Как може да се разбере дали е скапана ламбда сондата
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Как може да се разбере дали е скапана ламбда сондата
Въпроса ми е във заглавието на темата
Съмнявам се че на мойта колица е сдала багажа ламбда сондата но не съм сигурен и искам ако е възможно по някакъв начин да се провери дали е тя проблема. В момента ми се струва че е спъната пък и гори доста и всичко ме навежда на мисълта към ламбдата. Ако някой каже начин по който да я проверя ще съм ви благодарен

Съмнявам се че на мойта колица е сдала багажа ламбда сондата но не съм сигурен и искам ако е възможно по някакъв начин да се провери дали е тя проблема. В момента ми се струва че е спъната пък и гори доста и всичко ме навежда на мисълта към ламбдата. Ако някой каже начин по който да я проверя ще съм ви благодарен

Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
На елкон. Отиди да те включат към програмата за тест на сондата и ако е скапана, си вземи нещо читаво, че аз смених три "оригинални" Боша.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
ktv написа:На елкон. Отиди да те включат към програмата за тест на сондата и ако е скапана, си вземи нещо читаво, че аз смених три "оригинални" Боша.
Този елкон само в Дару ли го има или и по някои сервизи разполагат с такава апаратура

между другото ви благодаря за бързия отговор

Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()
- ktv
- оптимист-неверник
-
За Казанлък не знам как стоят нещата. В някой сервиз може и да го има. Нека се изкажат твоите градски. За Пловдив съм сигурен, че има и пак справка с колегите от там.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Има, има... не е толкова рядка апаратура
Карлово е много мъничък град а само аз знам в 3 сервиза да има
Виж питай, неможе да няма 

- ktv
- оптимист-неверник
-
И още нещо. Ако се окаже сонда, ще ти искат доста пари за нова и както ти казах- "гаранция- Франция". Моята я смениха три пъти без пукната пара да додавам, ама щото бях много настоятелен и убедителен
Аз бих те посъветвал да си вземеш нещо секънд хенд, от форума, от Део например. Успех!

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
kaseto написа:stambo_81dg написа:с мултицет се проверява
А как по-точно става тая далавера със мултицета
от тука http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=19497 си сваляш ПДФ ръководство за е34
към последните страници е обяснено как става
откачаш буксата на сондата и там е показано на кои позиции поставяш мултицета и мисля че стоиноста не трябваше да надвишава 5 ома

12 мнения
• Страница 1 от 1