Да си стоиш в хола, и да ти падне стената...
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
е язък колегата е от нашта общност ама ако живееше на първиа етаж щеше да си направи гараш за бмвенцето
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
той тоз иванчо от никаква бмв общност не е,защото-преди години купи една зверска 30-а,която пердашеше наред рацерту по гонките и кво напрай момчето с кичурите,ами така я занемари,че и еба мамата на колата отвсякъде,искал бмв да кара,а няма грам стинка в джоба и акъл в кухата лейка
след време мой приятел се нави да я купи и да я стегне и тогава предвидих какво ще направи с парите момчето-ми ще си купи телефон за 800лв на голия си задник
само че възстановяването на колата се оказа мисията невъзможна и сега е във варна...
та на тоя му се чудя как изобщо е направил семейство
и не стената,ами и тавана му ще падне
след време мой приятел се нави да я купи и да я стегне и тогава предвидих какво ще направи с парите момчето-ми ще си купи телефон за 800лв на голия си задник

само че възстановяването на колата се оказа мисията невъзможна и сега е във варна...
та на тоя му се чудя как изобщо е направил семейство

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
зелен сега иван кара червена е36 1.8ис и я има от година,на предпоследната сбирка присъстваше

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Проблема в санирането, повечето го разглеждат като изолация и дограма, дефакто паенелката е просто бетонни плочи, проблемите идват от това, че тези панели, изградени в заводи, се захващат, чрез заварки и после уж се заливат с бетон, ето там е проблема в заварките, те просто ръждясват, няма начин да се спре, Боби е просто не става с една боя. Просто им дават живот от 50 години, след това се събарят и на ново, ама как да го направят, като всеки който има панелно жилище, няма земя, и като го съборят, остава на сухо, отде пари да го направи наново, и аз имам панелка, е ся да стане земетресение и да падне, може с нотариалния акт да си избрипем ректума, ама ако ми падне къщата, си имам земя и ако нямам кеш да си построя нова, ше дам на обещетение и пак ше имам имот. Затова седят тия панели, а и все още са в изправност, по гаранция за качество, дават им живот 50 години, те първите са на толкоз, има панелки на по 10 години, те са си читави все още.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...това е поредната комунистическа недомислица! защо сега не стане някой от новите министри дето се заклеха вчера в парламента и не порови в последните 150 години какво се е направило по въпроса?!? сигурен съм, че още в домостроителния комбинат са знаели какви боклуци бълват и как ги правят с 1/4 от необходимите материали, защото останалото е откраднато от ченгета и политически величия....ама няма кой! нямаме нито журналисти нито полицаи нито министри- БГ е един разграден двор! и целия блок да се беше сринал Бат Серго щеше да пообиколи с черното си костюмче, щеше да обяви траур, така няколко дни, после пак по старуму....
- павката
- старши ентусиаст
-
като видях кой стана мин на здравеопазването.....мале,мале
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ей от тез идват проблемите
http://www.clip4e.com/playfscr.php?id=t ... v_bylgariq

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- павката
- старши ентусиаст
-
и тука изникват въпросите-ние младите,мислим ли за България,искаме ли да се запази,готови ли сме да се въпротивим,имаме ли воля за това.....пука ли ни
тя държавата нищо не е направила за нас и не прави,всички се продават евтино,няма морал,ама децата си на кого оставяте....
ако се замислиш и ти става страшно,нищо хубаво не трябва да се чака от живота,хеле пък в България-и здрав да си,може панел да ти падне на главата и сем. ти остава на произвола,ако разчита на теб...
младите ми тръгнали айдъли да стават,на какво айдъли,на едно изгнило общество
,а дискотата пълни и всички весели,държат се като добитък,за тях е важно моментното състояние на удовлетворение-кой с алкохол,кой с амфетки..
още от казармата видях,че всичко е безхаберщина-турчалята,от онези грозните и необразованите,си правят каквото искат и ги толерират,защото да няма дискриминация
а ние мълчим,търпим---ама до момента,когато на мен ми писна и скочих на един,направих му главата да пулсира(аз съм дребен и лек и ме подценяват),няколко приятели скочиха за мен и хоп-коренна промяна в отношението но турците,разбраха,че няма да им става играта..какво говори това-ми може да се направи нещо,силово макар,за да разберат,че не това е пътя,но са нужни хора,мислещи рационално и имащи смелостта!
това трябва да стане и срещу управляващите-младите да заявят,че имат мнение,имат куража и волята,да променят живота си!с падането на комунизма,проблемите не са свършили,остава да се излекува болното, робско мислене на народа,вместо наведени глави и мълчание,да има наперени и горди хора,отстояващи правата си..
но,докога ще чакаме,някой да ни поведе
(аа,съобщиха,че ледниците са достигнали критичната си точка на топене...това ми убива желанието,за всякакъв тунинг,мунинг и рацеринг 

тя държавата нищо не е направила за нас и не прави,всички се продават евтино,няма морал,ама децата си на кого оставяте....
ако се замислиш и ти става страшно,нищо хубаво не трябва да се чака от живота,хеле пък в България-и здрав да си,може панел да ти падне на главата и сем. ти остава на произвола,ако разчита на теб...
младите ми тръгнали айдъли да стават,на какво айдъли,на едно изгнило общество

още от казармата видях,че всичко е безхаберщина-турчалята,от онези грозните и необразованите,си правят каквото искат и ги толерират,защото да няма дискриминация

това трябва да стане и срещу управляващите-младите да заявят,че имат мнение,имат куража и волята,да променят живота си!с падането на комунизма,проблемите не са свършили,остава да се излекува болното, робско мислене на народа,вместо наведени глави и мълчание,да има наперени и горди хора,отстояващи правата си..
но,докога ще чакаме,някой да ни поведе

pavlin_e30 написа: .....................................
Братче тихо, че сега като ти прочете поста бам-бам, ще те кръсти новия Левски! Имаш късмет когато си скочил в казармата да те защитят или помогнат нетурци, и аз имах подобен проблем и българчетата се направиха че нищо не виждат и не чуват.
Аз мисля че в това ни е проблема, защо да съм дърво и да се "опъвам" на бурята като мога да съм трева и да слягам в посока на вятъра! Я, нека тия опъват аз да си седя кротко да си пия ракийката и да си хапвам салатката, а когато мине бурята ще изяза като пръв поборник според това кой е победил!!!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
Юзър написа:ей от тез идват проблемите
от такива неща понякога се 4удя защо още живея в България

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bobi_maxo написа:pavlin_e30 написа: .....................................
Братче тихо, че сега като ти прочете поста бам-бам, ще те кръсти новия Левски! Имаш късмет когато си скочил в казармата да те защитят или помогнат нетурци, и аз имах подобен проблем и българчетата се направиха че нищо не виждат и не чуват.
Аз мисля че в това ни е проблема, защо да съм дърво и да се "опъвам" на бурята като мога да съм трева и да слягам в посока на вятъра! Я, нека тия опъват аз да си седя кротко да си пия ракийката и да си хапвам салатката, а когато мине бурята ще изяза като пръв поборник според това кой е победил!!!!!
от личен опит ли го знаеш ?

няма да го коментирам .. и след 10 години драскане у форума нема да си решим проблемите

какво зависи от нас ли ами май нищо

как да ти кажа да живеех у село да си вервам още че власта е в народа ама и ние ходим по големото село .. пием в разни заведения където има от тея УМНИЦИТЕ горе и от тея другите да не казвам имена да не ме гръмнат .. и ти да ми кажеш че ще се оправим

счупиха ми розовите очила отдавна

и боби добре си го разбрал ... то си ни е в нас заложено и няма да се изкорени никога

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
аз знам решението ....средоточила съм всияките си вещи в по-централните части на стаите...ако ше става "бау" ... и да се буда без стени... 

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3