Добра дума за Дунев
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Gri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
Добра дума за Дунев
Не мога да не споделя какво ми се случи днес
Преди 3 седмици си смених задните амортисьори при Дунев. Преди две си смених горивния филтър при друг монтьор и той се усъмни в правилния монтаж на прахозащитниците - били обърнати обратно. А като са наобратно не се крепят на тампона и не си вършат работата защото падат в основата на амортисьора и не си вършат работата. Нямах време досега, но днес отидох в сервиза Дунев. Приемчика Ради каза "ще я вдигнем" и замина към офиса. Ходих след него като кученце да разбера кога точно ще я вдигне - след 10мин, час, два.... Ходейки така, му обяснявах, че прахозащитниците не са еднакви в двата края. По едно време отиде до колата и погледна, но каза, че всичко е наред (как видя не знам, аз не можах да видя прахозащитника) И така след 10мин ходене след него се скарахме
, казах му, че таман съм си намерил сериозен сервиз и ей на - кофти отношение. Тръгнах си с мисълта, че повече няма да стъпя в сервиза.
И сега добрата дума - след два часа ми звъни Ради и казва, че поръчали тампон и прахозащитник и ги държи в ръцете си и наистина е различен от двете страни. Били объркали посоките. Каза ми да отида утре по което и да е време да ми ги обърнат. С една дума - върна ми доверието към сервиза. Но дали следващия път ще разбера за някоя грешка...
А точно си мислех да тръгна към дарукар да разбера дали са обърнати. Вече ми се мотаеха в главата думи като "експертиза" "документ" и т.н. и с този документ при Румен Дунев или баща му и разправии....
Пускам тази тема тук защото все пак е свързана с Е36 - та внимавайте с посоката на прахозащитниците (за задните, за предните не знам как е). Ако модераторите решат да я преместят.

Преди 3 седмици си смених задните амортисьори при Дунев. Преди две си смених горивния филтър при друг монтьор и той се усъмни в правилния монтаж на прахозащитниците - били обърнати обратно. А като са наобратно не се крепят на тампона и не си вършат работата защото падат в основата на амортисьора и не си вършат работата. Нямах време досега, но днес отидох в сервиза Дунев. Приемчика Ради каза "ще я вдигнем" и замина към офиса. Ходих след него като кученце да разбера кога точно ще я вдигне - след 10мин, час, два.... Ходейки така, му обяснявах, че прахозащитниците не са еднакви в двата края. По едно време отиде до колата и погледна, но каза, че всичко е наред (как видя не знам, аз не можах да видя прахозащитника) И така след 10мин ходене след него се скарахме

И сега добрата дума - след два часа ми звъни Ради и казва, че поръчали тампон и прахозащитник и ги държи в ръцете си и наистина е различен от двете страни. Били объркали посоките. Каза ми да отида утре по което и да е време да ми ги обърнат. С една дума - върна ми доверието към сервиза. Но дали следващия път ще разбера за някоя грешка...
А точно си мислех да тръгна към дарукар да разбера дали са обърнати. Вече ми се мотаеха в главата думи като "експертиза" "документ" и т.н. и с този документ при Румен Дунев или баща му и разправии....

Пускам тази тема тук защото все пак е свързана с Е36 - та внимавайте с посоката на прахозащитниците (за задните, за предните не знам как е). Ако модераторите решат да я преместят.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз .. обаче не мога да се сетя как точно може да се сложат на обратно .. не че не сум гледал ... онзи ден сваляш целя амортесьор за да сменя тампона на купето .. и го огледах .. не мога да си обясня как ще се сложи на обратно това чудо 

R.I.P Landikar
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Зависи колко си упорит
. Аз на какви неща съм се нагледал, ти сега едни прахоуловители неможели да обърнат. Ако са решили нищо неможе да ги спре
.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Gri
- кандидат ентусиаст
-
Става дума за "3". Виждаш ли "нарезите" в горната част, те обхващат "4". Точно те бяха надолу при мен. И като са надолу прахоуловителя пада до "2" и не пази стеблото на амортисьора.
- Gri
- кандидат ентусиаст
-
Разбира се знам, че не са толкова важни, но все пак си платих като поп за тях. Щом от БМВ са ги предвидили да са там, значи вършат добро дело дори и само теоретично 

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
На предните няма такива неща
. В смисъл, че не са такива като при задните.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
10 мнения
• Страница 1 от 1