колата ми загрява само градско???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
И МОЕТО БМВ ГРЕЕ В ГРАДА
ПИЧОВЕ СМЕНИХ ,ВИСКО И ТЕРМОСТАТ И ПАК ГРЕЕ В ГРАДА,ГАЗ НА БУЛЕВАРДИТЕ-ОХЛАЖДА СЕ.НАПРАВО Е АД
жггжотгж
Пич,сигурен съм почти на 100% какво ти е:
Имаш миниатюрна дупчица в някои маркуч на охладителната система,и аз имах същият проблем и когато караш перката върти по-бързо и охлажда,а и вятърът ти духа,а когато си по светофарите работи на място и загрява,я виж ако я форсираш на място,че няма да загрява.И понеже дупката е толкова малка не тече антифриза,остави я да стигне малко след средата на датчика за антифриза и слез БЪРЗО и виж под капака от куде се чува"сссссс" и после ВЕДНАГА изгаси или отиди в някои сервиз да ти кажат.почти на 100% съм сигурен,че е съединение!
Имаш миниатюрна дупчица в някои маркуч на охладителната система,и аз имах същият проблем и когато караш перката върти по-бързо и охлажда,а и вятърът ти духа,а когато си по светофарите работи на място и загрява,я виж ако я форсираш на място,че няма да загрява.И понеже дупката е толкова малка не тече антифриза,остави я да стигне малко след средата на датчика за антифриза и слез БЪРЗО и виж под капака от куде се чува"сссссс" и после ВЕДНАГА изгаси или отиди в някои сервиз да ти кажат.почти на 100% съм сигурен,че е съединение!
пичове не е от термостата,защото като се прецата тои си остава отворен и не загрява,смених си вискосъединителя,беше си заминал вече и го купих от един магазин в пловдив за 70 кинта(с 20% отступка естест) и сам си го смених,отвъртях 5 болта и айде сега баварката е пушка,благодаря на всички за съветите 

разбрах че този вискосъединител дето е на перката,трябва да неможеш да спираш перката с голи ръце, а мота си я спирах ей така с ръката докато работи двигателя,та този така наре4ен съединител имал няква течност дето при определена температура се втвърдявало иу перката започва да охлажда и като дам сега газ и отдолу под двигателя мете улиците 

ами пишеше VEGA мн бъхрзах да го сложа и не разбрах какво производство е,ама 70 кинта с отстъпката щот магазина е на чичо ми и ги взиам частите на заводска цена иначе е към 90-100,няма значение да ти кажа ква марка е тя и колата ми не е първа младост така че които се прави на паралия да си хвърля парите под капака,аз предпочитам да ги прекарам през ауспуха 

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3