AutoBild-сравнение между AUDI,MERCEDES и BMW .......?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
AutoBild-сравнение между AUDI,MERCEDES и BMW .......?
Купих си новия брой на въпросното списание в ,което има сравнение на базовите модели на трите немски марки и меко казано останах разочарован.Не съм карал нито една от тестваните коли,нито имам впечатление от тях но ми се струва ,че статията е писана от Ауди фен, то и такъв е резултата от теста- Ауди печели убедително.Всички модели на бмв от 1,3,5 и7 серия съпоставени с опонентите си са по бавни, по некомфортни и плюсовете им се броят на пръсти.
Честно казано незнам дали е така (вътрешно не ми се иска)затова оставям коментара на тези ,които имат преки впечатления от теставаните модели.

Честно казано незнам дали е така (вътрешно не ми се иска)затова оставям коментара на тези ,които имат преки впечатления от теставаните модели.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
и на мен ми се иска бмв винаги да са наи добри както е спорет мен просто другите нека си говорят квото искат.За първите не съм сугласен мисля че алдито е първо после бмвто и накрая мерцедеса при вторите то нема спор та те международни отценители са го казали бмвто е наи добро а мерджана е ебти чикията,при третите мемам коментар та то петицата ги бие с много ама много.А за десерт седмицата ги размазва кво е това на последно место ,до колкото знам алдито има много електроника която се скапва и после колата е боклук а мерцедеса дизаима му неможе да ступи на малкото пръстче на седморката.АБЕ В КРАИНА СМЕТКА НИЕ СИ ЗНАЕМЕ ЧЕ ММВ СА НАИ-ГОЛЕМИТЕ
а онези да си еб..т маиките 

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Що сравняват турбо моторите на Алди с наш'те атмосферни? 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Как може да сравняват 1.8т мотора на Ауди с 318и на БМВ? И къв трябва да е извода от тези малоумни сравнения - купете си ауди, да да...
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
различни списания различни мнения
аз пък мога да ти сканирам априлския брой на WhatCar? най доброто спиания за ревюта на коли в Англия - там срваняват Е90 с новото А4, Ц класата и кадилак црт - новото А4 е оплюто отвсякъде казват че е доста по зле от предишното А4, а Е90 е признато за абсолютен връх в автомобилостроенето, никоя от другите три в това сравнение не се доближава и малко до БМВ-то
аз пък мога да ти сканирам априлския брой на WhatCar? най доброто спиания за ревюта на коли в Англия - там срваняват Е90 с новото А4, Ц класата и кадилак црт - новото А4 е оплюто отвсякъде казват че е доста по зле от предишното А4, а Е90 е признато за абсолютен връх в автомобилостроенето, никоя от другите три в това сравнение не се доближава и малко до БМВ-то
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Мен страшно ме издразниха коментари като-
....губещият се казва БМВ ....При БМВ стремителния имидж и немощният двигател не си подхождат(за 1 серия).......атмосферният двигател сякаш е уморен(за 3 серия)......т.н. не ми се играе да копирам всички страници на тоя "бисер"
Прилича ми на БМВ антикампания............а пък и това е "черешката"-
от 20 теста само 4 пъти БМВ е било победител

....губещият се казва БМВ ....При БМВ стремителния имидж и немощният двигател не си подхождат(за 1 серия).......атмосферният двигател сякаш е уморен(за 3 серия)......т.н. не ми се играе да копирам всички страници на тоя "бисер"
Прилича ми на БМВ антикампания............а пък и това е "черешката"-
от 20 теста само 4 пъти БМВ е било победител

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Feanor написа:Що сравняват турбо моторите на Алди с наш'те атмосферни?
Щото на Ауди с тези мотори са им базовите версии- по-слаби няма в момента...
А и на кой изобщо му пука какво пише АутоБилд

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Едно не мога да разбера...кой по дяволите намесва аЛди сред BMW и Mercedes?!?!?
Значи освен, че емблемата им е лошо копие на олимпииските кръгове (а ако питате мен това е четири нули, а добре знаем, че четири нули=кенеф на колела) колите им са също нескопосано опитване да достигнат и откопират BMW...справка стоповете на всичките им модели без А8. Та навсякъде аЛди се хвалят, че целта им е да са конкуренция на BMW, да задминат BMW, пускат нови модели само и само да "конкурират" тези на BMW - справка аЛди А5...Целия "прогрес" на тая фирмичка се дължи на отчаяните им некадърни опити да настигнат BMW...само дето качеството на всичко изработено от тях е мноооого далеч от BMW и най-вече двигателите. Щом "ударят" 100хил.км и почват да текат като лейки...там дето няма гарнитура, само там не протича...
аЛди...частите им са скъпи, чупят се...непрекъснато някоя машинка отказва...недозавиват със страшна сила...quattro-то е пълен ташак що се отнася до кеф на каране...но пък благодарение на него компенсират отвратителното си поведение на пътя. Кола за лигльовци и позьори...
Има един епизод на Top Gear, където Хаманд и Кларксън се подиграват на Мей и тестваното от него РС4...гледам си го от време на време да се развеселявам...
А и още нещо....погледнете снимките на предниците на различните аЛдита...да забелязвате някава разлика между А3 -4-6-8?!?!?!
Значи освен, че емблемата им е лошо копие на олимпииските кръгове (а ако питате мен това е четири нули, а добре знаем, че четири нули=кенеф на колела) колите им са също нескопосано опитване да достигнат и откопират BMW...справка стоповете на всичките им модели без А8. Та навсякъде аЛди се хвалят, че целта им е да са конкуренция на BMW, да задминат BMW, пускат нови модели само и само да "конкурират" тези на BMW - справка аЛди А5...Целия "прогрес" на тая фирмичка се дължи на отчаяните им некадърни опити да настигнат BMW...само дето качеството на всичко изработено от тях е мноооого далеч от BMW и най-вече двигателите. Щом "ударят" 100хил.км и почват да текат като лейки...там дето няма гарнитура, само там не протича...
аЛди...частите им са скъпи, чупят се...непрекъснато някоя машинка отказва...недозавиват със страшна сила...quattro-то е пълен ташак що се отнася до кеф на каране...но пък благодарение на него компенсират отвратителното си поведение на пътя. Кола за лигльовци и позьори...
Има един епизод на Top Gear, където Хаманд и Кларксън се подиграват на Мей и тестваното от него РС4...гледам си го от време на време да се развеселявам...
А и още нещо....погледнете снимките на предниците на различните аЛдита...да забелязвате някава разлика между А3 -4-6-8?!?!?!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Много велики станали Алдитата бе, бахти немат догонване, добре че на БМВ поне продажбите им вървят по добре

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Абе хубаво е да се прочете статията в списанието преди разните капаците да си пускат постовете.
От статията се разбира, че се сраняват Базовите модели с най-ниското ниво на оборудване и най-малкия мотор, който се предлага за даден модел.
Така, че няма нищо чудно в резултата, гледа се какво е оборудването на колите, цената и какво получава клиента, ако си купи автомобил от началото на ценовата листа.
Това е, кво толко чудно има.
В списанието има тест и м/у Ауди А3 и Киа Сийд и Киа-та печели
по точки ама това не значи, че по-добра.
От статията се разбира, че се сраняват Базовите модели с най-ниското ниво на оборудване и най-малкия мотор, който се предлага за даден модел.
Така, че няма нищо чудно в резултата, гледа се какво е оборудването на колите, цената и какво получава клиента, ако си купи автомобил от началото на ценовата листа.

Това е, кво толко чудно има.
В списанието има тест и м/у Ауди А3 и Киа Сийд и Киа-та печели

70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5