Джама излиза от водачите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Джама излиза от водачите
Колата е седан , шофиорския прозорец излиза от вътрешния водач/който води стъклото/. пластмасовине водачи са нови . какво ли не правих не се оправя остана ми само машинката да сменя . някой ако има да свирка!
п.с. ел. стъкла става въпрос
п.с. в кобра ходих 3 пъти и не можаха да го нагласят
поздрави!
п.с. ел. стъкла става въпрос
п.с. в кобра ходих 3 пъти и не можаха да го нагласят
поздрави!
Колега аз имах същия проблем миналото лято , занимавах се 2 седмици , хвърлих маса пари и не намерих решение на въпроса... заминах за холандия и сега пак го мъдря какво да правя... Всичко от - до съм сменил , водачи , моторче, кора ( най накрая след сваляне и слагане се счупи)... щипки и тн... и не ... сваля го 2 пъти и излезне от щипките... Кобра не ми помогнаха много, има един пич където ми го направи и при него издържа 2 дни което е рекорд за мен...ако искаш мога да те заведа ... Ако колегите имат съвети и аз ще съм много благодарен ...

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
изкривени са рамената тея алуминиевите можеби .. а за тфа няма лек от времето се прецакват и тръгне ли нема оправия
само нов механизъм ти треа или от некоя друга
само нов механизъм ти треа или от некоя друга

- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
аз колеги го имам саштия проблем и мисля че самите релси са захабени и двийението не джама се затруднява а и стаклото има лек луфт напред назад ма като разглобя колата и я напражя цхе пусна тема успех и безавариини
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Или е от 2-те алуминиеви рамена или имаш прехапано уплътнение-водач на прозореца. Просто гумените уплътнения са на доста години и е възможно да са по изгорели от слънцето и като случайно си ги деформирал малко и да не плъзгат джама където трябва, а да го избутват навън.
11 мнения
• Страница 1 от 1