Помощ CCFL Angel Eyes
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 touring
Помощ CCFL Angel Eyes
Колеги, вчера започнах да монтирам на бимата ангеларки и се срещнах с един проблем. На дългите всичко точно стана, но мойте къси са с усмивката и ми е много голям рефлектора и няма каде са се сложи ринга. Моля, ако някой си е слагал ангеларки на същите фарове да сподели как ги е направил ( не че стои зле само на дългите, но все пак ).
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
Няма на къде назад да отиде. Трябва да се реже рефлектора или ....незнам вече. Ако има компетентни хора в Пловдив да помагат ще е супер 

аз го махнах целия рефлектор, сега ще ме питате как ще свети лупата,
рамката дето държи лупата на разсояние от вътрешния рефлектор се облепва с възможно най-отразяващото фолио за да събира цялата светлина от крушката да мине само през лупата, така махаш плоския рефлектор дето пречи до стъклото.
а нищо не пречи всичко от вън на лупата да бъде черно и като го зглобиш фвра да изглежда черен, за дългите знаете как става

а нищо не пречи всичко от вън на лупата да бъде черно и като го зглобиш фвра да изглежда черен, за дългите знаете как става

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
e34_monster написа:Няма на къде назад да отиде. Трябва да се реже рефлектора или ....незнам вече. Ако има компетентни хора в Пловдив да помагат ще е супер
Изрязва се "усмивката" и минава по-назад.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
около 3 мм се изрязва в средата и така рефлектора влиза по навътре във фара (за да може лупата да се надене в самия рефлектор)
след това можеш да сложиш ринга

след това можеш да сложиш ринга

- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1