проверка реални км.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- rzamen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: X5M
проверка реални км.
здр. един приател ми каза да си проверя реалните км. с една странна комбинация , може ли някои да ми казе дали е верно.
влиза6 в колата и вкарваш ключа без да го въртиш , след това натискаш спирачката и задържаш , натискаш копчето за зануляване на километража и задържаш и даваш на контакт точно преди да запалиш.
значи наистина показва някви неща и ги изброява 1,2,3...... но не знам кое кво означава , ако някои знае моля да казе кво е 1 ,2 ,3 ...
влиза6 в колата и вкарваш ключа без да го въртиш , след това натискаш спирачката и задържаш , натискаш копчето за зануляване на километража и задържаш и даваш на контакт точно преди да запалиш.
значи наистина показва някви неща и ги изброява 1,2,3...... но не знам кое кво означава , ако някои знае моля да казе кво е 1 ,2 ,3 ...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Спирачката не е нужно да я натискаш
А тия лайна по дисплейа няма да ти покажат реални километри нито зима, нито лете, нито никога.

А тия лайна по дисплейа няма да ти покажат реални километри нито зима, нито лете, нито никога.

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Истината е да си разглобиш таблото и по споиките на чипа 6те разбере6 дали са го барали;) ако не е гладка фабри4ка споика или има колофон отгоре е ясна работата
разбира се няма няма сюмисал да си вкарваш параноя ако колата си върви добре и те кефи 

- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
Истината е да си разглобиш таблото и по споиките на чипа 6те разбере6 дали са го барали ако не е гладка фабри4ка споика или има колофон отгоре е ясна работата разбира се няма няма сюмисал да си вкарваш параноя ако колата си върви добре и те кефи или отиваш и ти включват компа към лаптопа в някой сервиз и ти изкарват всичко за колата 

Kurt Vagner написа:Истината е да си разглобиш таблото и по споиките на чипа 6те разбере6 дали са го барали ако не е гладка фабри4ка споика или има колофон отгоре е ясна работата разбира се няма няма сюмисал да си вкарваш параноя ако колата си върви добре и те кефи или отиваш и ти включват компа към лаптопа в някой сервиз и ти изкарват всичко за колата
Ти ако мислиш че и там не пипат си се излъгал

8 мнения
• Страница 1 от 1