Проект: подсилване на М43
Модератор: bum_bum
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Между другото тези дни гледах в продава испускателни колектори от ИС Както казва колега няма да е лошо и тях да вземеш щото няма да усетиш разлика без тях. 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Ogi написа:biko написа:джудже каде тръгна срещу ис-ки бе ?
ти неси мисли че ще се качиш на кои знаи по различна кола ти да немислиш че това ще ти вдигне10938487756627 коня казах ти още преди земи си сложи ис ама ти не 1.6 било кралския клас![]()
с тия 100лв си купи една изпускателна генерация от ИС и земи на жената чоропогашника и го сложи вместо филтър![]()
и пак да та питам кои ще я кара тая кола като стане
ей фани почети малко после ела да си говорим... ти само лаеш и общо взето нищо смислено не казваш... ама то тва е от мазнините в мозака казах ти... отслабни малко че с тая маз в главата не е на добре
то аз чета ама ти нещо неси прочел как само ми обясни ще биеш ИС
само най-добрите умират млади
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Сори за спама,но според мен портване и полиране на глава, и тръби се прави с мноооого мерак, а не с пари, а за ефекта........За тия пари някой пишеше "смени маторя".
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
biko написа:Ogi написа:biko написа:джудже каде тръгна срещу ис-ки бе ?
ти неси мисли че ще се качиш на кои знаи по различна кола ти да немислиш че това ще ти вдигне10938487756627 коня казах ти още преди земи си сложи ис ама ти не 1.6 било кралския клас![]()
с тия 100лв си купи една изпускателна генерация от ИС и земи на жената чоропогашника и го сложи вместо филтър![]()
и пак да та питам кои ще я кара тая кола като стане
ей фани почети малко после ела да си говорим... ти само лаеш и общо взето нищо смислено не казваш... ама то тва е от мазнините в мозака казах ти... отслабни малко че с тая маз в главата не е на добре
то аз чета ама ти нещо неси прочел как само ми обясни ще биеш ИС
това беше шега

стискайте палци за събора да стане и всеки заинтересован сам ще види дали има ефект

Към biko :
Батка ти си тури 17ките и музикантините , а моита 316ка да е на 110 000 км и да видим кои 6те бие.Пък да не говорим ако е освежена.
НО не казвам,че всички ИСки не вървят или че всички 316ки вървят повече от ИСките-НЕ.Но от лични наблюдения повечето ИСки са добре изглеждащи , но не вървят толкова......но няма значение щото тва си е екстра колица тъй като може да е готина добра за в града ,в няко случаи и икономична....става да си отидеш до морето....но ако не си бърникал по нея няма никакъв шанс за никви състезания от рода на Калояново и Божура.
Адаш стягаи се за събора , стискам палци
Батка ти си тури 17ките и музикантините , а моита 316ка да е на 110 000 км и да видим кои 6те бие.Пък да не говорим ако е освежена.
НО не казвам,че всички ИСки не вървят или че всички 316ки вървят повече от ИСките-НЕ.Но от лични наблюдения повечето ИСки са добре изглеждащи , но не вървят толкова......но няма значение щото тва си е екстра колица тъй като може да е готина добра за в града ,в няко случаи и икономична....става да си отидеш до морето....но ако не си бърникал по нея няма никакъв шанс за никви състезания от рода на Калояново и Божура.
Адаш стягаи се за събора , стискам палци

- Ogi
-
Плевен тийм
-
следобед започваме да демонтираме и да монтираме новата... до утре вечер трябва да сме приключили... дано не се закучи нещо че ще трябва да идвам с фиата 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
и за съжеление майстора ме предаде... главата няма да е готова днес... което означава че аз нямам време да я монтирам...
за това проекта остава за след събора

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
как те предаде мастора
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Ogi написа:и за съжеление майстора ме предаде... главата няма да е готова днес... което означава че аз нямам време да я монтирам...
Пропусни петък сабора и ела в събота с колата!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Жоро 320и написа:Ogi написа:и за съжеление майстора ме предаде... главата няма да е готова днес... което означава че аз нямам време да я монтирам...
Пропусни петък сабора и ела в събота с колата!
аз пак ще дойда с колата но просто няма да е с подсилената глава... ще си бъде обикновенна 16-ка

П.С. главата която правят е от стария компот дето го обърнах

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- Ogi
-
Плевен тийм
-
не, най вероятно в петък ще се сглабя защото като ми каза че няма да е готов за събора го отебах и му казах да не бърза... мислех да го забавя и аз 2-3 седмици с парите но реших че искам тая седмица да стане и сега отново му дадох зор 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
biko написа:ако искаш още 2-3-5 коня незнам колко дарпа вземи си сложи едно копче което да ти гаси генератора и от там можеш да развъртиш още малко (ако някои знае да каже колко дърпа един генератор)

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
м да генератора,като се махне имаш още 5-6 кончета,но тва е само вечерно време маи,когато ти са светнати фаровете и т.н,аз съм си махнал хидравликата,падна ми разхода и вдига по барзо оборотите