откраднаха ми чистачките дали БулИнс .....
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
откраднаха ми чистачките дали БулИнс .....
Отивам на паркинга и ги няма и двете - предното стъкло откъм песажера пукнато .Пукнатина около 30см.Явно тоя е изпуснал държача защото точката на спукване е точно под него.Та въпроса ми е дали в БулИнс ще ми заплатят щетите.Имам пълно каско.
Още един въпрос някой знае ли близо до Дупница офис на БулИнс за изплащане на щети?
Предварително БЛАГОДАРЯ
Още един въпрос някой знае ли близо до Дупница офис на БулИнс за изплащане на щети?
Предварително БЛАГОДАРЯ
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
54321 написа:Мен ми откраднаха чистачките на паркинга на Била, нямам застраховка ама да изсъхнат тия от Била!
Пак добре че ти е останала колата,напоследак бая коли изчезнаха от паркингите на различните Били!
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Turboman написа:54321 написа:Мен ми откраднаха чистачките на паркинга на Била, нямам застраховка ама да изсъхнат тия от Била!
Пак добре че ти е останала колата,напоследак бая коли изчезнаха от паркингите на различните Били!
ЕЕ то гепаджията ше го е срам да гепи на 54321 колата

шегувам се разбира

street disorder workshop

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
въй пичове колко пъти съм забравял колата отворена на билла или метро
не че е кой знае кво ама все пак не вървим пеша

8.32
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Turboman написа:Пак добре че ти е останала колата,напоследак бая коли изчезнаха от паркингите на различните Били!
И на Метро (особено Варна) :x
Pioneer късметлия си ти, кола като твоята е сред най-често крадените

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- 54321
- младши ентусиаст
-
Sami99 написа:Turboman написа:54321 написа:Мен ми откраднаха чистачките на паркинга на Била, нямам застраховка ама да изсъхнат тия от Била!
ЕЕ то гепаджията ше го е срам да гепи на 54321 колата![]()
шегувам се разбира
циганите срама нямат
- 54321
- младши ентусиаст
-
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Виж записа
54321 написа:Мен ми откраднаха чистачките на паркинга на Била, нямам застраховка ама да изсъхнат тия от Била!
Била трябва да имат камери на паркинга.
1.Помоли да прегледаш записа от камерите. Но се прави на балък, нали "извинявайте, ако може и т.н."
Или питай охранителите какво да направиш: молба, заявление.
2.Пусни официално оплакване до директора на Била или отдел клиенти, ако щеш пиши до Австрия оплакване за "Инцидент по вина на Била".
3.Ако ти се занимава да се заяждаш пусни си оплакване в полицията, те ще ги търсят за обяснение.
Ебати циганията е да ти откраднат чистачките.. аз като бях малък помня как се слагаха и се махаха чистачките на ладата, да не ги свият, ма и сега ли се крадат деба.. аз докато карах шофьорски курс някой открадна 3 таса на мерцедеса, на които се учех.. за кво са му били 3 един господ знае:) апаши 

No bling at the Ring
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
80 лв струват чистачки за Е34 понеже дясната се хваща обратно пък няма никъде по бензиностанциите...Кофти тръпка ама какво да правиш..Не ми говори за охраната на Билла! Веднъж влязох в паркинга и търсех място да паркирам пък колата едва мърдаше и за малко да прегазя едно лапе което играеше между паркираните коли пък лапета наляво и надясно вилнеят и тъпите охранители нищо не правят по въпроса..И това става всеки Божи ден когато отивам да пазарувам...
14 мнения
• Страница 1 от 1