Пребиха Борис Ангелов от ”Слава”
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
bam-bam написа:сега ще разцъкаме ли 5-10 листа тема да разберем кой и защо го е пребил .. виждам главните действащи лица са на линия .. ко ше кажете
нито го знам нито го познавам тоя лумпел но нали и тои трябва да си вади хляба а в БГ колко по зрелищно толко по добре за тълпата
Викам да са по-малко листата

И аз не го познавам, но съм го виждал по ТВ-то и верно е Лумпел, ама с главно Л!

Е, аз само тебе чаках!

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bobi_maxo написа:bam-bam написа:сега ще разцъкаме ли 5-10 листа тема да разберем кой и защо го е пребил .. виждам главните действащи лица са на линия .. ко ше кажете
нито го знам нито го познавам тоя лумпел но нали и тои трябва да си вади хляба а в БГ колко по зрелищно толко по добре за тълпата
Викам да са по-малко листата![]()
![]()
![]()
И аз не го познавам, но съм го виждал по ТВ-то и верно е Лумпел, ама с главно Л!
Е, аз само тебе чаках!
те ТФА ли чукане чакаше и ти ... емиии .. правиме ли го

само Зверо го нема и ще разцъкаме световната конспирация

иначе едва ли ще се разбере защо е ... колко и аз разбрах защо като се замисля всеки може да ти направи мръсно дори и за наи малкото ... в БГ малко хора нямат врагове

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тоя като го видех и ми се отщеваше яденето...! мноо мазно копеле-едва ли некой плаче за него. с изключително рядкото качество е да успее всички да го намразят!
и по темата:
в Русия съм,в Русия съм...!!
и по темата:
в Русия съм,в Русия съм...!!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:само Зверо го нема и ще разцъкаме световната конспирация
ТУка съм ве Бамби

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
абе манете го тоя да го убиват ако си е заслужил .. чета преди малко и не вервам на ушите си
и тука ми намирисва на некфа конспирация за източване на наште кинти .. като гледам едва ли некои ще доживее до 68 и сички тея УЖ осигуровки да идат в некои джоб
Звер да имаш некфа теория ?!
аз мислех че като се пенсионирам ще съм по 2-3 месеца на Златните ама май нема да е скоро

Средната възраст за пенсиониране да бъде 68 години.
Това предвижда Стратегията по заетостта на Министерство на труда и социалната политика за периода 2008 г. - 2015 година.
От ведомството на Eмилия Масларова обясниха, че целта е хората да работят и след пенсионна възраст, защото има много свободни места на пазара на труда, а няма кой да ги заеме.
и тука ми намирисва на некфа конспирация за източване на наште кинти .. като гледам едва ли некои ще доживее до 68 и сички тея УЖ осигуровки да идат в некои джоб

Звер да имаш некфа теория ?!
аз мислех че като се пенсионирам ще съм по 2-3 месеца на Златните ама май нема да е скоро

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2