ЗА КАТИНАР - стана пълна тоалетна ! !! !!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 26 Апр 2008, 21:14

mad_presley написа:В това мобиле българското, се навъртат такива измекяри, дето ги няма никъде.
Нека да ти обясня какво правят скапаняците, пускат снимки на някоя истинска тупалка на много добра цена, съответно обаждания много и също като теб отиват да видят въпросната кола.Да ама не, тя виждаш ли, била продадена преди 10-20-30мин и следва "Ама нищо, ела да ти покажа другите си коли".
Това го правят, защото знаят, че ще си с парата в джоба и има голяма вероятност да си купиш някой дарак ;)

И не се корай, ние с един приятел се разходихме от Варна до Сф, за да установим, че скапаняка я бил "продал", след като се уговорихме с него в 23ч, че тръгваме от Варна на 100%, да не стават грешки, бяхме там в 7.30ч и колата разбираш ли била продадена в промеждутъка 23-7.30ч.

Съответно имаше: "Ама елате, ще ви покажа друга".Е ние отидохме, ама не да му видим другата, ами да сгънем калниците на 2 коли от парка му, поне да не сме се разкарвали напразно :evil:

Такива тъпаци заслужават да ги пребиеш с лайняния кол :twisted:

само да те помоля да не слагаш под скапаняците всички автокъщи в Бг сложили обявите си в мобилето.Не е коректно да говориш така за хора без да знаеш какви са.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 26 Апр 2008, 21:30

Към колегата автор на темата: пичага тоя номер е толкова стар че се чудя как не го знаеш :roll: казал ти че е капарирана само по една причина, да предложиш повече пари. Това много хора го правят. Като ти го е направил тоя номер теглиш му една майна и затваряш телефона. Мога да ти кажа подобен случай който имаха майка ми и баща ми когато щяха да купуват апартамент на морето, те обаче бяха гледали апартамента и говорили с човека на място. Разбират се за цената и му казват че ще отидат до София, ще вземат пари и след няколко дена ще се върнат да го купят. Така и правят, отиват в София взимат пари и след 1-2 дни тръгват обратно до морето, като преди това са се чули с човека и той им е казал че апартамента си е за тях. И така пристигат те на морето и като се виждат с него той казва "цената обаче малко се качи, преди малко дойде един човек и ми даваше повече пари, обаче аз му казах че е запазен за вас" обаче баща ми му казал "ми добре, звънни му на оня човек да дойде да го купи за повече пари, аз повече пари от тези за който сме се разбрали няма да дам" и се завъртяли с майка ми и си тръгнали. Оня после им строшил телефона от звънене и им го предлагал дори за по-малко пари, но баща ми е човек на принципите и му казал че за колкото и да им го дава, с такъв мърляч не иска да се занимава. Така че недей да си мислиш че само на Горубляне ги има тези неща и ти си единствения на който се е случило ;) Другия път като харесаш кола, чакаш до началото на седмицата и се вдигаш и отиваш да се пазариш на място, така по телефона не става, това се е разбрало вече :confused:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 26 Апр 2008, 21:55

RSxRacer написа:
само да те помоля да не слагаш под скапаняците всички автокъщи в Бг сложили обявите си в мобилето.Не е коректно да говориш така за хора без да знаеш какви са.

Е къде видя, че говоря за всички авто къщи, побликуващи обяви в мобиле бг Изображение
Става въпрос за единични бройки и гарантирам, че е имало още много подобни случаи като моя и като на колегата автор на темата ;)

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 26 Апр 2008, 21:58

mad_presley написа:
RSxRacer написа:

Е къде видя, че говоря за всички авто къщи, побликуващи обяви в мобиле бг Изображение
Става въпрос за единични бройки и гарантирам, че е имало още много подобни случаи като моя и като на колегата автор на темата ;)

Извинявам се пропуснал съм думата навъртат се :uups:. Всеки е имал и нема как да няма така че освен че ги има ще продължава да ги има
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Апр 2008, 22:24

колега какво му се косиш .. да не ти пука .. ще попадне на некои кретен къде ще иде на место и ще му потроши кокалите и може да си земе урок ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 27 Апр 2008, 2:17

и аз съм имал същия случаи :twisted: :twisted:
става въпрос за един джип
уговаряме се с човека тръгваме за софия
разбираме се къде да се срещнем и 10 мин преди да сме на мястото тоо ми звани и казва джипа е капариран вече няма смисъл да идвате :shock: :shock: :shock: :censored: :banghead: :bang:
ае кажете на такъв как да не му еб....ш пу...та маина
500км напразно и един изгубен ден
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 27 Апр 2008, 8:18

Мен пък ме излъгаха по подобен начин само ,че в Монтана преди месец. Гледам кола в Мобилето на снимки перфектна на външен вид, обаждам се на човека питам го за състояние всичко точно разбирамесе отивам и кво да вида. Същата кола като на снимката само ,че ударена . Смачкан калник счупена предна броня ,фар и мигач. Задните вежди изгнили да не кажа ,че въобще ги нямаше. Питам го товали е колата . Еми да това е. Добре де на снимките не е удряна защо не ми каза по телефона ,че е ударена. Мълчи копелето като гъз . А те снимките на колата били от преди две години разбираш ли. Само ,че тоя това не ти го казва по телефона. А аз си загубих цял ден в път и 50лв. назад. Не ,че са много ама това ми е яденето за цяла седмица. Така ,че колега не се ядосвай нещастници има в цяла България и ще има още дълги години.
Да не се обиждат колегите от форума неказвам ,че всички са такива ама във всяко стадо си има и мърши. ;)
Няма грозни жени, има трезви мъже!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 27 Апр 2008, 9:38

преди време ходих да гледам едно купе 98ма ,на снимки перфектно - пълен Мпакет ,алкантара ,17ки ..питам го ок ли е колата ,да ,ок е ,няма забележки ... дигам се на 260 км ,кво да видя .. таблото залято с някво лепило ,за смяна е цялото .. окачването за подмяна почти цялото ,съединителя износен ,джантите криви ,мотора не държи обороти и не върви като за М44 ,4те диска за подмяна ,абе кошник неземен .. викам му - нали нямаше забележки .. а ,то цената се коментира ми вика ,смъкна 500 лв сам ... да ама аз не искам консерва няква после да я правя 6 месеца и пак да не стане !

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 27 Апр 2008, 10:25

Stanchev - има 3 варианта
1. Не си звучал достатъчно сериозно на човека и той е предпочел да я даде веднага, защото в момента с продажбите на колите е малко сложно... особено за прекупвачите по Горубляне, които са с по 2-3-5-6 коли.
2. Човека е бил лайне и е умрял от удоволствие че е спретнал състезание между теб и някой друг, който му се е обадил преди или след теб.

3. Някой му е дал повече пари - или търговеца му е свалил по-малко от колкото на теб и за това я е дал...

Общо взето, каквото и да е, ситуацията е кофти и за теб и за него защото от една страна ти правиш разходи и т.н. за да отидеш и да купиш колата, но от друга, той не може да е сигурен на 100% че ти ще я платиш.
Като човек, който по цял ден с това се занимава ще ти кажа че постоянно ти се обаждат и те навестяват страшни идиоти, ако дойдеш да поседиш при мен една седмица ще се хванеш за главата!

Ето ти ситуация от преди 2 седмици.
Идва човек, гледа колата казва взимам я, но ще ви помоля да оправим документите по-бързо за да мога днес да я регистрирам. Ок няма проблем, пускаме фактура договор, декларация за произход - всичко, докато чака човека да му донесат фактурата от счетоводството МИ ДАВА ВСИЧКИТЕ ПАРИ, качваме колата да пътната помощ, идва фактурата, обяснявам му кое какво е и как да станат нещата и... тоя тръгва да се качва в камиона за да ходи с ПП-то до КАТ и като каза НЕ! Върни ми парите отказвам се, викам спокойно бе човек всичко е наред тръгвате за КАТ да не изпуснете деня, НЕ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА МИ ВЗЕМЕШ ПАРИТЕ НА СИЛА ВЪРНИ СИ МИ ГИ АЗ НЕ ИСКАМ ТАЯ КОЛА ТВА Е и аз :shock: :shock: :shock: Гледаме се всичките умно и докато се чудим кво става, до автокъщата един полицейски патрул спира каращите по трамвайната линия, тоя отиде при тях и вика ПОЛИЦИЯ ПОМОЩ ТИЯ МИ ВЗЕХА ПАРИТЕ И НЕ ИСКАТ ДА МИ ГИ ВРЪЩАТ, КАРАТ МЕ НА СИЛА ДА КУПЯ ЕДНА КОЛА...и ние пак всичките :shock: :shock: :shock: :shock:
Кво да праиш върнахме му парите и така...

Така че в ситуации като твойта не си е работа да си нито от едната нито от другата страна...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 27 Апр 2008, 14:41

Насти и аз имам подобен цирк.Правя пакет на един клиент за 4 коли парите са взети,фактури и всички документи оправени,товаря му ги на 2 платформи и го пускам да си ходи.Отивам в банката и тъкмо съм вкарал парите и оня ми звъни отказах се върни ми парите.Такива майни му теглих на тоя,че чак охраната в банката се хвана за пишова да ме гърми :)

Такива животни се определят с точната дума-МАЛОУМНИЦИ :mhihi:
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 27 Апр 2008, 18:20

RSxRacer написа:Насти и аз имам подобен цирк.Правя пакет на един клиент за 4 коли парите са взети,фактури и всички документи оправени,товаря му ги на 2 платформи и го пускам да си ходи.Отивам в банката и тъкмо съм вкарал парите и оня ми звъни отказах се върни ми парите.Такива майни му теглих на тоя,че чак охраната в банката се хвана за пишова да ме гърми :)

Такива животни се определят с точната дума-МАЛОУМНИЦИ :mhihi:

добре де, нали имаш договори, фактури, подписано всичко ток, как ще те накара да му върнеш парите? при положение че се е подписал и той вече е собственика, само остава да ги регистрира на негово име?
:roll:
--