Е46 OEM Sound System + MP3 = РЕШЕНО!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318
- Мечтае да кара: Porsche Carrera.
- Детайли за колата: най-хубавата :)
Kiko, какво стана? Купи ли го? Чакаме отзиви...
Най много сакам да съм змия- Ем си лежим, ем си одим!! 

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
Друго решение
Аз намерих и друго решение което работи по същия начин като DICE но е по евтино, вижте сами http://www.gromaudio.com/ipod.html
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
Много добро предложение, колега! и на половин цена. Май ще поръчвам таквоз животно
Жалко, че няма вариант с УСБ порт, в който човек да може да си сложи флашка, или нещо такова. Чудя се дали ще мога да го поръчам онлайн и напрраво в БГ да ми го доставят....

- kiko™
- ентусиаст
-
Днес инсталирах джаджата и съм доста доволен
, малко се позабавих защото ми бяха сбъркали букстата, вместо 17pin ми бяха пратили 40pin, но излезнаха доста коректни и веднага ми пратиха куриер с правилната букса. От малкото време в което го използвах мога да кажа че USB-ти се държи доста добре, имената на песните се изписват на касетофона, ако са по-дълги се въртят, може да се сменят папките, има функция search.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
тва със сърча е готино щото дайса няма
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
kiko™ написа:Днес инсталирах джаджата и съм доста доволен, малко се позабавих защото ми бяха сбъркали букстата, вместо 17pin ми бяха пратили 40pin, но излезнаха доста коректни и веднага ми пратиха куриер с правилната букса. От малкото време в което го използвах мога да кажа че USB-ти се държи доста добре, имената на песните се изписват на касетофона, ако са по-дълги се въртят, може да се сменят папките, има функция search.
къде го върза? На мястото на чейнджъра ли?

- kiko™
- ентусиаст
-
Да, вързах го на мястото на чейнджъра, то на друго място няма как да се въже, защото симулира чейнджър. А search-a го има когато свири USB-то, не знам ако се включи iPod дали ще го има или не
, но пък гледам има два вида на управление на iPod - единият е директно от касетофона на колата, а другият е да се управлява и от iPod-a (което ми се струва доста удобно).

- kiko™
- ентусиаст
-
Аз съм с касетофон и се оправлява от него, нямам мулти волан (за сега), но колеги от италианските форуми които имат, казват че се оправлява и от волана.
kiko™ написа:Аз съм с касетофон и се оправлява от него, нямам мулти волан (за сега), но колеги от италианските форуми които имат, казват че се оправлява и от волана.
Колега това устройство ми се струва иделаният вариянт и за мен, защото съм с касетофон и не мисля да го сменям за CD.
Можеш ли да помогнеш с поръчката или да кажеш от къде мога да си го поръчам на аглийски. Ebay дали ще го има ? Как се казва самото устройство да опитам да потърся в google ?
Благодаря предварително

- kiko™
- ентусиаст
-
Колега свържи се с Jamaika, него го бях свързал с фирмата която продава тая джаджа, кореспондираха си на английски и цената е 170 евро която включва и доставка до България. Устройството се казва Dension Gateway 300.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Аз от днес съм с DICE и съм много доволен.
Цената с доставката до БГ $197, мито и ддс 54 лв. + 12 лв. цесия, абе всичко около 310 лв.
Поръчах си го директно от сайта им.
Цената с доставката до БГ $197, мито и ддс 54 лв. + 12 лв. цесия, абе всичко около 310 лв.
Поръчах си го директно от сайта им.
Младежи май открих решение, което да не изисква Ipod, сега само ми остава да намеря решение как да се сдобия с такова нещо (доставка, плащане и тн са ми тъмна Индия
). Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарен
Ето за това иде реч:
Grom USB BMW

Ето за това иде реч:
Grom USB BMW