КОЙ Е НАЙ ДОБРИЯ МАЙСТОР НА BMW В ПЛОВДИВ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- vampiravasko
- кандидат ентусиаст
-
КОЙ Е НАЙ ДОБРИЯ МАЙСТОР НА BMW В ПЛОВДИВ
Колеги моля кажете ми на кой майстора да се доверя в Пловдив на ходова част и двигател
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
roadruner написа:Немам си идея бате, аз съм от София...
И като си от София та кво сери му тогава на човека в темата.
Извинявай ама не се сдържах.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Много е относително.... зависи какво ти трябва/има.
Аз попринцип сам на себе си само имам доверие и затова гледам каквото мога сам да си го правя. Пример давам за смяната на маслото ми на автоматика... добре че го усетих рано проблема че можеше да си загине заради единия незатегнат болт.
Ако някой ти приказва за велики майстори в каршака до автогара север не им вярвай
Има един сервиз преди скобелева майка като тръгнеш в ляво и после в дясно едно такова забутано е но съм чувал само добри отзиви. Един колега си поддържа там Е36-та.
За кастрол в кичука също съм чувал че са добри
notty_boy в кичука до старото енерго
Доколкото до окачване имах преди проблем с 34-та си и е оправих в Ангелов на герджика и съм много доволен от тях.
Аз попринцип сам на себе си само имам доверие и затова гледам каквото мога сам да си го правя. Пример давам за смяната на маслото ми на автоматика... добре че го усетих рано проблема че можеше да си загине заради единия незатегнат болт.
Ако някой ти приказва за велики майстори в каршака до автогара север не им вярвай

Има един сервиз преди скобелева майка като тръгнеш в ляво и после в дясно едно такова забутано е но съм чувал само добри отзиви. Един колега си поддържа там Е36-та.
За кастрол в кичука също съм чувал че са добри
notty_boy в кичука до старото енерго
Доколкото до окачване имах преди проблем с 34-та си и е оправих в Ангелов на герджика и съм много доволен от тях.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Людмил- бачкаше в кастрол в кичука .Доколкото знам си е отворил сервиз ама не знам къде точно .Имам му някъв телефон ама не съм го търсил отдавна. звънни ми на 08888 37230 ще ти го дам
майстор
колега човека при който трябва да утидеш е чолака по добър маистор от този незнам не в плд.ми в околията няма,просто е факир разбира си от работата доста бих казал и е много точен,ако отидеш ще разбереш сам,препорачвам ти го,това му е тел.0888248449 чолака,авто сервис чолаков,сервиза незнам каде е преди му беше на рогошко но сега незнам каде му е от доста време не сам ходил,мисля че е на друго място,като му званнеш ще се разберете 

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
pri angelov na gerdjika sa specove ima6e edin na asenovgradsko v dqsno po posoka asenovgrad ama ne si spomnqm imeto
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Navi_Bmw написа:roadruner написа:Немам си идея бате, аз съм от София...
Ами като незнаеш защо пишеш!!?
Трупа мнения по гадния начин.

В Castrola могат ли да ми направят резервен ключ ?
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
14 мнения
• Страница 1 от 1