ЗА КАТИНАР - стана пълна тоалетна ! !! !!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Апр 2008, 8:21

колата ,дето съм я намерил ми е в галерията!
ето ти и разбивката:
търсене: около 1 месец! в интернет-никакви ходения и гледания. чувам го ,познавам го дали е джагал по говоренето и избирам.
отиване до германия-24ч! разход 220лв-рейс!/верно тва е най-гадното от целата работа.
после следва среща с продавача,/колата е запазена по мейл за 3 дни-изобщо не го познавам-само сме се чули по телефона/,оглед на колата,минаване на номера там и некъв преглед-май беше нещо... - 1 ден.
пътуване за българия -още един ден!!около 1300лв излиза докарването с пътуването,спането и всичко.абсолютно всички разходи. тази все пак си харчи доста ,а и аз я натисках. за по-нисък клас щеше да ми излезе около 1200лв пътя с всичко. малко разходка по моловете,пазар на разни готини и евтинки неща/ като например всякакви препарати за пране и миене,пасти,сапуни и прочие,от които по-инската цена носи към 200лв/
крайна равносметка - 10 бона надолу цената,колата е екстра - няма забележки, и има екстри за сигурно поне още 5-6 бона повече от тия ,които ми предлагаха в софия,или които ми предлагаха да ми докарат.
мисля си ,че си струва! за три дни!
и преди да кажете,че тва е случайно ще ви кажа ,че съм го правил повече от 50 пъти! и говорим за коли от 3-4000лв до 180 000лв. /толкова мисля,че излезе една Г-класа. / така че няма почти човек на света/освен ако не ми доведе брата на майка Тереза/ ,който да ме убеди ,че ще докара търговеца кола от вън ,която ще е по-читавата ,но и по-скъпата.
вярно е ,че като вземеш повече коли ти правят отстъпка ,но останалите които са натоварени са най-евтините в къщата и просто трябва да се продадат с най-голяма печалба. няма търговец,който да си намали печалбата за своя сметка .
няма лошо-продавайте си колите,въртете си бизнеса...!аз просто се опитвам не да ви докажа,че сте излишни,а че има и друга алтернатива / с нейните плюсове и минуси/ и хората да разберат ,че имат избор и той не е толкова страшен ,а даже повечето пъти е и по-изгоден.
щото разправиите в германска къща са едно ,ма па разправиите в българска къща са още по-интересни. там поне има гаранция и ако е излъгал в описанието на колата или километри или квото и да е друго - примерно за удари - точно с едно отиване в първата адвокатска кантора или ше си плати ,та ше му излезе през носа далаверта ,или ше му затворят къщичката и после нема да продава никога коли. за тва ги е страх да лъжат. а тука....!?!?!?!?
п.с. : предишната Е39ка пак я взех с 8 бона под цените на горубляне/18 вместо 26/ преди 6г и за 5г не даде никакъв яд...!!ама никакъв.
Последна промяна SKISA на 28 Апр 2008, 10:55, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 28 Апр 2008, 10:48

RSxRacer написа:Първо не ми е ясно каква е тая кола дето я е намерил с 10 хилки разлика и второ понятието перфектна кола съществува само теоретично.Няма как да няма някаква забележка по нея,но гледаме да са технически добре за добри пари.Разберете го,че нямаме файда да крием кусури и за часове да осираме име градено с години.Минаха времената когато беше пълно с хора без възможност да излязат навън сами да си купят и затова като хора занимаващи се с това гледаме да намерим начин да ги привлечем с по-добри цени.

Никой не говори за перфектна кола. Става дума за коли купени с дефекти на тъкни цени и тука закрепени за продажба, което си е чиста измама. Аз лично съм попадал предимно на такива когато търсех кола.

А иначе евала че ти не си от тези търговци, то никой и не те обвинява де. Плюеме си тука тарикатите, дето ти продават "перфектна" кола, без забележки и на 2-рата седмица тръгваш по сервизите... То Горубляне с това стана известно...

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Апр 2008, 14:00

ja написа:
RSxRacer написа:...................

...........................

ми гледаме хората да са доволни,но и да има кусури определяме цената според тях а не ги крием :)

Skisa радвам се че си попаднал на читава кола но тая разлика чесно ми изглежда доста голяма и нереална но както и да е :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Апр 2008, 14:07

и ся какво излиза, че купувачите излизат некоректни, а всички автокъщи са света вода ненапита :D
евала!
много ми хареса как всички с автокъщи наскачахте като ученички да си защитавате интересите...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 28 Апр 2008, 14:17

Stanchev написа:и ся какво излиза, че купувачите излизат некоректни, а всички автокъщи са света вода ненапита :D
евала!
много ми хареса как всички с автокъщи наскачахте като ученички да си защитавате интересите...

Истината е, че в БГ няма кьорав закон и купувач и продавач могат да си те вътрят както си искат, според зависи на кой му е по-голям ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 28 Апр 2008, 14:50

mad_presley написа:
Stanchev написа:и ся какво излиза, че купувачите излизат некоректни, а всички автокъщи са света вода ненапита :D
евала!

Истината е, че в БГ няма кьорав закон и купувач и продавач могат да си те вътрят както си искат, според зависи на кой му е по-голям ;)

И да има закон все тая, тука нещата опират до морала на търговеца. Ако е читав човека и стоката ще му е читава, ако реши да те ебава и закона нема да го спре...

За това на всякъде по света се гледат препоръки. Ако са доволни клиентите ще ти доведът нови и нови и така, това важи за всеки бизнес.

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 28 Апр 2008, 16:49

евала!

Ми и на мене ми хареса пък как сичките ревете против нас ама един не се поставя на наше място.Нека сме света вода ненапита пък да продаваме и клиентите ни да носят нови и нови.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 28 Апр 2008, 16:52

RSxRacer написа:
евала!

Ми и на мене ми хареса пък как сичките ревете против нас ама един не се поставя на наше място.Нека сме света вода ненапита пък да продаваме и клиентите ни да носят нови и нови.

колега, виж сега, аз проблема мога да си го реша като не пазарувам от авто къщи, ама ти дали можеш да си решиш проблема като спреш да продаваш на хора като мен :D
има една дума, казва се лоялност! първо я разберете, па тогава почнете да ревете кой е коректен и кой не ;)
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 28 Апр 2008, 16:58

Stanchev написа:
RSxRacer написа:
евала!

колега, виж сега, аз проблема мога да си го реша като не пазарувам от авто къщи, ама ти дали можеш да си решиш проблема като спреш да продаваш на хора като мен :D
има една дума, казва се лоялност! първо я разберете, па тогава почнете да ревете кой е коректен и кой не ;)

Точно ти си типичния пример за нашта нация.Сереш по името на хора без дори да ги познаваш.Ако аз съм нелоялен няма да продавам по 6-7 коли на седмица в сравнително беден град като Русе при наличието на толкова автокъщи и търговци.Това,че некъв те е наебал незначи че всеки от нас е такъв.Я ми кажи ти ако си на мое място и ти звънне некъв от другия край на Бг да ти каже да му пазиш кола а след като си са те цакали такива как би и обърнал табелата?Отговора е НИКАК.Затова спри да слагаш всички на едно място,защото почна да става прекалено лично!Само ми кажи ти с кво се занимаваш?
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 28 Апр 2008, 17:09

RSxRacer написа:
Stanchev написа:
RSxRacer написа:
евала!

Точно ти си типичния пример за нашта нация.Сереш по името на хора без дори да ги познаваш.Ако аз съм нелоялен няма да продавам по 6-7 коли на седмица в сравнително беден град като Русе при наличието на толкова автокъщи и търговци.Това,че некъв те е наебал незначи че всеки от нас е такъв.Я ми кажи ти ако си на мое място и ти звънне некъв от другия край на Бг да ти каже да му пазиш кола а след като си са те цакали такива как би и обърнал табелата?Отговора е НИКАК.Затова спри да слагаш всички на едно място,защото почна да става прекалено лично!Само ми кажи ти с кво се занимаваш?

виж ся, нещо почна да ми се караш май, а? кой как ме цакнал и ебнал?
не ми казвай кой е типичния пример за наШТа нация!?
точно с този тип мислене далече няма да стигнете днес ще върнеш един, утре, вдругиден и накрая ще чакаш като чакал!
а щом съм казал че взимам колата и след 2 часа съм там, обадил съм му се повече от 5 пъти, значи съм сериозен, не мислиш ли?
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 28 Апр 2008, 17:16

Ами казах ти още преди това казаха ти го и други ако си държиш на името ще чакаш или директно ще ти казажа,че ако дойде някой преди теб с пари я отнася.Изнервя това е слагаш всички под един знаменател и така осираш всички ни макар да се опитваме да коректни.
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 28 Апр 2008, 17:22

RSxRacer написа:Ами казах ти още преди това казаха ти го и други ако си държиш на името ще чакаш или директно ще ти казажа,че ако дойде някой преди теб с пари я отнася.Изнервя това е слагаш всички под един знаменател и така осираш всички ни макар да се опитваме да коректни.

ами пич, ти си противоречиш. ето ся казваш, че се опитваш да бъдеш коректен, нали? обаждам ти се аз от другия край на България и ти казвам : "пич, искам да взема колата" и ти казваш ОК и аз тръгвам, ама идва бай иван преди мен и я купува. ти понеже се опитваш да бъдеш коректен, няма да върнеш бай иван, нали :D

и не осирам всички, в заглавието съм писал автокъщА от горубляне (1 брой) ;)
така, че не виждам що ми се пениш :D
освен ако гузен негонен бяга :D
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 28 Апр 2008, 17:33

Нещо не ми схвана идеята.Оня ти е казал че за 2 часа не му е проблем и преди да изтекат те е прецакал нали?Явно не си прочел внимателно горните ми постове или аз не съм се изразил правилно затова ти го обяснявам така:Ако ми се обадиш и ми кажеш,че ще дойдеш за 3 часа от където и да е до мен за да вземеш колата те чакам.След изтичането на 3-тия час ако се появят парите преди ти да дойдеш я давам без да се замисля а после ми кажи,че не съм коректен и изобщо няма да ми никак гузно затова.
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 28 Апр 2008, 17:43

абе хора не се караите биите се :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 28 Апр 2008, 17:44

ми явно ти не си прочел още първия пост на темата, та се пънеш толкова :D
имали сме уговорка да ми я запази за 2 часа и не я е спазил.
как да е вече взе да ми става смешно :D
рано или късно такива тарикати ще почнат да загиват някой бързо, други бавно но сигурно ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата