Смяна съеденител ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Смяна съеденител ?
Я кажете как трябва да се държи 318IS с заминал съеденител.Моята нещо не скача,гумите не върти като цяло трудно мога да искарам такава мощност за да завартя задницата апак, колата си е в ред иначе.Взех да се съмнявам да няма контроли,че неможе да врътна гумите ,но мисля ,че по-вероятно да ми е заминал съеденител. Как ви са струва на вас ?
- VINITU
- кандидат ентусиаст
-
здравеи колега. пиша ти щото савсем скоро и аз го имах проблема и да ти кажа не е за пренебрегване. савета от мене е да отиде6 да го погледнат по наи барзия начин,защото не говорим за малки суми. аз като по умен си виках ще кара, ще кара и смених притескател феродовия диск и маховика и ми излезна през ..... . искрено се надяжам да го няма6 този проблем . успех !
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
VINITU написа:здравеи колега. пиша ти щото савсем скоро и аз го имах проблема и да ти кажа не е за пренебрегване. савета от мене е да отиде6 да го погледнат по наи барзия начин,защото не говорим за малки суми. аз като по умен си виках ще кара, ще кара и смених притескател феродовия диск и маховика и ми излезна през ..... . искрено се надяжам да го няма6 този проблем . успех !
Мерси колега след празниците ще предприема мерки, да те питам и твойта машина ли се държеше така както съм написал по горе за моята ? да отбележа ,че като натисна съединителя се чува някакъв звък , сякаш навиваш нещо на резба

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
6 мнения
• Страница 1 от 1