Българският език - аут от училище
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
D3BEP написа:Бре, добре си ни нахранил. Аз тамън ядох. Мисля да повърна.А вие дето сте доста активни тук, можеше просто да напишете, че такава тема има и толкова , а не да пишете глупости !
А ние какво ти писахме?
Черпя те и линк, дано си доволен.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=30
Както ясно съм коментирал за да те кефи такова нещо и да го разпространяваш, трябва да си първосигнален приемател на новини, без никаква обработка на съдържанието. Харесва ли ти определението![]()
![]()
Подобно е на твоите. Само че е по - мило. Попрочети, дано разбереш защо.
В твоят случай и позакъснял новинароразпространител се явяваш. Въпросният закон отдавна не е на дневен ред.
Ае, поздрави и с по - малко нерва некст уей.
Но офенс. Или поне нямаше в началото.
Весели празници на всички.
ПП. Ае, няма л ида палите свещи вече?
кфи свещи ве .. хората отдавна други неща палят по забавно е

иначе може да спретнем едно форумно запалване ама да си напраим отделна тема а ?

- vankata™
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:В твоят случай и позакъснял новинароразпространител се явяваш. Въпросният закон отдавна не е на дневен ред.
Един месец и повече не бях България, от 2 дни съм тук ! Незнам кой е първосигнален, но вместо да се заяждате можеше да напишете, че има тема, да пуснете линк като ви се занимава и т.н ! А не да ми пишете, че взимам пари за да я разпространявам, някои намесиха Атака, друг анимационен герой индирктно ми каза че съм луд ! Не мисля, че това е правилния подход ! Но явно вие безгрешните така ги разбирате нещата ! Но донякъде ви разбирам, все пак имахте няколко заучени фрази, дето трябваше да ги напишете, нямаше как да се въздаржите , то си пролича на кой какъв ми е мирогледа !
Повърни и ходи хапни пак !
::: vankata™ :::
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vankata™ написа:D3BEP написа:В твоят случай и позакъснял новинароразпространител се явяваш. Въпросният закон отдавна не е на дневен ред.
Един месец и повече не бях България, от 2 дни съм тук ! Незнам кой е първосигнален, но вместо да се заяждате можеше да напишете, че има тема, да пуснете линк като ви се занимава и т.н ! А не да ми пишете, че взимам пари за да я разпространявам, някои намесиха Атака, друг анимационен герой индирктно ми каза че съм луд ! Не мисля, че това е правилния подход ! Но явно вие безгрешните така ги разбирате нещата ! Но донякъде ви разбирам, все пак имахте няколко заучени фрази, дето трябваше да ги напишете, нямаше как да се въздаржите , то си пролича на кой какъв ми е мирогледа !
Повърни и ходи хапни пак !
човече тоя е свикнал да връща и пак напред с рогата .. сам каза че от 2 дена си тук .. обърка човека да се заяждаш и да спориш маи

п.п. надушвам че ще има РАЗБИВАНЕ тука само ако не се намеси некои лош чичко с палката

- vankata™
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:човече тоя е свикнал да връща и пак напред с рогата .. сам каза че от 2 дена си тук .. обърка човека да се заяждаш и да спориш маи![]()
![]()
![]()
п.п. надушвам че ще има РАЗБИВАНЕ тука само ако не се намеси некои лош чичко с палката
Въобще не ме интересува кой е човека и какво съм объркал !Държа се така, както подходихте вие ! Няма да споря, най-бързия начин да се прекрати тази абсурдна риторика е като някой модератор изтрие темата !
::: vankata™ :::
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае пич,
не знам ние кво сме писали.
Няма такова нещо като "ние пишем". Ти се замисли защо ние пишем, а не аз например.
Виж ти какво си писал.
Ще го оформя в едно изречение:
"напуснах форума щото тука пълно с тъпанари, ма кат се връщам ся пак същата работа".
Баста....
Поздрави!
не знам ние кво сме писали.
Няма такова нещо като "ние пишем". Ти се замисли защо ние пишем, а не аз например.
Виж ти какво си писал.
Ще го оформя в едно изречение:
"напуснах форума щото тука пълно с тъпанари, ма кат се връщам ся пак същата работа".
Баста....
Поздрави!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2