Къф пищоф? Търси се оръжейник- врачанин
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Аа, още една идея. Май никой досега не спомена Walther PPK.
Страхотен пищов е, 8 заряден, но много точен, много "мазно" стреля, мек спусък, като цяло едно много добро оръжие. Такъв в много добро състояние мисля, че може да се намери за 400-450лв.
А и ме кафи как изглежда.

Страхотен пищов е, 8 заряден, но много точен, много "мазно" стреля, мек спусък, като цяло едно много добро оръжие. Такъв в много добро състояние мисля, че може да се намери за 400-450лв.
А и ме кафи как изглежда.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Аз съм фен на револверите-при тях няма проблеми и са надеждни!
А и съм фен на Клинт Истууд.....
http://www.youtube.com/watch?v=o9LaUP5au9U
А и съм фен на Клинт Истууд.....
http://www.youtube.com/watch?v=o9LaUP5au9U
Мале,мале!Колко ПРОСТОТИИ са се изписали тука
1-Абе "Разбирачи"като толкова знаете .......защо не поитахте човека с коя ръка си борави(лява,дясна),колко му е голяма дланта,за какво ще му служи самото оръжие.
ОРЪЖИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА РЪКАТА
2-Какво му е на оръжието на старо.Било по-зле от кола на старо(леле как ме развесели)на колко изстрела е едно оръжие на старо.
Аз съм си взел ново защото сим имал възможност-ако нямах щях да си взема на старо
Кoлега КTV-ako искаш можем да си поговори на "Лични" тук не ми се коментират подобни работи и тамън ще те "Светна" от къде да си намериш "на старо" и има горе-долу голям избор

1-Абе "Разбирачи"като толкова знаете .......защо не поитахте човека с коя ръка си борави(лява,дясна),колко му е голяма дланта,за какво ще му служи самото оръжие.

2-Какво му е на оръжието на старо.Било по-зле от кола на старо(леле как ме развесели)на колко изстрела е едно оръжие на старо.
Аз съм си взел ново защото сим имал възможност-ако нямах щях да си взема на старо
Кoлега КTV-ako искаш можем да си поговори на "Лични" тук не ми се коментират подобни работи и тамън ще те "Светна" от къде да си намериш "на старо" и има горе-долу голям избор
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
BMDrago написа:Мале,мале!Колко ПРОСТОТИИ са се изписали тука![]()
![]()
Разбирача се намери, темата може да се затваря

Добре е да се разбере кой носи най - дългата пишка....
Хубуу де. Педята ми е 22 см. висок съм към 1 и 90. Дясна ръка. Кой е моят пистолет?
Добре е колега малко уважение да показваш. Ясно, че всички сме тъпанари и пишем глупости, ма няма да е лошо да не ни го казваш толквоа директно. И да имаш ясното съзнание, че за съжаление не всеки револвер на старо има километраж и не всички сме чак на такова ниво като теб, да видим пистолет от някаква си марка и да кажем "тоя е между 80 и 90 изстрела". Особено пък тея от нас, които си избират ПЪРВО оръжие.
И задават въпроса "КЪМ КАКВА МАРКА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ". Ти чете ли въпроса?
Уф, и тая тема ще свърши като всички други...
KTV, братле, защо не пробваш в някой оръжеен форум? Там поне са минали възраста на детинското(или студентското) пъчене.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
BMDrago написа:Мале,мале!Колко ПРОСТОТИИ са се изписали тука![]()
![]()
що ли ми се струва,че доста от нещата вече казахме-преди да ни определиш като профани...!?

п.с. и кат му видиш снимката на колегата кtv може да ти стане ясно колко му е дланта!!

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Верно, промених малко заглавието на темата, щото има развитие- имам вече няква ориентация и се търси оръжейник във Враца и региона. А, между другото, колегата Радо наистина ми даде ценни съвети, макари неговото изказване да беше малко помпозно. Иначе във всяко едно мнение има истина и ми е полезно, така че не се подхващайте
Като свърша работата официално ще се похваля тук. За форумите в оръжейните сайтове какво да ви кажа- преди три дена писах там и след моята има само две нови теми
Абе, не са като нас и има много да се учат! 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5