ПТП Бургас
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПТП Бургас
Преди малко до Мак Доналдс Бургас,задръстване и пред мен 1 Такси,и спирачките нещу отказаха и му цепнах бронята и извика КАТ,напрайха акт и протокол.
Въпроса ми е,долу горе колко ще е акта?
Алкохол:0,00
Скорост под 10 км/ч
Въпроса ми е,долу горе колко ще е акта?

Алкохол:0,00
Скорост под 10 км/ч
Последна промяна NEDQLKO на 25 Апр 2008, 20:01, променена общо 1 път
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- Radoslaw
- Потребител
-
- Кара: E36/E90/...
- Мечтае да кара: ///M
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
на мен подобна случка ми беше 120лв
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Актът е за ПТП, а причината е неспазена дистанция, навремето ми взимаха по 100лв на катастрофа, незнам дали са вдигнали тарифите. Няма да се плашиш, ама спазвай малко тая дистанция бе.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Е даде искам да кажа че моите спирачки не хванаха,апък то мно коли,много нагъчкани и крака на спирачката ама тоя нещо взе много бързо да ми се приближава и си викам нещо не е ок и бум.Ама спирачките сега пак си работят,ама са си зле де.Въздух няма,челюсти/накладки почти не са износени.Остана главния спирачен цилиндър (където е свързан със сервото),тои бил много проблемен при Фолксваген
И не съм със БМВ,със Пасат съм.
Ама не ми харесва самата марка ФВ и искам БМВ и затова тук пиша

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ми продавай го тоа Пасат-то безтуй са по скъпи от БМВтата като гледам пазара вечеNEDQLKO написа:Е даде искам да кажа че моите спирачки не хванаха,апък то мно коли,много нагъчкани и крака на спирачката ама тоя нещо взе много бързо да ми се приближава и си викам нещо не е ок и бум.Ама спирачките сега пак си работят,ама са си зле де.Въздух няма,челюсти/накладки почти не са износени.Остана главния спирачен цилиндър (където е свързан със сервото),тои бил много проблемен при Фолксваген

bmwfena написа:ми продавай го тоа Пасат-то безтуй са по скъпи от БМВтата като гледам пазара вечеNEDQLKO написа:Е даде искам да кажа че моите спирачки не хванаха,апък то мно коли,много нагъчкани и крака на спирачката ама тоя нещо взе много бързо да ми се приближава и си викам нещо не е ок и бум.Ама спирачките сега пак си работят,ама са си зле де.Въздух няма,челюсти/накладки почти не са износени.Остана главния спирачен цилиндър (където е свързан със сервото),тои бил много проблемен при Фолксваген
Ама не ми харесва самата марка ФВ и искам БМВ и затова тук пиша![]()
за тоя колко пари му даваш http://www.vw-club.ru/vw/gallery/passat ... o_1991.jpg
На такъв Пасат `89 год,без екстри,има само централно,аларма,люк,халогени,нищо друго
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2