Рейка - ремонт, рециклиране
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
А да кажете, какви са първите симптоми на заминаваща си рейка!
Знам, че има описание в "Детски болести", но там са няколко възможности. Интересува ме със сигурност, когато е рейката, какви са първите и симптоми, като потракване при някаква скорост, биене във волана и такива работи
Мерси предварително на този, който ще обявни подробно.
Знам, че има описание в "Детски болести", но там са няколко възможности. Интересува ме със сигурност, когато е рейката, какви са първите и симптоми, като потракване при някаква скорост, биене във волана и такива работи

Мерси предварително на този, който ще обявни подробно.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Конкретни симптоми няма!
Работиш по метода на изключването... джанти, гуми, носачи - тампони, щарнири и т.н.
Работиш по метода на изключването... джанти, гуми, носачи - тампони, щарнири и т.н.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Колега Mikele,
напиши подробно къде ходи (имена, адреси, телефони) какво точно правихте и за колко време беше осъщаствен ремонта.
Иначе всички търсим инфо тук, а когато решим даден проблем пишем само, "еми аз вече съм ок". Не така бе колеги ...
пишете, пишете, пишете!
напиши подробно къде ходи (имена, адреси, телефони) какво точно правихте и за колко време беше осъщаствен ремонта.
Иначе всички търсим инфо тук, а когато решим даден проблем пишем само, "еми аз вече съм ок". Не така бе колеги ...
пишете, пишете, пишете!

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Колеги, днес говорих се един монтьор за рейките на нашите коли.Убеждаваше ме, че рейка рециклирана в Гернамия на цена 500лв е в пъти по добра от рециклирана от нашите майстори.Аргумента му беше, че при германските е рециклиран и червяка, винта или там както му се казва, а в БГ сменяли само гумички и уплътнения.
Та така, аз не съм много запознат, не съм и на зор, защото за сега нямам проблеми, но ако някой изкаже компетентно мнение, мисля че ще е много полезно за всички ни
Та така, аз не съм много запознат, не съм и на зор, защото за сега нямам проблеми, но ако някой изкаже компетентно мнение, мисля че ще е много полезно за всички ни

- sexy_shefa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 D
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.
Re: Рейка - ремонт, рециклиране
Някои знаели този сервиз дали е добър? http://www.hydraulicsbg.com/ защото ми предстои рециклиране и незнам каде да отида 

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re:
caliostro написа:mad_presley написа:Някой изкларвал ли е повече от година година и половина яко каране с рециклирана рейка
след 6 месеца ще мога да ти отговоря
аз карам вече година и няколко месеца 12000 км.
правиха я някъде в софия ,в сливен ме излъгаха че сами ги правили ама имаше стикер от куриер
незнам какво са и правили ,но не тече ,взеха ми 180 лв тогава
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4