Евала на dqvola666
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
За мен такова поведение като описанато в случката е меко казано идиотско и недопустимо - не да е го е засякъл, ако ще да го е ударил колегата, няма право на средни пръсти и майки, но тук проблема опира вече до липса на възпитание и така наречените първи 7 години
!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Звер баце .. само едно ще кажа .. зад теб съм и те подкрепям каквото и да напишеш и колко и да те нахранят, знаеш че редовно ти следя изказванията пък гледам и си ми фен и ти .. ние феновете треа да се подържаме
п.п. мога да ти пратя по готина снимка да си сложиш
п.п. по темата кфо се косите, Петко кфот и да си говорим колко сме колегиални колко тфа онова в повечето случай да .. но я настъпи некои по мазола и да видиш колко ти е колега и приятел ... голата истина
така че карай засичаи само гледай да нема удари аз вече и не им се нервя и си засичам как ми е кеф бал сам ги в .. особено като карам по СФ
п.п3 днес на паметника видех 1 колега ама не успех да го засека ... май беше с некоя бръза 20ка и ми избега

п.п. по темата кфо се косите, Петко кфот и да си говорим колко сме колегиални колко тфа онова в повечето случай да .. но я настъпи некои по мазола и да видиш колко ти е колега и приятел ... голата истина

така че карай засичаи само гледай да нема удари аз вече и не им се нервя и си засичам как ми е кеф бал сам ги в .. особено като карам по СФ

п.п3 днес на паметника видех 1 колега ама не успех да го засека ... май беше с некоя бръза 20ка и ми избега

bam-bam написа:Звер баце .. само едно ще кажа .. зад теб съм и те подкрепям каквото и да напишеш и колко и да те нахранят, знаеш че редовно ти следя изказванията пък гледам и си ми фен и ти .. ние феновете треа да се подържаме![]()

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bobi_maxo написа:bam-bam написа:Звер баце .. само едно ще кажа .. зад теб съм и те подкрепям каквото и да напишеш и колко и да те нахранят, знаеш че редовно ти следя изказванията пък гледам и си ми фен и ти .. ние феновете треа да се подържаме![]()
не ме подкрепяи че далеч с мен нема да стигнеш ... най много и ти да гризнеш некои банец ... че тука много не се котират хора които говорят истината

п.п. казах ти още за Стикера ти беше нов и си мислеше че те ебавам .. сам се убеди

системата е оправяи се сам траи си бъди по нисък от тревата да не те забелезват орлите и да те грабне некои и всичко ще ти е океи

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Средните пръсти и майките са абсолютно недопустими![]()
Ма няма изнервен няма неизнервен![]()
Дзвер , той като член на клунба от почти самото начало се ядосва ,че този човек с тези маниери и похвати също е вътре а си има устав и с това си поведение ... не ми се говори ...
Адвокат, Пенчев... Може би думата ти не е точна. По - скоро бих се определил като потърпевш на подобна тема. Щом казваш, че съм адвокат....
Ае то е видно, че няма да се разберем, обаче два бързи въпроса:
1. Аз ли съм го приел този човек в клуба?
2. Проблемите в клуба не е ли редно да си ги решавате в клуба?
Съвсем прости въпроси.
А че във форума битува някаква ... странна култура, която позволява на определени хора да използват темите за разчистване на лични сметки, аз май най добре зная. Нали?
Може да е бонус към членството.
Поздрави!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
D3BEP аз с нищо не исках да те обидя
Защо отиде чак в клуба ?
Ми аз ей сега мога най-отговорно да ти заявя ,че това което написа е абсолютно неправомерно
Какво ще ми кажеш ,какви са тия "бонуси" какво е това чудо
Приеми факта, както и уважаемата аудитория ,че аз от началото на годината не съм член на БМВ Клуб България , като модератор аз имам някакви права в "Е34" и "Други модели" и толкова. В темата в "Събори и мероприятия" ,когато бяха изпозаключени почти всички теми на колегите от цяла България и стана адската караница ,от екипа модератори аз бях единствения който се разграничих категорично от състава ,от начина на това което се случи и написах ,тогава реших и да напусна клуба ,просто не понасям такива отношения .Приеми ме като човек и не ме вкарвай в числото на хората които колят и бесят тук ...
Има един колега без оглед на това член на БМВ Клуб България ли е, колега във форума на БМВ Клуб България или просто БМВ ентусиаст ,който е ядосан поради лошо отношение на друг с който попадат под един знаменател !
Никой няма ей така случайно да излиза и да пише подобни неща без никакво покритие ?!
Да те попитам ,защо не отсъди поведението на Дявола ?
Уважавам те на база начина по който пишеш ,изказваш се и се аргументираш ,но защо например не му каза ,че е сгрешил и че подобно поведение не се толерира при никакви положения ,ей така чисточовешки ?
Георги Пенчев

Защо отиде чак в клуба ?
Ми аз ей сега мога най-отговорно да ти заявя ,че това което написа е абсолютно неправомерно

Има един колега без оглед на това член на БМВ Клуб България ли е, колега във форума на БМВ Клуб България или просто БМВ ентусиаст ,който е ядосан поради лошо отношение на друг с който попадат под един знаменател !
Никой няма ей така случайно да излиза и да пише подобни неща без никакво покритие ?!
Да те попитам ,защо не отсъди поведението на Дявола ?
Уважавам те на база начина по който пишеш ,изказваш се и се аргументираш ,но защо например не му каза ,че е сгрешил и че подобно поведение не се толерира при никакви положения ,ей така чисточовешки ?
Георги Пенчев
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Къде е дявола? Дай го. Аз на него....
А, обаче него го нема, а е дългогодишен член на общността....
Какво значи покритие? Я по - хубуу ми отговори на личното!
Не знам къде съм казал ти какъв си и от кои си. Говоря по скоро за това:
За туй(и подобни) въобще съм споменал клуба. Вие го намесихте, не аз. Казвам ,че туй пък е още по голяма лудория.
А ти прочети внимателно какво съм ти написал, и дай тогава да приказваме.
Нито Машината съдя, нито Дявола, нито Ада.
Темата е лично публично разчистване на сметки и като таква няма място тук, това казвам.
Освен ако няма някой оторизиран съдия, да се произнесе.
ПП. Не мога да те разбера обаче. По 5 начина ти показвам ,че предпочитам дискусията да не е в темата, ти пак в темата ме буташ.
А, обаче него го нема, а е дългогодишен член на общността....

Какво значи покритие? Я по - хубуу ми отговори на личното!
Не знам къде съм казал ти какъв си и от кои си. Говоря по скоро за това:
Поне си махни стикерите на клуба защото от такива подобни действия по пътищата се излага името на клуба и хората които шофират автомобили с тази марка.
клуба не подкрепя такива действия на пътя, грозно е
За туй(и подобни) въобще съм споменал клуба. Вие го намесихте, не аз. Казвам ,че туй пък е още по голяма лудория.
А ти прочети внимателно какво съм ти написал, и дай тогава да приказваме.
Нито Машината съдя, нито Дявола, нито Ада.
Темата е лично публично разчистване на сметки и като таква няма място тук, това казвам.
Освен ако няма някой оторизиран съдия, да се произнесе.
ПП. Не мога да те разбера обаче. По 5 начина ти показвам ,че предпочитам дискусията да не е в темата, ти пак в темата ме буташ.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Спора може да се реши само със силови методи
За съжаление поради липсата на Дявола предлагам за да се реши спора аз да награбя за гушата Георги Пенчев, а ти да метнеш Машината и брат му(което, както сам установи в една друга тема, си е коректно). Останалите могат да се сбият кръчмарски - всеки със съседа си отляво.
Това ми се струва най - реалистичното...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:надявам се машината да не е прякор от кварталния фитнес
В най - лошия случай, пускам в съседство една тема за дарения. Ше съберем пари да те погребем достойно, брат.

ПП. Да чукна на дърво.
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Е дойде времето и аз да се намеся ИЗВИНЯВАМ се на колегите който четатът тези редове защото това просто не е за четене и обсъждане.
Че съм показъл среден пръс така е, но ничия майка не съм споменавал!
Та каква е историята: След дълго чакане от 15мин. на светофара на орлов мост за ляв завой по посока към НДК-а идва и моя ред да премина и изневиделица от лентата за направо от дясната ми страна изкача въпросния господин. Според него със сигурност е имало 2 коли място ама пред него за да се навре той. Аз скочих на спирачките за да не се ударим и поседва моята реакция от свити пръсти и един изправен посредата(съжалявах че не съм роден с достатъчно средни пръсти) за да си изразя емоциите. От колегата не получих премигване с авариини светлини за благодаря че не ме удари или благодаря че ме пропусна. Отби в страни и ме попита как може да му показвам такива знаци, защото сме били от колеги(от клуба).Каза също така че ще се видим на събора(не разбрах как да го приема това дали като заполаха ама карай). След като вече ми премина целия яд му казах да премине пред мен че вече няма смисъл от обеснения. Пропуснах го въпреки всичко пред себе си и толкоз.
Благодарен съм на тези който ме защитиха Благодарен съм и на тези който ме обвиниха. Виновен съм да така показах му на човека пръс, но утре помислете кой ще е жертвата някой няма да може да реагира в дадената ситуация може да бъде с по голяма скорост и т.н.
Това е момчета истината от моята гледна точка съдете правете и мислете аз няма какво повече да кажа по въпроса!
Благодаря на всики ви и се Извинявам че трябваше да четете за това недоразумение м/у нас.
Че съм показъл среден пръс така е, но ничия майка не съм споменавал!
Та каква е историята: След дълго чакане от 15мин. на светофара на орлов мост за ляв завой по посока към НДК-а идва и моя ред да премина и изневиделица от лентата за направо от дясната ми страна изкача въпросния господин. Според него със сигурност е имало 2 коли място ама пред него за да се навре той. Аз скочих на спирачките за да не се ударим и поседва моята реакция от свити пръсти и един изправен посредата(съжалявах че не съм роден с достатъчно средни пръсти) за да си изразя емоциите. От колегата не получих премигване с авариини светлини за благодаря че не ме удари или благодаря че ме пропусна. Отби в страни и ме попита как може да му показвам такива знаци, защото сме били от колеги(от клуба).Каза също така че ще се видим на събора(не разбрах как да го приема това дали като заполаха ама карай). След като вече ми премина целия яд му казах да премине пред мен че вече няма смисъл от обеснения. Пропуснах го въпреки всичко пред себе си и толкоз.
Благодарен съм на тези който ме защитиха Благодарен съм и на тези който ме обвиниха. Виновен съм да така показах му на човека пръс, но утре помислете кой ще е жертвата някой няма да може да реагира в дадената ситуация може да бъде с по голяма скорост и т.н.
Това е момчета истината от моята гледна точка съдете правете и мислете аз няма какво повече да кажа по въпроса!
Благодаря на всики ви и се Извинявам че трябваше да четете за това недоразумение м/у нас.
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4