ЛЕВ ИНС-сравниха ми БМВ то с ГОЛФ 2
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Аз също останах разочарована от Лев Инс. Бях преди при ДЗИ, но реших да ги сменя и се спрях на Лев Инс. Отивам да ми я маркират със застрахователната агентка и онзи ми казват, че колата трябва да ми е перфектно измита иначе не можели да ми я маркират. Моята кола е почти винаги чистичка, но тогава бяха едни дъждове и беше леко окалянка. Попитах ги къде има автомивка наблизо - ми нямало.Агенката му вика - погледнете каква е кал, ще измием колата и докато се върнем тя ще е пак същата. Онези вдигат рамене, такива били наредбите. Аз се пищисах и викам като са такива, няма да застраховам тук и пак в ДЗИ. Направиха ми маркировка без всякакви проблеми. Едно само ми е мн интересно - как при тази конкуренция си позволяват по такъв елементарен начин да губят клиенти 

Последна промяна miass на 24 Апр 2008, 14:45, променена общо 1 път
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
miass написа:Аз също останах разочарована от Лев Инс. Бях преди при ДЗИ, но реших да ги сменя и се спрях на Лев Инс. Отивам да ми я маркират със застрахователната агентка и онзи ми казват, че колата трябва да ми е перфектно измита иначе не можели да ми я маркират. Моята кола е почти винаги чистичка, но тогава бяха едни дъждове и беше леко окалянка. Попитах ги къде има автомивка наблизо - ми нямало.Агенката му вика - погледнете каква е кал, ще измием колата и докато се върнем тя ще е пак същата. Онези вдигат рабене, такива били наредбите. Аз се пищисах и викам като са такива, няма да застраховам тук и пак в ДЗИ. Направиха ми маркировка без всякакви проблеми. Едно само ми е мн интересно - как при тази конкуренция си позволяват по такъв елементарен начин да губят клиенти
Те за това на Лев инс им крадат колите

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Oбщинска застрахователна компания 2 години никакви дертове плащат си хората, катастрофирах занесах им фактурката и след 5 дни исплатиха сичко точно и коректно, миналия месец някои ме бе натиснал предната броня висеше от единия краи и калника савсем леко и не забележително бе натиснат само на раба (открих го докато мих колата ) и отидох снимахо го ,изчаках решението и ми дадоха 100 лева(паркинг щета така ми обясниха ) Ако искате имам и снимки да кача 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Добре...и аз съм към ОЗК....и при мен изплатиха добре..макар че се опитват да изпуснат нещо но аз нали затова съм там и им показвам дали това и онова влиза...за да подпиша! 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
познат си размаза Хондата беше на 6 бона .. платиха му 80 % в Булинс
така че определено тая сума има некфа роля .. въпроса е ако решат да те прецакат си заминал освен ако немаш големи жокери

така че определено тая сума има некфа роля .. въпроса е ако решат да те прецакат си заминал освен ако немаш големи жокери

miass написа:Аз също останах разочарована от Лев Инс. Бях преди при ДЗИ, но реших да ги сменя и се спрях на Лев Инс. Отивам да ми я маркират със застрахователната агентка и онзи ми казват, че колата трябва да ми е перфектно измита иначе не можели да ми я маркират. Моята кола е почти винаги чистичка, но тогава бяха едни дъждове и беше леко окалянка. Попитах ги къде има автомивка наблизо - ми нямало.Агенката му вика - погледнете каква е кал, ще измием колата и докато се върнем тя ще е пак същата. Онези вдигат рамене, такива били наредбите. Аз се пищисах и викам като са такива, няма да застраховам тук и пак в ДЗИ. Направиха ми маркировка без всякакви проблеми. Едно само ми е мн интересно - как при тази конкуренция си позволяват по такъв елементарен начин да губят клиенти
Маркировката не се извършва от Лев Инс т.е. отиваш някъде си да ти маркират колата и си плащаш отделно. Така, че критиката ти може би е насочена към хората/фирмата, която се занимава с маркирането. А те изискват задължително чисти коли, защото колата се снима - поне 10 снимки, номера, ключове, описват се всички "недостатъци" по колата и чак тогава ти лепят стикери, че колата ти е маркирана и застрахована. Ако е мръсна най-малкото няма да може да я снимат както трябва ... та това е обяснението

не искам да ги оправдавам, дори на мен не ми платиха счупен халоген и щях да ги сменям, но тук не открих подходяща ЗК
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
© написа:miass написа:Аз също останах разочарована от Лев Инс. Бях преди при ДЗИ, но реших да ги сменя и се спрях на Лев Инс. Отивам да ми я маркират със застрахователната агентка и онзи ми казват, че колата трябва да ми е перфектно измита иначе не можели да ми я маркират. Моята кола е почти винаги чистичка, но тогава бяха едни дъждове и беше леко окалянка. Попитах ги къде има автомивка наблизо - ми нямало.Агенката му вика - погледнете каква е кал, ще измием колата и докато се върнем тя ще е пак същата. Онези вдигат рамене, такива били наредбите. Аз се пищисах и викам като са такива, няма да застраховам тук и пак в ДЗИ. Направиха ми маркировка без всякакви проблеми. Едно само ми е мн интересно - как при тази конкуренция си позволяват по такъв елементарен начин да губят клиенти
Маркировката не се извършва от Лев Инс т.е. отиваш някъде си да ти маркират колата и си плащаш отделно. Така, че критиката ти може би е насочена към хората/фирмата, която се занимава с маркирането. А те изискват задължително чисти коли, защото колата се снима - поне 10 снимки, номера, ключове, описват се всички "недостатъци" по колата и чак тогава ти лепят стикери, че колата ти е маркирана и застрахована. Ако е мръсна най-малкото няма да може да я снимат както трябва ... та това е обяснението
не искам да ги оправдавам, дори на мен не ми платиха счупен халоген и щях да ги сменям, но тук не открих подходяща ЗК
Точно така е, въпреки че фирмата която ги маркира е дъщерна на ЛевИнс, но по този начин си връзват гащите против застрахователни измами - ако не е чиста, на снимките няма да се видят някои драскотини и после отиваш да си искаш щета - те губят от това и за това се застраховат като я искат измита (въпреки, че от фирмите за маркиране малко се престарават)
hemicharger написа:Те за това на Лев инс им крадат колите
Не знам как стигна до този извод, но не е точно така. Масово вече се крадат застраховани коли, но със сигурност други компании държат първенството по откраднати застраховани при тях коли.
Относно плащането мога да ви кажа (не искам да звучи като реклама - просто от опит, има и други коректни ЗК), че досега три коли съм си застраховал в ЛевИнс, като съм имал три пъти щети и съм повече от доволен от това, което ми платиха (без никакви връзки).
Доколкото имам познати със застраховки в Армеец, също са много доволни - плащат коректно.
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
просто трябва да се ориентирате към коли на по-малко от 15-20 години
а за сравнението с голф, те частите на е36 скоро ще стигнат цената на голфовите....

а за сравнението с голф, те частите на е36 скоро ще стигнат цената на голфовите....
--