Последните дни
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Последните дни
Колеги дванадесет години чаках на папуци да завърша училище!! Остават ми има няма две седмици училище и направо съм изпаднал в депресия- НЕ ИСКАМ ДА ЗАВЪРШВАМ !!! С всеки изминал ден все повече се ужасявам, че вече няма да чувам училищния звънец, няма да има бягане от часове, ходене по кафета с френдове и като цяло училищното безгрижие... Са като се замисля колко хубави моменти сме имали в това училище направо ми се иска да остана да повтарам 12 клас ( предполагам всеки един от вас е изпитал тези чувства )! Са даже ако ме питат тая седмица ваканция НЕ я ИСКАМ- искам да си хода на училище ! Сега ми предстои кандидастване във ВУЗ - ове, но не ми се излиза от гимназията... Като си спомня точно в тази гимназия как преди две години с приятели се пръскахме с пужарогасители във физкултурния салон и бяхме целите побелели ( така сме се смеяли, че плочки ми излезнаха по корема ) или пък как голямото междучасие си цицахме биричка ( ората награбили банички и бози, а ние галончета си надигахме)- сладури . Но най- голямата ми мъка e,че в това даскало остава жената, на която за една година не посмях да и кажа какво означава за мене, защото ме беше страх да не ми се изсмее в лицето !! Радваше ме само това, че я виждах всеки ден та дори и отдалече и така и не се престраших да и кажа какво отношение имам към нея, и чувствам , че колкото по малко време остава до края толко по няма да мога да го направа.... А сънувам почти всяка нощ, че сме заедно и сутрин, като се събуда и видя реалноста направо изпадам в депресия... Все си викам " Е са ше хода и ше я поканя да ходиме на кафе или някъде да се поразходима с BMW то, но като стигна до нея ми омекват краката, губя и ума и дума и я подминавам " !!! Просто, като я вида ми се губи и остроумието и акъла и изглеждам като идиот! Де да знаех какво тя мисли - щеше да ми е много по лесно !!! Понякога се гледаме, но все се питам тя какво си мисли ( може би " тоя па какво ме зяпа ) Не знам кое е по лошо " Да я поканя да отидеме някъде и да и кажа какво мисля и тя да ме прати по дяволите " или след като се махна от даскало да не я вида повече !!! Вие как мислите
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Това си е твоя живот!Следи си стъпките така както сам прецениш!
Тук какво можеш да очакваш от нас за твоя живот...можем само да ти помогнем ако имаш проблем или някакви въпроси за баварките!
Така и при мен е било в училищните години преди 6 год. съм завършил а от миналата година си имам баварка...
Тук какво можеш да очакваш от нас за твоя живот...можем само да ти помогнем ако имаш проблем или някакви въпроси за баварките!

Така и при мен е било в училищните години преди 6 год. съм завършил а от миналата година си имам баварка...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Последните дни
BMW_325 TDS написа:...
1.НЕ ИСКАМ ДА ЗАВЪРШВАМ ....
2.Сега ми предстои кандидастване във ВУЗ -.....
3. Но най- голямата ми мъка e,че в това даскало остава жената, на която за една година не посмях да и кажа какво означава за мене..,
4.Радваше ме само това, че я виждах всеки ден ......
1.След 1 година ще искаш времето назад да се върне и да учиш
2.Като студент ще ти е по кеф, ама да не си студент в града в който живееш.
3.Ам да я беше питал, ко стаааа МА, поне веднъж бе, и кат те резне да не се занимаваш с глупости (можеше и да ти пусне бе).
4.В университета ща радва че ги търкаляш из чаршафите, след някой Мупон

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Мдааа, идва ни акъла на всички по въпроса с ученето, ама винаги късно- и сега ми се връща в училище, 15-на години след като излязох оттам...
Иначе напълно съгласен съм с написаното от колегата- особенно по 3-та точка. Отиваш, питаш и най-много да те отреже- гадно ще е, но света няма да свърши я
А може и да ти се върже- знае ли човек...
Иначе напълно съгласен съм с написаното от колегата- особенно по 3-та точка. Отиваш, питаш и най-много да те отреже- гадно ще е, но света няма да свърши я

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
BMW_325 TDS написа: Все си викам " Е са ше хода и ше я поканя да ходиме на кафе или някъде да се поразходима с BMW то, но като стигна до нея ми омекват краката, губя и ума и дума и я подминавам " !!! Просто, като я вида ми се губи и остроумието и акъла и изглеждам като идиот! Де да знаех какво тя мисли - щеше да ми е много по лесно !!! Понякога се гледаме, но все се питам тя какво си мисли ( може би " тоя па какво ме зяпа ) Не знам кое е по лошо " Да я поканя да отидеме някъде и да и кажа какво мисля и тя да ме прати по дяволите " или след като се махна от даскало да не я вида повече !!! Вие как мислите
Ей човече, докато седиш и събираш смелост ще завършиш,може би няма повече да я видиш и най- лошото е че може би цял живот ще се чудиш какво щеше да каже тя ако я беше поканил просто на едно кафе.
Действай! Дали ще ти откаже или не си длъжен да опиташ!
Иначе всички, когато сме били ученици с нетърпение сме чакали момента, в който ще се свърши с това пусто даскало.
Я ме питай сега дали ми се ходи. Денонощно бих стояла там!
Някои казват "Най- хубавите години са студентските"! Дръжки! За мен най- хубавия период от човешкия живот е "детството". Но на нас хората не може да се угоди. Когато сме малки искаме да сме големи, но когато пораснем, искаме да сме малки.
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Пффф и аз завършвам тая година...още 3 седмици останаха
Изобщо не ми се завършва,свършват лигавщините в даскало и тъпеенето по цял ден...вече не ни отива да се правим на идиоти по улиците и да сме шапка на тояга

Колко исках и аз да завърша и да стана студент... Е станах ... И си виках ей сега най готиния живот започва... До една степен е готино спиш повечето време , от време на време ходиш на лекций, обаче като влезнеш в сесия колега е доста кофти ... Всички около тебе учат и дори и да не ти се учи няма какво да правиш. Колкото и на всички да ни се иска да сме в гимназия , тази част от живота остава само спомен.. Аз уча в Холандия и да ти кажа съм доста доволен... Там наистина усещам студентския живот такъв какъвто искам да бъде... Бях като теб с една мадама от гиманзията , но 1вата седмица от студентския си живот си намерих мацка с бензин в кръвта с която съм вече 7-ми месец и даже заживях заедно с нея ( което е и плюс и минус). Ще дойде и момента ако заминеш някъде ,че вече я няма мама да ти пере чорапите и да ти готви манджите... Аз докато свикна карах с един чифт чорапи и 10 различни и 2 месеца ядох пица ама се понаучих
Времето минава и човек помъдрява
Ако искаш идвай към Холандия да разхождаме Баварките 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Да всеки така си казва като е вътре, ама после всеки иска да се върне, всеки се сеща само за хубавите моменти в даскалото.
В казармата същото, на всеки му е гадно, но като излезеш само хубавите моменти остават, тук обаче не искам да се връщам.
Студентските години - не мога да дам голямо мнение, защото съм задочно иначе колегата е прав, да не си студент в града който живееш.
Обаче и друго искам да ти кажа, не се притеснявай, ако си намериш работа, каято искаш да работиш ще си караш БМВ-то ще си слушаш музиката на живота и пак ще е весело.
А относно пичките - давай смело напред, нахалствай, която те хареса тя сама ще си го показва!
В казармата същото, на всеки му е гадно, но като излезеш само хубавите моменти остават, тук обаче не искам да се връщам.
Студентските години - не мога да дам голямо мнение, защото съм задочно иначе колегата е прав, да не си студент в града който живееш.
Обаче и друго искам да ти кажа, не се притеснявай, ако си намериш работа, каято искаш да работиш ще си караш БМВ-то ще си слушаш музиката на живота и пак ще е весело.
А относно пичките - давай смело напред, нахалствай, която те хареса тя сама ще си го показва!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И аз съм така, в началото на 12 кл почнах да осъзнавам, че най-хубавата част си отива. И дори, когато знам, че този ден ще имам само 1-2 часа в училище (все пак 12 кл си е доста несериозен) винаги съм си бил 40-50 минути път да стигна до даскало. А иначе всички около мен ми се струват доста заблудени по този въпрос - всеки няма търпение да завърши...Facheff написа:Пффф и аз завършвам тая година...още 3 седмици останахаИзобщо не ми се завършва,свършват лигавщините в даскало и тъпеенето по цял ден...вече не ни отива да се правим на идиоти по улиците и да сме шапка на тояга
![]()
![]()

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Кажи и директно какво мислиш за нея и ако ти се подиграе или присмее, не се впрягай. Ако обаче почнеш да се чустваш зависим от нея- лошо
Но не се предавай още след първия отказ- да знаеш, че много малко неща стават отведнъж.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Колега хубавото на живота тепърва започва НО трябва да си го направиш сам хубав защото никой няма да ти помогне ако не си помогнеш сам
Не се занимавай сега с глупости ами си сядай на гъза и учи колкото можеш влез в ши...я ВУЗ но гледай да е нещо което ти се отдава дето се вика после да ти е кеф да го работиш ! Освен да плющиш колежките си гледай и да понаучиш това онова защото то ще ти трябва в работата после !! В последствие се реализирай и повярвай ми по важно е тогава да си добре а не сега да се вайкаш че мацето даже не знае за мераците ти !!!
Иначе за мацето кво да ти кажа, скачай остро и да те отреже поне ще знаеш че си опитал но не са те желали и тва е живота си тече после ще има next next..................
Поздрави от Варна
Не се занимавай сега с глупости ами си сядай на гъза и учи колкото можеш влез в ши...я ВУЗ но гледай да е нещо което ти се отдава дето се вика после да ти е кеф да го работиш ! Освен да плющиш колежките си гледай и да понаучиш това онова защото то ще ти трябва в работата после !! В последствие се реализирай и повярвай ми по важно е тогава да си добре а не сега да се вайкаш че мацето даже не знае за мераците ти !!!
Иначе за мацето кво да ти кажа, скачай остро и да те отреже поне ще знаеш че си опитал но не са те желали и тва е живота си тече после ще има next next..................
Поздрави от Варна

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
брей то големи лигавщини,мъчно ми е за у-ще ще плачкам--ами ако тряя и в казарма да ходиш,ко ша прайш,се стреляш ли,а и да оставиш приятелка навън,направо си труп,ей такива как им се чудих кат влязох,уж мъже,наперени и след една седмица реве-мамо мъчно ми е..
кви у-щни години,кат се осефериш като мъж и ако парата не ти е проблем,тогава е живота-разбиване из заведенията и разпукване на к**ва,не да ревеш по някоя,дет се плющи по входовете..
ай да не се обидите,ама по-мъжки,то вече мъжко държание има ли незнам,с тия фиби в косите
кви у-щни години,кат се осефериш като мъж и ако парата не ти е проблем,тогава е живота-разбиване из заведенията и разпукване на к**ва,не да ревеш по някоя,дет се плющи по входовете..
ай да не се обидите,ама по-мъжки,то вече мъжко държание има ли незнам,с тия фиби в косите

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
BMW_325 TDS написа:С всеки изминал ден все повече се ужасявам, че вече няма да чувам училищния звънец, няма да има бягане от часове, ходене по кафета с френдове и като цяло училищното безгрижие...
Хахахахахахаха, за тия 12 години на училище нещо си се чалнал. Ама то е така - всеки ден едно и също и накрая се побъркваш по това нещо.

pavlin_e30, не е задължително да ходи в казарма, ако има връзки. Аз така направих - "разрових" се по приятели и познати и накрая си намерих нужното - доста добра "връзка" и ме освободиха от военната служба. А от тая година казармата вече е по желание и не виждам защо пича трябва да си губи времето с нещо, което няма реално приложение и не може да прави пари от него - от казармата, в случая.

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2