Надпис INSPECTION ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Надпис INSPECTION ???
Преди време катастрофирах и след това борд компютъра показва температура на въздуха -37С,а реалната температура е примерно +20С.Преди известно време забелязах,че като дам на контакт и на километража се появява надпис "INSPECTION" и някакво кръгче като часовник.Въпросът ми е защо се появява този надпис и защо датчика измерва толкова ниска температура,като принципно работи?

- Bmw_Touring1
- Потребител
-
бате инспекшан ти исписва заштото трябва да си долееш масло в мотора а да другото незнам зашто го прави
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Bmw_Touring1 написа:бате инспекшан ти исписва заштото трябва да си долееш масло в мотора а да другото незнам зашто го прави
дръжки

бягай да ти го занулят. във почти всеки сервиз го правят за 10-15 лв.
потърси с търсачката има стотици мнения.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
"инспекшън" светва на определен пробег (не помня колко) и целта му е да те подсети да провериш техническото състояние на автомобила
в белите държави го правят,а при нас....
просто се нулира
нямаш проблем да караш така,стига да не те дразни
относно температурата- колегата по нагоре ти е написал:откачен или развален датчик
в белите държави го правят,а при нас....

нямаш проблем да караш така,стига да не те дразни

относно температурата- колегата по нагоре ти е написал:откачен или развален датчик

- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
аз преди да занула ми изписваше OIL SERVICE INSPECTION а сега като я занулих ми светнаха зелените лампи и пише само INSPECTION незнам ако знае някои нека да каже зашто е така
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
здравейте, я и аз да се включа малко с глупав въпрос, вчера си купих бавареца, може ли да ми кажете като сменя маслото как да нулирам ИНСПЕКШЪНа който ми излиза мерси 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Kambe написа:здравейте, я и аз да се включа малко с глупав въпрос, вчера си купих бавареца, може ли да ми кажете като сменя маслото как да нулирам ИНСПЕКШЪНа който ми излиза мерси
В някой сервиз
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Kambe написа:здравейте, я и аз да се включа малко с глупав въпрос, вчера си купих бавареца, може ли да ми кажете като сменя маслото как да нулирам ИНСПЕКШЪНа който ми излиза мерси
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=49666
При мене свърши работа!

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Инспекшъна почва да свети когато маслото ти е за смяна (ако са ти го занулили при последната смяна), бегай да го сменяш, а за датчика пробвай да откачиш акомулатора за 1-2 минути и трябва да се оправи в противен случай виж да не се е откачил или просто е заминал.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
еми колега значи самия надпис за да не слушаш 1000 различни мнениея си виж какво означава точно от упътване на е36 което сваляш от дата.бг примерно...иначе ако е маслото просто ще са изгаснали лампичките и ще свети жълтата или червена...
Що се отнася до колегата който пита за зануляването можеш и сам, но щом питаш малко по трудно ще ти е. ако ти свети и си сменял маслото отиди да ти го занулят! Ако свети и не си сменял маслото ще ти го занулят за без пари като си сменяш маслото поне във всеки уважаващ себе си сервиз няма да ти вземат пари за това ако сменяш масло при тях...
Що се отнася до колегата който пита за зануляването можеш и сам, но щом питаш малко по трудно ще ти е. ако ти свети и си сменял маслото отиди да ти го занулят! Ако свети и не си сменял маслото ще ти го занулят за без пари като си сменяш маслото поне във всеки уважаващ себе си сервиз няма да ти вземат пари за това ако сменяш масло при тях...
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
15 мнения
• Страница 1 от 1