ЧЕРЕН ПУШЕК ЗАШТО Е ТАКА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 24 Апр 2008, 10:26

Gand написа:Уф и на мене зе да ми припушва, ама някакъв сивкав дим - нито черен нито бял като при изгоряла гарнитура.. :roll: . След малко голямата пушилка утихва ама като отворя вратата и някаква смрад от ауспуха (не на развалени яйца) се носи. Количката е от няколко дни само и не съм я карал почти, нито водил на диагностика.. 318 ТДС. Пу, дано не е нещо сериозно. :roll:

Абе т'ва синкавото не е на добре... Да не мирише на изгорело масло? Миризмата е малко като на изгорела гума... :?:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Потребител
Аватар

Мнение от Gand » 24 Апр 2008, 10:30

turbo написа:Абе т'ва синкавото не е на добре... Да не мирише на изгорело масло? Миризмата е малко като на изгорела гума... :?:

не, чист мирис на нафтен дим си е. не съм карал дизел преди ама правя силна асоциации с нафтова печка, кога й се запуши коминЯт :D :P

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 24 Апр 2008, 11:15

Колега за черния дим.. напълно нормално !!! :mhihi: тва е дизел :mhihi:
А за сивкавия.... може да гори масло ... :confused:
:)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Gand » 24 Апр 2008, 11:40

Garribaldi написа:
А за сивкавия.... може да гори масло ... :confused:
:)

Добре, ако наистина гори масло, каква е процедурата за отстраняване на проблема? От какъв ремонт има нужда.
Извинявам се, че впрягам вятъра без да съм водил на диагностика, ама ми е интересно и ще съм благодарен ако някой си направи труда да отговори.. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sevosevo1 » 24 Апр 2008, 18:44

незнам не сьм толкова ясен в нештата но ме притеснява това нешто и си мисли че все пак си има нешто по нея но сега не мога да отида на диагностика защото ще питувам до турция с нея и като се вьрна това ште ми е пьрвата работа да направя а мисля 4е няма да имам проблеми по пьтя нали??? :help:

Потребител
Аватар
Кара: E46 320 DA 01
Мечтае да кара: Най-лютия дизел

Мнение от semk@t@ » 24 Апр 2008, 23:20

оправия преди да тръгнеш за всеки случай. :roll:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 25 Апр 2008, 20:42

Gand написа:Уф и на мене зе да ми припушва, ама някакъв сивкав дим - нито черен нито бял като при изгоряла гарнитура.. :roll: . След малко голямата пушилка утихва ама като отворя вратата и някаква смрад от ауспуха (не на развалени яйца) се носи. Количката е от няколко дни само и не съм я карал почти, нито водил на диагностика.. 318 ТДС. Пу, дано не е нещо сериозно. :roll:
маи дюзите трябва да погледнеш.

Предишна

Назад към E36