Къф пищоф? Търси се оръжейник- врачанин
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
на старо
прецени със сигурност дали искаш да имаш боен пистолет
ТТ - не, само страдания с това ретро, не добре балансирано парче метал, по добре ЧЗ за този клас
Лично аз от Джерико съм много доволен
И УМНАТА

прецени със сигурност дали искаш да имаш боен пистолет

ТТ - не, само страдания с това ретро, не добре балансирано парче метал, по добре ЧЗ за този клас

Лично аз от Джерико съм много доволен

И УМНАТА

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Иде реч за боен пистолет. Гледах оня ден един Зиг, ама много пара му искат, хем втора ръка- 900 лв. Имам оферта на ЧЗ 75 Д за 400 и много се замислям. Иначе за Макаров не ми се дават 150 лв, пак втора, че верно е много чепат.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
земи си зиг!!
тва е наистина здрава и славна машина.
аз когато избирах ми вадиха секакви варианти/включително и пласмасовите Глок-ове/ но като опря работата да е сериозно всички приятели ,които се занимаваха с това нещо ми казаха: Зиг Зауер! Р229 е с 13 патрона 9мм,няма засечка вече толкова години и след като 10г не бях пипал пушкало-влязох в стрелбището и си пуках и все едно до вчера бях тренирал. изключително точен и надежден пищов. ако ти го дават за 900лв/зависи от модела ,де.по принцип бягай от разни олекотени и "пластмасови"/ си е оферта. нов струва над 2 бона.
а за самото вадене....! сичко е до човека. дали бързо ше кипнеш и ше удариш някоя глава на некой или ше извадиш пищова е се тая...! и не е задължително да го думкаш в десетката. с един добър изстрел в коляното става весело. има и "змийски патрони" ,които са със съчми и като си прибереш гилзата-нека търсят кой му е напълнил чучелото със 150 сачмички.
тва е наистина здрава и славна машина.
аз когато избирах ми вадиха секакви варианти/включително и пласмасовите Глок-ове/ но като опря работата да е сериозно всички приятели ,които се занимаваха с това нещо ми казаха: Зиг Зауер! Р229 е с 13 патрона 9мм,няма засечка вече толкова години и след като 10г не бях пипал пушкало-влязох в стрелбището и си пуках и все едно до вчера бях тренирал. изключително точен и надежден пищов. ако ти го дават за 900лв/зависи от модела ,де.по принцип бягай от разни олекотени и "пластмасови"/ си е оферта. нов струва над 2 бона.
а за самото вадене....! сичко е до човека. дали бързо ше кипнеш и ше удариш някоя глава на некой или ше извадиш пищова е се тая...! и не е задължително да го думкаш в десетката. с един добър изстрел в коляното става весело. има и "змийски патрони" ,които са със съчми и като си прибереш гилзата-нека търсят кой му е напълнил чучелото със 150 сачмички.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ktv написа:... Иначе за Макаров не ми се дават 150 лв, пак втора, че верно е много чепат....
Ммм нидей, то с тва от 30 патрона на 15 метра само 20 мойш вкараш в мишената, няма такава неточност. + това иглите им се износват бързо и в съчетание с по меката капсула на патрона, познай колко стреля

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
deyan-enchev написа:ktv написа:... Иначе за Макаров не ми се дават 150 лв, пак втора, че верно е много чепат....
Ммм нидей, то с тва от 30 патрона на 15 метра само 20 мойш вкараш в мишената, няма такава неточност. + това иглите им се износват бързо и в съчетание с по меката капсула на патрона, познай колко стреля. Старото си е старо-Не хубаво. Като карах курсовете за боравене с огнестрелно оръжие, инструктура ми все хвалеше Глог-а, може ги има защо но аз така и не пострелях с него.
Ми ти си мислиш ,че Макаров не е точен,по вероятно проблема е в теб.Досега с него имам над 2000 истрела и няма проблеми.Служебен Макаров нося от 96 година,от 2000год имам личен Глок 17 .Ето едно мнение за Глок на човек който е истрелял стотици хиляди патрони.http://www.npscdynamic.org/index.php?p=articles&id=001
П.П. Във форума има хора които са много в час с оръжията ама си трайкат и си гледат саир май

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
GVT написа:....Ми ти си мислиш ,че Макаров не е точен,по вероятно проблема е в теб.....
Ми не после и с AP стреляхме и то доста, с него попаденията бяха отлични. Макаров не е точен за мен и си написах мнението, ако за теб е точен ок, или си му свикнал с отклонението.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
deyan-enchev написа:GVT написа:....Ми ти си мислиш ,че Макаров не е точен,по вероятно проблема е в теб.....
Ми не после и с AP стреляхме и то доста, с него попаденията бяха отлични. Макаров не е точен за мен и си написах мнението, ако за теб е точен ок, или си му свикнал с отклонението.
Е те това последното е верния отговор

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
GVT написа:П.П. Във форума има хора които са много в час с оръжията ама си трайкат и си гледат саир май,Ivo ІІІ е един от тях.
От моят скромен опит съм забелязал, че в който и да е форум най близката тема до тези за оръжието е темата за мерене на пишки... Почти са еднакви, само инструментът, който се мери е различен

Та не е странно отсъствието на опитните в една такава аматьорска тема.
Нямам вашият опит, честно казано рядко съм държал пистолет, повече съм чел тук там. И аз мисля, че ГЛОК е прилична марка за тея пари, дори първи го препоръчах. Но все пак ще кажа, тя бързината си е бързина, незаменима е и за това не харесвам американските 9 килограмови малокалибрени пищачета. Но все пак има някаква идея и в това, пистолетът да поема част от отката, следващият изстрел да е с по - малко отклонение при кратък интервал... Което не съм убеден че точно е силната страна на Глока.
Просто си разсъждавам

- SKISA
-
-
ми освен около 3ма човека само да си говорят по темата-щото са профита...!! другите нема да обсъждаме!?
аз лобирам за Зиг-а...! има няколко потвърждаващи тезата факта ,но не помня всичко. във всеки случай отката му е изключително добре балансиран,цевта някакси се измества надолу -като тръгне да рита нагоре и обира силното вдигане нагоре до следващият изстрел. отделно швейцарското качество си е швейцарско/ въпреки ,че пише мейд ин джърмани/ просто си личи като го пипнеш ,че е направен качествено. а като говоря с хора ,които боравят всеки ден с пищови казват: иди в магазина ,хвани няколко поред и който ти пасне най-добре като усещане в дланта-тва е твоят!

аз лобирам за Зиг-а...! има няколко потвърждаващи тезата факта ,но не помня всичко. във всеки случай отката му е изключително добре балансиран,цевта някакси се измества надолу -като тръгне да рита нагоре и обира силното вдигане нагоре до следващият изстрел. отделно швейцарското качество си е швейцарско/ въпреки ,че пише мейд ин джърмани/ просто си личи като го пипнеш ,че е направен качествено. а като говоря с хора ,които боравят всеки ден с пищови казват: иди в магазина ,хвани няколко поред и който ти пасне най-добре като усещане в дланта-тва е твоят!
Последна промяна SKISA на 25 Апр 2008, 12:19, променена общо 1 път
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
D3BEP написа:GVT написа:П.П. Във форума има хора които са много в час с оръжията ама си трайкат и си гледат саир май,Ivo ІІІ е един от тях.
От моят скромен опит съм забелязал, че в който и да е форум най близката тема до тези за оръжието е темата за мерене на пишки... Почти са еднакви, само инструментът, който се мери е различен![]()
Та не е странно отсъствието на опитните в една такава аматьорска тема.
Нямам вашият опит, честно казано рядко съм държал пистолет, повече съм чел тук там. И аз мисля, че ГЛОК е прилична марка за тея пари, дори първи го препоръчах. Но все пак ще кажа, тя бързината си е бързина, незаменима е и за това не харесвам американските 9 килограмови малокалибрени пищачета. Но все пак има някаква идея и в това, пистолетът да поема част от отката, следващият изстрел да е с по - малко отклонение при кратък интервал... Което не съм убеден че точно е силната страна на Глока.
Просто си разсъждавам
Нали не мислиш, че Глок е американски, защото е австрийски. А и мисля, че изказването ти е несериозно. Точно преди седмица-две при Слави беше създателят на Федерацията по динамична стрелба (мисля, че така се казваше) в България, който обясни, че ползва Глок, както много други, а в това число и един от световните шампиони, тъй като е лесен за боравене и много бърз. За да е бърз и да се ползва за този вид спортна стрелба, предполагам, че няма отката на Дезърт Ийгъла!?
Глок ми допадат и са доказано добри оръжия...нищо, че лично аз съм с Валтер!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Pitbull_Germany написа:
Нали не мислиш, че Глок е американски, защото е австрийски. А и мисля, че изказването ти е несериозно. Точно преди седмица-две при Слави беше създателят на Федерацията по динамична стрелба (мисля, че така се казваше) в България, който обясни, че ползва Глок, както много други, а в това число и един от световните шампиони, тъй като е лесен за боравене и много бърз. За да е бърз и да се ползва за този вид спортна стрелба, предполагам, че няма отката на Дезърт Ийгъла!?
Глок ми допадат и са доказано добри оръжия...нищо, че лично аз съм с Валтер!
Ти общо взето не си го разбрал, дори не си го прочел вероятно. Много добре знам че е австрийски и май съвсем ясно съм се изказал относно характеристиките му.
А щом Слави е имал гост от федерацията и е казал каква е работата, добре

Ае стига щуротии вече. И аз съм на мнението на СКИСА за най - добро лично оръжие. Но тъй като търсим на човека оръжие за определени пари, барем помогнете с някоя оферта настаро, като толкова сте вътре в нещата. Аз няма претенции да съм чак такъв уличен стрелец.
Поздрави!
ПП. Ае те в състезателната стрелба оръжията не се ли делят и разпределят по класове? Или Глок е най - високото в най - високия клас.... Както и да е.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
SigSauer от 7 години ползвам П2ХХХ срии и съм АДСКИ доволен...
сега имам П229с и е най-доброто за наще условия,ако разбира се не стреляш всеки ден на ВИП-а че е капризен на муниции.
сега имам П229с и е най-доброто за наще условия,ако разбира се не стреляш всеки ден на ВИП-а че е капризен на муниции.
- SKISA
-
-
Cobra написа:SigSauer от 7 години ползвам П2ХХХ срии и съм АДСКИ доволен...
кое е капризното!? не се заяждам-питам! аз не стрелям чак всеки ден,но за близо 6г откак го имам не съм имал проблем с нищо. стрелям и с хинтербергер и с чешки и никакви ядове. модела ми е същият като твоят.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
тия с динамичната стрелба ги гледах в Лозен, имаше и доста добри, но повечето бяха посредствени
иначе има класове

иначе има класове

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми аз няма да ти кажа вземи си такъв или онакъв, щото ще вземеш да ме послушаш, пък после ше вземеш да опукаш някой, та да се чувствам виновен, ама мога да ти кажа, че аз съм с Baikal MP446.
Дали съм доволен също не мога да ти кажа, щото по мангали още не съм стрелял (а и се надявам да не стрелям) и не зная как им действа тая работа. Ама иначе мишените ги дупчи.
Сравнително лек е за класа си (18+1 патрона 9х19) - по голямата част е от някакви пластмаси. И ако си вземеш подходящ кобур, няма и да ти пречи кой знае колко.

Дали съм доволен също не мога да ти кажа, щото по мангали още не съм стрелял (а и се надявам да не стрелям) и не зная как им действа тая работа. Ама иначе мишените ги дупчи.

69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5