Наш колега който има магазин за авточасти?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Наш колега който има магазин за авточасти?
колеги понеже постоянно ми изка4а нещо по колата и все се чудя каква част да взема от каде да я взема,та има ли колега от форума кадето има магазин с части на БМВ поне да е на ти с частите и модела а и оборот да му права ебати,писна ми всеки път да хода на различни места и да цакат с топла бира 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Има ето тук е линка 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
vladuicho написа:аха мерси брат а магазин ли е това мога ли да отида направо и пак ще се представа от твое име?
Да магазин е, и аз ходих при него от името на Сони и момчета е то4но също и хубави цени ми обяви.
vladuicho написа:BMWALPINA написа:vladuicho написа:аха мерси брат а магазин ли е това мога ли да отида направо и пак ще се представа от твое име?
Да магазин е, и аз ходих при него от името на Сони и момчета е то4но също и хубави цени ми обяви.
това е добре ,са ако кажеш и адреса грешка няма да имашможе и на ЛС
На Кошарите е магазина, най-добре му звънни, ще ти каже къде е и като отидеш ще си говорите, аз зъм го предупредил

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bam-bam написа:боби от люлин има също ако не си намериш ще ти пратя тела му на ЛС
Вече и в онлайн формат .... www.evrobom.com
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
evrobom написа:bam-bam написа:боби от люлин има също ако не си намериш ще ти пратя тела му на ЛС
Вече и в онлайн формат .... www.evrobom.com
кфи са тея никове ве .. кфи са тея бързи 20ки .. кога ще черпиш

15 мнения
• Страница 1 от 1