телевизор LCD/Plasma

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 26 Апр 2008, 21:12

ами за теи пари нз
аз лично си купих на промоция преди 1 година панасоник виера 37 ин4а за 1695лв сега в момента същия модел е 1800лв за плазма говоря!
ако можеш пусни си цифорва телевизия картината е просто нечеовешка нема нищо общо с абеларките :mhihi:
а проблема с 4:3,16:9 не е голям тъй като има опция ауто примерно и уголемява екрана отрязва малко картина (знака на бтв примерно една лента такава) и образите пак са нормални има опция и 14:9 мисля 4е бе6е тя също е яка :)
а и накрая се свиква и не ти прави впе4етление така 4е не се тревожи ..
ако има6 hdmi dvd просто става супер ...
според мен панасоник виера е ноемр 1 :)
друг варянт самсунг
успех с избора
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 26 Апр 2008, 21:20

Имаше една дълга и широка дискусия за това какав телевизор да си купи един колега, тъй че потърси малко.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Апр 2008, 22:44

специално зарад теб досаждах на 1 познат преди малко от Техномаркет .. и каза че ЛЦД е по доброто .. но за тея пари няма такива инчове .. най много да докопаш некоя 32ка ... другото което е за тея пари 40+" само плазми но тои каза че не си заслужават .. така че или дай още малко кинти или земи по малка
и предимно Сони или Панасоник .. и някои модели на САмсунг но трябва некои по вътрешен да те светне да не земеш некоя кочина.... даже каза да провериш сега имали некфи оферти на промоции ;)

а относно 2та тунера ..само куче марките ги били слагали и некои модели на НЕО .. но не знае дали не са ги спрели вече
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 27 Апр 2008, 10:11

Аз съм с Хюндай и да ти кажа изобщо не се оплаквам, онзи ден гледах едно Деу, също работи много прилично и цените им са в пъти по-човешки от тия на Сони Панасоник и т.н. велики сили :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Потребител
Аватар
Кара: Peugeot 308 THP

Мнение от tzavti » 27 Апр 2008, 10:59

bam-bam написа:специално зарад теб досаждах на 1 познат преди малко от Техномаркет .. и каза че ЛЦД е по доброто .. но за тея пари няма такива инчове .. най много да докопаш некоя 32ка ... другото което е за тея пари 40+" само плазми но тои каза че не си заслужават .. така че или дай още малко кинти или земи по малка
и предимно Сони или Панасоник .. и някои модели на САмсунг но трябва некои по вътрешен да те светне да не земеш некоя кочина.... даже каза да провериш сега имали некфи оферти на промоции ;)

а относно 2та тунера ..само куче марките ги били слагали и некои модели на НЕО .. но не знае дали не са ги спрели вече

Самсунг правят матриците на сони и на панасоник.
Бравия са боклук.
Сложи ги на равно с един самсунг и ще се отчаяш от тях.
Лцд то има по лоши яркостни и контрастни качества от плазмата но има повече живот на матрицата..
За конкретни модели и за цени в бг не мога да информирам никой защото не съм в бг а не ми се и рови из сайтовете.
Преди 5 месеца си взех 40 инчов самсунг.
Доста се поколебах заради марката и прдубежденията ми към нея но се оказа че са много добри и сравнени с бравията бяха слънце.
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 27 Апр 2008, 23:56

tzavti написа:
bam-bam написа:специално зарад теб досаждах на 1 познат преди малко от Техномаркет .. и каза че ЛЦД е по доброто .. но за тея пари няма такива инчове .. най много да докопаш некоя 32ка ... другото което е за тея пари 40+" само плазми но тои каза че не си заслужават .. така че или дай още малко кинти или земи по малка

Самсунг правят матриците на сони и на панасоник.
Бравия са боклук.
Сложи ги на равно с един самсунг и ще се отчаяш от тях.
Лцд то има по лоши яркостни и контрастни качества от плазмата но има повече живот на матрицата..
За конкретни модели и за цени в бг не мога да информирам никой защото не съм в бг а не ми се и рови из сайтовете.
Преди 5 месеца си взех 40 инчов самсунг.
Доста се поколебах заради марката и прдубежденията ми към нея но се оказа че са много добри и сравнени с бравията бяха слънце.

може и да си прав нямам идея ... не ме интересува не съм питал .. но едно е да идеш в магазина да гледаш и да те омайват продавачите .. друго е да познаваш хората които продават в тоя магазин ;)
просто за тея пари ми казаха че няма да си намери 40" а някои по малък ... не ми пречи да ида и да ти напиша 1 статия кое си заслужава според това какво са продали и се е развалило но утре мисля че не работят :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 28 Апр 2008, 12:52

ако не ме лъже паметта една приятелка си взе наскоро плазма самсунг (тия дето до преди 2-3 месеца ги рекламираха) за около 1500лв. Плазмата си е голямо удобство
А относно цифровата телевизия съм много недоволен. Разлика в картината не намирам а като има буря или вали става пълен срив
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 28 Апр 2008, 23:27

Vra4anin написа:
tzavti написа:
bam-bam написа:Преди 5 месеца си взех 40 инчов самсунг.

кой модел е самсунга ти ?

Жената ще го избира (външен вид се гледа, кво да приказвам :) ) и тя най-много се заглежда по Самсунзите разни, че повечето са пияно лак покритие (черното, лъскавото). Та може би ще бъде такъв, LCD, въпроса е кой модел.
Честно казано, не съм отворен и незнам кое да гледам (освен зрителния ъгъл, да си преценя сам отстрани дали се вижда добре или не), яркост и контраста ли при LCD-тата да гледам като спецификации, колкото повече са те, толкова по-добре, така ли ?

Примерно: тези двете 37-ци Самсунг: номер 1 и номер 2. Гледам, "номер 1" е с по-добри показатели и на яркост и на контраст и е по-евтин дори - това значи ли, че е по-добър от "номер 2", само по тези му спецификации ? Мисълта ми е, да знам кое да гледам като ТТ данни, отделно ще се гледат други субективни неща като разположение на копчета, дизайн и т.н.

Nasti, кои вериги магазини предлагат Хюндай ?

днес минах да ги питам по твоя проблем ... щот познавам пичовете дет ги продават а й тея в сервиза дет ремонтират се пак :)
та каза ми че за тея пари трудно .. както ти бех написал и по рано некоя плазма която става за кабеларка .. но ЛЦДто си е по добро според него и ми каза че в момента си заслужава САмсунг 37" за 1800 лв някъде модела е ЛЕ-37М86БД ... има и някакъв Панасоник но тои няма цифров тунер иначе е на промоция и е на почти същите пари .. така че ако имаш малко повече пари това е неговия избор .. ако не отиваш в магазина и слушаш както те омайват продавачите :)

http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09027211

ето ти самсунга

ти си преценяваш какво да правиш ;)
Изображение

Назад към Извън Темата