вариране на обороти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
вариране на обороти
колеги оборотите на колата нещо ми варират.стоят си на 700-800 и хоп - за миг падат на 500 и след това веднага пак си се връщат в нормалното.
отидох при един които се върза за компютара и каза че може би е от лабда сондата.имал ли е някои друг такъв проблем и евентуално колко струва тази проклета сонда?
колата е 318i '02 бензин
отидох при един които се върза за компютара и каза че може би е от лабда сондата.имал ли е някои друг такъв проблем и евентуално колко струва тази проклета сонда?
колата е 318i '02 бензин
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
паля сутринта колата задържа ги на 800 обр. обаче след малко сепояви нещо като лек спад до примерно 500 и после пак си ги задържа на мястото....
колеги, абе и аз имам от жреме на време същия прблем, а сум сменил дебитомера, но съм махнал катализатора. Възможно ли е да е от това, че няма катализатор? И знаете ли кое е по-интересното - колата мени обороти докато е в движение на нулева скорост, а като спра и се оправя. Преди и на е36цата така ми правеше. Май ще да е от това, че няма катализатор и така нещо по веригата се ебава. Гаджето има същата кола и същия мотор, а на нея не и го прави. Само дето тя си е с катализатор! От това можем да заключим, че май трябва да се бъркаме дулбоко и да си слагаме катализатори. Между другото и колата й е по-тиха в сравнение с моята. Няма го това глухо бучене на гърне, което го придобих след слагането на гърнето. Е все пак има и предимство - колата ми върви повече, наистина. Дърпали сме се и разликата е огромна!!! А тя си е печена зад волана, не е от задкормилното устройство! 

- morskivalk
- Потребител
-
- Кара: G30 530E 2020
вариране на обороти
Абе колеги и при мен се появи това от 2-3 дни.само че когато я запаля ниама проблем ,карам малко и кат спра на светофар тогава има едно притрисане на двигателя и оборотите мърдат.незнам от кво е,но ми се струва ,че тръбата на гърнето ми е спукана и може това да оказва някво влияние.пишете кво мислите,колата е 320д 136 кс.Попздрави.
ето "малко" насоки къде може да е проблема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&start=15
и още нещо, 318и има ламбда и след катализатора, така че при махането му трябва да се внимава.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&start=15
и още нещо, 318и има ламбда и след катализатора, така че при махането му трябва да се внимава.
12 мнения
• Страница 1 от 1