500лв. проучване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
леле к'во съвпадение, тмън тази сутрин (понеже имам колата от скоро) си викам да измеря колко ми харчи приблизително. И така излязох днес от нас към обяд и тамън ми светна лампичката за бензина (такъв ми беше и плана да замеря без да сипвам до горе
) и изминах точно 1 км до бензиностанцията и сипах 10 литра гориво А95 от Еко на горнобански 3-та колонка
. Та така обиколката днес ми беше от нас (горна баня), Овча Купел, Лозенец, Мотописта (гоце делчев), НДК, Надежда, Фън Центъра до жълтите павета, пак Надежда, пак овча купел, Владая и у нас
към 12 през ноща та за тия 12 часа минах точно 81км
докато ми светне отново лампата и до преди малко в колата се опитах да смятам ама мноо ми се спеше и се измъчих напрао
тогава видях тая тема и се расъних и сметнах че колата ми (e36 320i 02/92') харчи 12.345679/100 градско както ми показа калкулатора с тук таме настъпване да не кажа често ама си превключвах честичко на 3000, 4000 и 3-4 пати на 5000 оборота
, та за сметнатото вие си го закръгляите 'щот видях че има притенциозни
.
ми т'ва е от мен ако нещо съм пропуснал или сбъркал или имате някво питане слушам (чета с внимание)

ми т'ва е от мен ако нещо съм пропуснал или сбъркал или имате някво питане слушам (чета с внимание)

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
BMW
има "малка"разлика от градското в софияA2D написа:А и аз като ги смятах се зачудих , защо идва разхода толкова отгоре при положение че мойта така като и сипвам ми идва на 10 на 100 някаде и си карам само градско.

BadDog написа:леле к'во съвпадение, тмън тази сутрин (понеже имам колата от скоро) си викам да измеря колко ми харчи приблизително. И така излязох днес от нас към обяд и тамън ми светна лампичката за бензина (такъв ми беше и плана да замеря без да сипвам до горе) и изминах точно 1 км до бензиностанцията и сипах 10 литра гориво А95 от Еко на горнобански 3-та колонка
. Та така обиколката днес ми беше от нас (горна баня), Овча Купел, Лозенец, Мотописта (гоце делчев), НДК, Надежда, Фън Центъра до жълтите павета, пак Надежда, пак овча купел, Владая и у нас
към 12 през ноща та за тия 12 часа минах точно 81км
докато ми светне отново лампата и до преди малко в колата се опитах да смятам ама мноо ми се спеше и се измъчих напрао
тогава видях тая тема и се расъних и сметнах че колата ми (e36 320i 02/92') харчи 12.345679/100 градско както ми показа калкулатора с тук таме настъпване да не кажа често ама си превключвах честичко на 3000, 4000 и 3-4 пати на 5000 оборота
.
И на мен приблизително толкова ми харчи градско а ми казваха. че БМВ харчело 15-20-30 градско

BadDog написа:към 12 през ноща та за тия 12 часа минах точно 81кмдокато ми светне отново лампата и до преди малко в колата се опитах да смятам ама мноо ми се спеше и се измъчих напрао
.
Това ти "смятане" на разход е възможно най-погрешното. Отдели един път 100лв , напълни и резервоара до горе , карай 2 дена и после пак дозареди и тогава прави тая калкулация. Така или иначе тия 100лв няма да ти избягат от резервоара , спокойно

Ако зареждаш от не-ЛукОйл ще ти даде по-ниско. Говоря за Еко-то на пещерско или ОМВ .. Шел и Лук-а нешо се дънят. Изследването е супер. И аз ще направя такова за 316-ка Седан. Засега просто си събирам бележките откакто имам колата и редовно слагам 10 лв - карам 45 км. т.е. 4.6л бенз и по-малко дори. Дайте формулата, че съм програмист.. и често зациклям с числата 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ами за лукойл незнам, ама сега заредих пълен резрвоар с некво ново carrera
на ОMV. ще споделя резултата и отново тук
Обаче вече занулих всички километражи и почвам от нулата

Обаче вече занулих всички километражи и почвам от нулата

Айде и аз да кажа-не ми се дават подробни обяснения как засичам ,но средния ми разход за градско в момента е 12л/100км,но всичко е много относително защото съм правил и 10л/100км градско/карам разумно когато има повече движение/,но като се има предвид,че между тези 100км съм гасил само веднъж двигателя.И още нещо-януари за две седмици: дом-работа-дом 18л/100км!!! Разстоянието е 6км до работата и пътуване само в пиковите часове.Така че........... 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- ilialazarov
-
-
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: E36 - 318
за 1.6 е 36 96г-резервоара се пълни до горе в софия до
за 1.6 е 36 96г-резервоара се пълни до горе в софия до бургас с доливане в бургас 6,340/100 като стигнах в бургас за 3,5часа нормално каране
така че сам мнооо доволен от тааа 316 защото гледам че много се оплакват от тях с бензин 99+ от бензиностанция Б+
така че сам мнооо доволен от тааа 316 защото гледам че много се оплакват от тях с бензин 99+ от бензиностанция Б+
316 е мед-кола, бе. Има ли начин да я сваля под 10 градско с каране само ? Без чипове и без да я душа.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2