Евала на dqvola666
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Звер баце .. само едно ще кажа .. зад теб съм и те подкрепям каквото и да напишеш и колко и да те нахранят, знаеш че редовно ти следя изказванията пък гледам и си ми фен и ти .. ние феновете треа да се подържаме muhihihihi

Kефиш Дзвер,ние сме с теб!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Абе Дзвер ли си, Душа ли си, какъв си, може ли всяка 2ра тема във форума да е нафлъдена с твойте излияния - едно е да си изкажеш мнението, друго е 70% от темата да са твои мнения
!
А, и като какъв се изживяваш ти, че ще преценяваш
Като гледам нито си модератор, нито си админ, а говориш все едно форума е твой
Чак и го bold-нал даже....
! Има си и други начини да си чешеш пръстите, освен по клавиатурата

D3BEP написа:Темата е лично публично разчистване на сметки и като таква няма място тук, това казвам.
А, и като какъв се изживяваш ти, че ще преценяваш

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
dqvola666 написа:Благодаря на всики ви и се Извинявам че трябваше да четете за това недоразумение м/у нас.
Пич, то е ясно че не си му показал средния щото е минал пред теб без да те застраши

Само не разбрах защо се извиняваш ти за това, че четем неща които са си между вас?

Последна промяна ///peter на 25 Апр 2008, 13:49, променена общо 1 път
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Абе Дзвер ли си, Душа ли си, какъв си, може ли всяка 2ра тема във форума да е нафлъдена с твойте излияния - едно е да си изкажеш мнението, друго е 70% от темата да са твои мнения Evil or Very Mad Exclamation !
D3BEP написа:
Темата е лично публично разчистване на сметки и като таква няма място тук, това казвам.
А, и като какъв се изживяваш ти, че ще преценяваш Rolling Eyes Question Като гледам нито си модератор, нито си админ, а говориш все едно форума е твой Exclamation Има си и други начини да си чешеш пръстите, освен по клавиатурата Evil or Very Mad Exclamation
Аиде стига бе какво като пише човека пише смислени неща и е един от малкото хора на които им личи че са супер начетени и с ясна представа за живота!
Ти на теб едно мнение не сам ти запомнил тук във форума за година и нещо откак съм тук!!!Тогава какво се обаждаш,такива като теб ги знам като лае с другите е голяма работа а сам нищо не струва!
Поне земи си качи една снимка в галерията да видим каква барака караш и въобще караш ли бмв

Последна промяна Nukem на 25 Апр 2008, 13:50, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
по-добре пръсти и майки ,отколкото счупени крайници или ламарини...!!
станалото-станало! тва не е съд-всеки си решава сам за себе си кой е по-виновният. за мен по-виновният не е колегата "с пръстите и майките" ! естествено ,че ше се ядоса като го засекат. важното е ,че не е станал гафа...! да ни се смеят кокошките и голфетките....!всеки нарушава правилата и ако успее да го направи без да попречи на друг-както и да е! ако ,обаче създаде ситуация -трябва да мигне ,защото иначе нормално следват реплики по родата и майките.
станалото-станало! тва не е съд-всеки си решава сам за себе си кой е по-виновният. за мен по-виновният не е колегата "с пръстите и майките" ! естествено ,че ше се ядоса като го засекат. важното е ,че не е станал гафа...! да ни се смеят кокошките и голфетките....!всеки нарушава правилата и ако успее да го направи без да попречи на друг-както и да е! ако ,обаче създаде ситуация -трябва да мигне ,защото иначе нормално следват реплики по родата и майките.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Nukem написа:Абе Дзвер ли си, Душа ли си, какъв си, може ли всяка 2ра тема във форума да е нафлъдена с твойте излияния - едно е да си изкажеш мнението, друго е 70% от темата да са твои мнения Evil or Very Mad Exclamation !
D3BEP написа:
Темата е лично публично разчистване на сметки и като таква няма място тук, това казвам.
А, и като какъв се изживяваш ти, че ще преценяваш Rolling Eyes Question Като гледам нито си модератор, нито си админ, а говориш все едно форума е твой Exclamation Има си и други начини да си чешеш пръстите, освен по клавиатурата Evil or Very Mad Exclamation
Аиде стига бе какво като пише човека пише смислени неща и е един от малкото хора на които им личи че са супер начетени и с ясна представа за живота!
Ти на теб едно мнение не сам ти запомнил тук във форума за година и нещо откак съм тук!!!Тогава какво се обаждаш,такива като теб ги знам като лае с другите е голяма работа а сам нищо не струва!
Поне земи си качи една снимка в галерията да видим каква барака караш и въобще караш ли бмв
Дзвер-президент!!!

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
///peter написа:dqvola666 написа:Само не разбрах защо се извиняваш ти за това, че четем неща които са си между вас?![]()
Ами извинявам се защото не мися че е необходимо да влизате в спорове и пререкания с другите защото двама айде да не казвам к'ви и себе си слагам в това число са решили да се карат и да се хранят.
За това отново извинявайте колеги че четете това.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Имам едно тъпо предложение.
Ае всичките философи вкупом да напуснем темата.
А, кво ше кажеш, Maverick_VS ?
Не е подходящ момента. Ще те запомня и друг път ще ти дам повод да си разчистиш сметките с мене, обещавам.
Нека оставим колегите, току виж се разбрали .
Ако аз флодя, или там както го наричаш, то поне знам и кога да спра.
Така че моля, всички да вземем и да спрем с глупавия спам.
ПП. Ако ви е кеф, отворете тема "Евала на ДЗВЕР". Да не ви липсва тая.
Ае всичките философи вкупом да напуснем темата.
А, кво ше кажеш, Maverick_VS ?
Не е подходящ момента. Ще те запомня и друг път ще ти дам повод да си разчистиш сметките с мене, обещавам.
Нека оставим колегите, току виж се разбрали .
Ако аз флодя, или там както го наричаш, то поне знам и кога да спра.
Така че моля, всички да вземем и да спрем с глупавия спам.
ПП. Ако ви е кеф, отворете тема "Евала на ДЗВЕР". Да не ви липсва тая.
dqvola666 написа:Е дойде времето и аз да се намеся ИЗВИНЯВАМ се на колегите който четатът тези редове защото това просто не е за четене и обсъждане.
Че съм показъл среден пръс така е, но ничия майка не съм споменавал!
Та каква е историята: След дълго чакане от 15мин. на светофара на орлов мост за ляв завой по посока към НДК-а идва и моя ред да премина и изневиделица от лентата за направо от дясната ми страна изкача въпросния господин. Според него със сигурност е имало 2 коли място ама пред него за да се навре той. Аз скочих на спирачките за да не се ударим и поседва моята реакция от свити пръсти и един изправен посредата(съжалявах че не съм роден с достатъчно средни пръсти) за да си изразя емоциите. От колегата не получих премигване с авариини светлини за благодаря че не ме удари или благодаря че ме пропусна. Отби в страни и ме попита как може да му показвам такива знаци, защото сме били от колеги(от клуба).Каза също така че ще се видим на събора(не разбрах как да го приема това дали като заполаха ама карай). След като вече ми премина целия яд му казах да премине пред мен че вече няма смисъл от обеснения. Пропуснах го въпреки всичко пред себе си и толкоз.
Благодарен съм на тези който ме защитиха Благодарен съм и на тези който ме обвиниха. Виновен съм да така показах му на човека пръс, но утре помислете кой ще е жертвата някой няма да може да реагира в дадената ситуация може да бъде с по голяма скорост и т.н.
Това е момчета истината от моята гледна точка съдете правете и мислете аз няма какво повече да кажа по въпроса!
Благодаря на всики ви и се Извинявам че трябваше да четете за това недоразумение м/у нас.

Ето това е отговора! Престанете да се "джавкате"!
Стиснете си ръцете и нека да има мир!

едно не ми стана ясно...
колега BMW///M-ma6inata, да не би за първи път да те хранят заради неправилни маневри???
Ти вместо да пускаш "благодарствени" теми се радвай, че само с един пръст си се оттървал, щото съм бил свидетел как заради такива действия са се променяли насилствено геометричните форми на автомобила в нарушение

колега BMW///M-ma6inata, да не би за първи път да те хранят заради неправилни маневри???
Ти вместо да пускаш "благодарствени" теми се радвай, че само с един пръст си се оттървал, щото съм бил свидетел как заради такива действия са се променяли насилствено геометричните форми на автомобила в нарушение

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
duh4e написа:едно не ми стана ясно...
Ти вместо да пускаш "благодарствени" теми се радвай, че само с един пръст си се оттървал, щото съм бил свидетел как заради такива действия са се променяли насилствено геометричните форми на автомобила в нарушение![]()
![]()
Айде без акъли,а
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
[quote="dqvola666"][/quote] Колега толкова беше бърз с жестовете, че не ми остави време да барна копчето на авариийките
Темата беше предизвикана от моментен изблик на ярост, и аз си осъзнавам вината, всеки има по нещо в случая, та айде верно да стиснем ръце та да може на събора да си кажем наздраве.
А до ДЗВЕР не знам ти като какъв взе да даваш акъл кой кой да хване да размята

Темата беше предизвикана от моментен изблик на ярост, и аз си осъзнавам вината, всеки има по нещо в случая, та айде верно да стиснем ръце та да може на събора да си кажем наздраве.
А до ДЗВЕР не знам ти като какъв взе да даваш акъл кой кой да хване да размята
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Айде готово
Само дето не разбирам защо хора, които нямат нищо общо със ситуацията ,имат по няколко повече мнения и от двамата преки участници.
Ама сеир да има, а

Само дето не разбирам защо хора, които нямат нищо общо със ситуацията ,имат по няколко повече мнения и от двамата преки участници.
Ама сеир да има, а

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4