Издирвам филм
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Издирвам филм
Търся един филм преди няколко години го гледах, бях се забъркал че е Sahara, обаче не е той. Пак е някакъв американски от година 2002-2006, разправя се за някакъв чичка как пада със самолет в една пустиня и там мисли сякви тактики.Май оправяше самолета и няква жена му надуваше главата през цялото време, и някви пустиняци щяха ги заколят.
Нещо подобно, ако някой се сеща за филма моля да казва, че го издирвам, ама нито помня актиори нити нищо.

Нещо подобно, ако някой се сеща за филма моля да казва, че го издирвам, ама нито помня актиори нити нищо.
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Имаше един с Харисън Форд, подобен, ама беше на остров.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
acer написа:Ето, го намерих го - http://z.about.com/d/movies/1/0/N/m/5/f ... poster.jpg
от 2 часа мисля кои е тъпия филм .. знаех че съм го гледал и точно по едно време почти излезнаха и бяха еднакви с Сахара .. но така и не се сетих ... добре че го намери иначе нямаше да заспя

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
И аз издирвам частите на "Изчезнал по време на акция" "Missing in action" имам само първа, искам другите ???
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
така айде и на мен помогнете,преди много години гледах един филм,разправя се за един полицай който в последствие полу4ава тайна зада4а да разкрие един престъпник в рокерска банда,за целта полицая си пуска коса и брада и става рокер,дават му мотор който е на брат на един от рокерите и малко по късно по4ти го хвашат 4е е полицай но не успяват,накрая на филма полицая-рокер си изпълнява зада4ата и докато изписват буквите за края на филма той варви от една каравана и по4ва да си сваля рокерсикте дрехи и така сваршва,филма е уникален,който може нека ми помогне
Re: ...
bavareca_86 написа:така айде и на мен помогнете,преди много години гледах един филм,разправя се за един полицай който в последствие полу4ава тайна зада4а да разкрие един престъпник в рокерска банда,за целта полицая си пуска коса и брада и става рокер,дават му мотор който е на брат на един от рокерите и малко по късно по4ти го хвашат 4е е полицай но не успяват,накрая на филма полицая-рокер си изпълнява зада4ата и докато изписват буквите за края на филма той варви от една каравана и по4ва да си сваля рокерсикте дрехи и така сваршва,филма е уникален,който може нека ми помогне
Мисля че търсиш - Следата на Сянката (Beyond The Law)
http://zamunda.net/details.php?id=53721
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: ...
benzin написа:bavareca_86 написа:така айде и на мен помогнете,преди много години гледах един филм,разправя се за един полицай който в последствие полу4ава тайна зада4а да разкрие един престъпник в рокерска банда,за целта полицая си пуска коса и брада и става рокер,дават му мотор който е на брат на един от рокерите и малко по късно по4ти го хвашат 4е е полицай но не успяват,накрая на филма полицая-рокер си изпълнява зада4ата и докато изписват буквите за края на филма той варви от една каравана и по4ва да си сваля рокерсикте дрехи и така сваршва,филма е уникален,който може нека ми помогне
Мисля че търсиш - Следата на Сянката (Beyond The Law)
http://zamunda.net/details.php?id=53721
това е филма,невероятен е,благодаря ти много,имаш една по4ерпка от мен
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2