Проблем с Ел. Шибедах

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с Ел. Шибедах

Мнение от ubieca » 25 Апр 2008, 14:50

(е36 320 седан) проблема е следния ... работи когато си иска
1. когато лампичката на копчето за затваряне/отваряне свети много слабо тогава като го натисна 100% неще да работи и в двете посоки
2. лампичката свети силно но като го натисна почва да свти слабо и минава към 1.
3. свети силно и всичко работи
Когато неще да работи.
-Паля ... гася ... блъскам каквото и да правя нищо неще да става. (е след 10 минути така проработва)
-Също така докато свети нормално и като го отворя след това може да почне да свети слабо и неще да се затвори ... почвам да давам на контакт .. после паля, гася, блъскам, чакам, псувам и пак паля, гася, контакт и по някое време почва да работи.
някой път като тропна в някоя 2-3 см дълбока дупка светва и си работи.
.... мисля че неще да дава контакт някъде но нямам представа точно от къде минават кабелие му гледах буксата на моторчето и клемите но там е наред.
Важно ми е проблема да бъде решен понеже като карам по магистрала няма как да сваля прозореца.
ако някой може да ми прати схема, снимка или нещо чрез което да разбера точно от къде се захранва това моторче.

МОЛЯ без излишни тъпотии а да видим дали ще мога да реша проблема с ваша помощ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20

Мнение от kbmw » 27 Апр 2008, 23:57

Привет колега и аз имам този проблем но да ти кажа със сигурност не съм търсил причината, а не ми е проблем да го направя.

За момента мога да ти помогна само с електрическа схема на управлението и захранване на люка.

Изображение

Успех

Назад към E36