Много Кофти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Много Кофти
Колеги имам един проблем.Колата не иска да ми запали.Въртя на контакт и после стартера не иска да върти...Дали има общо с това че разкачах клемите на акумолатора или е нещо друго.......Когато завъртя докрай се чува съвсем леко едно съкане и до там,иначе прави контакт и свети ж копето

If U Know About BMW,You Either Own One ,Or Want One!!!
- Mitack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 M43B18'97
- Мечтае да кара: ново BMW
колега, почисти си клемите на акумолатора и ги стегни. Ако пак не става зареди акумолатора. И на мен ми се е случвало.
:)
благодаря за съвета човече ама мисля че щом все пак свети с купето и т.н. може да не е от това

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
колега и на мен ми го е правила това, да знаеш или е от клемите или тока е слаб.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Mitack написа:колега, почисти си клемите на акумолатора и ги стегни. Ако пак не става зареди акумолатора. И на мен ми се е случвало.
Е що бе, ако беше слаб акумолатора щеше да прави:
вол-вол-вол-волво... и ше заглъхва и така продължително време пък при него от раз е станало доколкото разбирам...
е поне аз така разбирах че акумулатора ми здава на стария автомобил.
А за лампите колега мисля не им тряа много ток. Пробай да го "посъветваш" стартера с "чук" некъв гумен или нещо дървено.
:)
Ок ще го пробвам това за почукването мерси за съветите момчета (дано да стане за събора ) и да не е нещо по сериозно.... а между другото тока не е слаб щом музиката си работи...

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
колега повярвай ми и при мен беше така лампите светеха, музиката работеше ама като искаш да запалиш и.......неще, пробвай с друг акумолатор...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
може да му има нещо бе пич.
защо не послушаш какво ти казват колегите вместо да се жалваш безмислено.
защо не послушаш какво ти казват колегите вместо да се жалваш безмислено.

Unfeel написа:абе братле колата няма никакъв проблем с акумолатора а съм ги направил тези неща от преди това...пробвах и с друг акумолатор и това не ....затова се залвам не за друго...аз ако можех да си го оправя нямаше да искам помощ.... не е ли така
![]()
![]()
Ако си някъде около Лозенец ми дрънни утре около обяд на мобилния и ще открием повредата за нула време

0898578595
12 мнения
• Страница 1 от 1