Евала на dqvola666

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Евала на dqvola666

Мнение от bobi_maxo » 24 Апр 2008, 19:17

Sharo написа:
BMW///M-ma6inata написа:...

няма се плашиш, ние категорията КОМАР сме обречени да ни се карат по пътя нон-стоп било то за нещо или нищо ;)

http://www.fitness-gold.com/ и на бокс! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Re: Евала на dqvola666

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Апр 2008, 19:39

Sharo написа:
BMW///M-ma6inata написа:...

няма се плашиш, ние категорията КОМАР сме обречени да ни се карат по пътя нон-стоп било то за нещо или нищо ;)

Ама силата ни е в кокалите :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Апр 2008, 19:55

Ебем ти и кокалите, нема ли кеш да играе, нищо не стаа :mhihi:

ПС Петко, брат познавам ви идвамата, ама и вие се знаете, що не слезе да го напсуваш? Аз така права, слизам и почвам да псувам, понякога ритам, а има и случай да бегам, нищо, че съм 100 литра :mhihi: ;)

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Апр 2008, 20:12

Не го познавам бе Сонка :) А и тежък работен ден беше :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Апр 2008, 20:17

BMW///M-ma6inata написа:Не го познавам бе Сонка :) А и тежък работен ден беше :mhihi:

Е като не го познаваш е още по-лесно, може и да го наплюещш :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Апр 2008, 20:43

а как разбра, че е той?
ти бил ли си със БМВ и стикери или със друга кола?
питам за да видя дали има колегиалност в клуба поне, то е ясно, че навън това си е нормално отношение между шофьори :mhihi:

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Апр 2008, 20:52

Срам ме е да си призная ама бях с Пежо :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 24 Апр 2008, 20:53

И аз много бих се изнервил, ако някой ме засече така, особено ако създаде опасност. Нормално е да мигне с аварийните за извинение после или преди да прави маньоври да направи знак и да поиска път. Достатъчно сте били изнервени тогава, че да продължавате и тук, във форума. Няма смисъл да разговаряте остро, а се опитайте да смекчите тона. Аз така мисля сега!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Апр 2008, 22:33

BMW///M-ma6inata написа:Да точно такава беше ситуацията с тая разлика че се вредих в празно място за 2 коли както и да е то си е-- мамата темата може да заключвате.
Идеята беше не да се оплаквам на някой а да припомня ,че клуба не подкрепя такива действия на пътя, грозно е

Понеже Гьорцето не ме разбра, аз пък мисля, че не е честно след като си си замълчал тогава и може би дори си бил в нарушение или си му попречил да маневрира, при свършен факт да използваш форума за такъв тип публично отмъщение... При това без другото лице, без да може да се защити или понне извини. И го правиш от името на клуба, честно казано не седи добре, даже и председател да си - ей тъй, пред нас не седи добре. Аз лично си развалям мнението за клуба. Дано съм само аз, верно аз съм неприятен тип. Да си видял някоя партия да публикува във вестника "тоя ни член беше ебаси тъпанара, ма го махнахме"? Не си сигурно. А реално се случва....
Мое лично мнение и спирам да пиша, щото както и да се изкажа винаги има обидени.

Разбирам, че и ти си бил афектиран... Но честно казано ако аз влеза и видя такова нещо, здраво бих се изнервил. Да не говорим пък ако ти имаш вина...

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 24 Апр 2008, 23:47

@ДЗВЕР, Ти изобщо прочете ли какво беше написал брат ми? Какво засичане, каква опасност, като е имало поне две коли разстояние м/у тях :?: И според теб няма проблеми да се показва ниската култура под формата на средни пръсти сочещи към устата, да се споменават майки и т.н.?
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Апр 2008, 23:53

най- умното в подобен случай е да не обърнеш внимание, дори и някой да те засече, дори и да те напсува.. тегли му е една на ум и не си трови нервите с маловажни неща ;)
има предостатъчно неща за които да се ядосваме.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Апр 2008, 23:59

Средните пръсти и майките са абсолютно недопустими :!:
Ма няма изнервен няма неизнервен :!:

Дзвер , той като член на клунба от почти самото начало се ядосва ,че този човек с тези маниери и похвати също е вътре а си има устав и с това си поведение ... не ми се говори ...

На теб ти е интересно да разсъждаваш, да търсиш кърфицата ,но все пак за без нищо Петко няма да пусне тема :idea: Тези твои похвати показват ,че си трябвало да станеш адвокат ,колко печено подхващаш нещата :mhihi:

В тази София ,в тази лудница и бързане всеки се вре и някой път има хора които се мислят за предредени и почват да нервничат ;) Аз да ти кажа ,защото всеки ден съм в това ненормално нещо наречено трафик :help: нали и мен ме беше нахранил в нова тема един човек от Ауди форума за абсолютно същото - той седи и дреме на светофара а рядко не тръгвам като от пол позишън :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Апр 2008, 0:05

Penchev написа:нали и мен ме беше нахранил в нова тема един човек от Ауди форума за абсолютно същото - той седи и дреме на светофара а рядко не тръгвам като от пол позишън :mhihi:

Георги Пенчев

Подркрепям те и тия дет са със забавени реакции просто да идат да карат на село. там никой за никъде не бърза.
В София затова има задръствания щото всеки се мотае. Не е само до размера на улиците а е и до културата на шофиране.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 25 Апр 2008, 0:06

да не ви пука,на ден ме псуват по сто пъти дет се връ навсякаде и се барзам,даже оная ве4ер на надлез надежда излизам от една ули4ка срещу омв-то и понеже бап на изхода има огромна дупка намалям и едвам едвам излизам и двама манговци с една катафалка нещо ми говорят и аз ми викам 4е има дупка и за тва карам, и тоя единия мустакам миризлив4ко тръгва да слиза от колата и да варви след моята,ма аз нали сам сам,пук и в новата кошница няма бухалка :mhihi: викам аре ше се бега 4е да не ме изваргалят манговцитее,ако беше сам направо му бръснех мустака и щех да го затвора у кож4ега отзад :mhihi:
тъй 4е по пътя простаци колко искаш
pс.ангел4о е то4ен пи4 ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 25 Апр 2008, 0:10

аз вече правя опити да не псувам голфистите па камоли наши хора :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата