Евала на dqvola666

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Евала на dqvola666

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Апр 2008, 14:02

Публично искам да ти благодаря пред всички тука за средните пръсти и п....те майни дето ми ги раздава най смело на орлов мост оня ден. Поне си махни стикерите на клуба защото от такива подобни действия по пътищата се излага името на клуба и хората които шофират автомобили с тази марка. Никаква колегиалност към другите шофьори!
Да си жив и здрав :!:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 24 Апр 2008, 14:57

Oooo ангелчо :mhihi: Той си е така, споко 8) Ако отидеш на дружбенска сбирка ще видиш какъв колорит са :confused:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 24 Апр 2008, 15:00

Ко са ядосваш брат. Мачкай някой гаджолина по балкона и ще си 10 пъти по-добре. То всеки рано или късно раздава майни, ма интеграцията в евросъюза ни нерви ;)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Апр 2008, 15:03

amd написа:Ако отидеш на дружбенска сбирка ще видиш какъв колорит са :confused:

Къв колорит сме бе Светославе, нещо много почна да се обясняваш в нета ма веднъж не дойде на живо да ги говориш всичките тия работи:evil: , ма и по-добре не идвай, защото пък Алекс и Милко как са ти набрали ...
Tux0 Ca !
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Апр 2008, 15:07

Ей това изказване за Дружбенци и на мен не ми хареса баш :confused: какво им е на момчетата - като всички останали са , фенове и винаги нареща да помагат :!:

Петко ,какво се е случило точно я разкажи да знаем :shock:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 24 Апр 2008, 16:39

На всеки се случва да изпусне нервите си... :confused:

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Апр 2008, 17:33

Нищо с което съм заслужил такова отношение, вкючих се пред него на един ляв завой и се почна отзад, то всеки си изпуска нервите ама за такова нещо с което не съм го застрашил по никакъв начин не е нормално. Ама всеки си намира майстора

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Апр 2008, 17:37

И ти що не спря да слезеш от колата да му изкараш ръцете от джобовете и да му земеш зъбите заложници?

Чакай да си представя ситуацията по - ясно. Той е бил в лявата лента, ти в по - дясна, той е завивал наляво и ти си го сякъл, така ли? Може би дори си нямал право наляво...
И... ако е така, на какво почива убеждението ти, че "не си създал опасност"?

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 24 Апр 2008, 17:53

А ти що трябва да си на всяка манджа меродия?
НЕ се ли усещаш че е време да се поспреш малко...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Апр 2008, 17:58

Giorceto написа:А ти що трябва да си на всяка манджа меродия?
НЕ се ли усещаш че е време да се поспреш малко...

Не, аз си питам приятелю. Стана ми интересен другарския съд. Кой какво сякъл, кой го псувал на светофара, евала... Не мисля да спирам. Що, преча ли ти? Аз си мислех, че форумът е за да може да се задават въпроси...
Бре, да не обърнете сега другарския съд срещу мене?

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Апр 2008, 18:24

Да точно такава беше ситуацията с тая разлика че се вредих в празно място за 2 коли както и да е то си е-- мамата темата може да заключвате.
Идеята беше не да се оплаквам на някой а да припомня ,че клуба не подкрепя такива действия на пътя, грозно е

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 24 Апр 2008, 18:43

amd написа: Ако отидеш на дружбенска сбирка ще видиш какъв колорит са :confused:

Правиш огромната грешка да слагаш всички под общ знаменател... припомниси, че до скоро и ти посещаваше дружбенските сбирки....

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 24 Апр 2008, 18:56

BMW///M-ma6inata написа:Да точно такава беше ситуацията с тая разлика че се вредих в празно място за 2 коли както и да е то си е-- мамата темата може да заключвате.
Идеята беше не да се оплаквам на някой а да припомня ,че клуба не подкрепя такива действия на пътя, грозно е

петко ,тои дявола ше пипне някоя катар и като доиде може да го уредите с нещо по престижно :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар

Re: Евала на dqvola666

Мнение от bobi_maxo » 24 Апр 2008, 19:05

BMW///M-ma6inata написа:Публично искам да ти благодаря пред всички тука за средните пръсти и п....те майни дето ми ги раздава най смело на орлов мост оня ден. Поне си махни стикерите на клуба защото от такива подобни действия по пътищата се излага името на клуба и хората които шофират автомобили с тази марка. Никаква колегиалност към другите шофьори!
Да си жив и здрав :!:

Не знам за вас или за дявола666, но ако съм бил аз и по някаква причина съм бил афектиран, то след това публично ще се извиня на колегата! Случва се да не си със всичкия си понякога.
Но ако колегата е бил виновен(въпреки че казва че не е), то публично ще го наругая за постъпката и след това пак ще се извиня на колегите че съм бил груб!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Re: Евала на dqvola666

Мнение от Sharo » 24 Апр 2008, 19:13

[quote="BMW///M-ma6inata"]...[quote]

няма се плашиш, ние категорията КОМАР сме обречени да ни се карат по пътя нон-стоп било то за нещо или нищо ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Следваща

Назад към Извън Темата