Лак на боята проблем !?!?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Лак на боята проблем !?!?

Мнение от Pet@r » 10 Фев 2008, 0:08

Здравейте пичове!
Днес карам Компотчето да го измият, че щяхме да ходим с гаджето на разходка в един съседен град и спирам пред едно кафе и какво да видя .... :shock: задния десен калник едно петно с диаметър 10 см. го няма лака след автомивката е станало!!!
Някой знае ли как се оправя това и дали трябва да пребоядисвам целия калник, направо побеснях :evil:

Дайте някакъв съвет само със слой лак ще стане ли или ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 10 Фев 2008, 0:39

репаратура на целия калник.не са хванали базата и лака.днес тук утре по напред и така.най-добре е да се прелакира целия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 10 Фев 2008, 2:32

Ся отиваш в мивката и на тоя педал дето ги е наел тея боклуци му надани един челно :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 10 Фев 2008, 2:44

Satanans4o написа:Ся отиваш в мивката и на тоя педал дето ги е наел тея боклуци му надани един челно :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Е кво са виновни на мивката?Надени на този който я е боядисвал.Иначе баце требе целия панел да се лакира,само да не почне да се люпи цялата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 10 Фев 2008, 12:36

GVT написа:
Satanans4o написа:Ся отиваш в мивката и на тоя педал дето ги е наел тея боклуци му надани един челно :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Е кво са виновни на мивката?Надени на този който я е боядисвал.Иначе баце требе целия панел да се лакира,само да не почне да се люпи цялата.
e дано само панела да са окалпазанили :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 10 Фев 2008, 16:05

ми по вулканизаторите ко стаа-тряс,прас,блъска крика кат дива свиня,вдигат на най-мекото място,въобще още незнаят къде са местата за крик по автомобилите,бе направо такава простащина,иначе със самочувствие,все едно са измислили Мишелин-а
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 10 Фев 2008, 18:43

значи говорил съм със бояджия специално за напукан лак.Не става само с лак требва си шкурене, и наново база и лак.Пък за автомивките на мен са ми сваляли това черното по праговете дето е като асвалт.Има на някой мивки водата им е много силна направо реже :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

.кйлкг,

Мнение от kosicata » 10 Фев 2008, 20:57

Братле,да знае6 аз съ6то съм работил на мивка и има такива безконтактни дето направо е....т маиката не само на лака,като се сетя един колега как бе6е преебал една X5 направо.......вси4ко 6то бе6е пластмаса бе6е станало бяло на петна,лаисните на вратите и те,а боята бе6е като зебра мани мани после кво бе6е!!!Виж как са ти мили колата и с какъв препарат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pet@r » 10 Фев 2008, 22:07

И аз съм работил на автомивка 8 месеци, ама такова чудо не съм правил! :shock: Направо съм още бесен, ама мацката вика не се разправяй :confused: Та незнам, ще го мисля някак да го оправям, че си е ......
:(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 10 Фев 2008, 23:38

kosicata каза:

"....и има такива безконтактни дето направо е....т маиката..."

Съгласен, на скоро пре..ха лайсните на 745-цата на баровеца точно с безконтакна...станаха като напръскани с кисело мляко :confused: :confused: !

кандидат ентусиаст
Аватар

йхгмъмйутмй

Мнение от kosicata » 24 Апр 2008, 12:50

Ахахахаа,точно така стават,като от изсъхнало кисело мляко :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 24 Апр 2008, 12:59

най-добре е да се прелакира целия.

:yes:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Лак на боята проблем !?!?

Мнение от Enderial » 24 Апр 2008, 13:08

Ем те вече го казаха... целия кални и при това тряа хуу да се изшлаифа, което ше рече че само с лак няа да минеш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 24 Апр 2008, 13:22

споко бе колеги и аз имам такъв проблем само че на предния капак,незнам що така се получава,но познавам и други хора с бмв дето им пада лака от предния капак :shock:
на другите ми коли не съм имал такива проблеми незнам защо е така при бмв-то,пък и не ми се вярва да има толкова калпави бояджий макар че няма да се учудя :evil:
също така немисля че причината е в автомивката защото мойта кола си я мия редовно на автомивка и лака не е мръднал в смисъл тия петна дето няма лак не са се доулющили,а познавам двама дето необичат да си мият баварките на автомивки и техния лак става все по зле.на едното момче за 5м.падна целия лак от предния капак,а беше тръгнал съвсем леко а на автомивка почти не ходи :dunno:

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 24 Апр 2008, 13:39

Петно или лакът се е олюпил :roll: ако е първото пробвай с пастиране а за второто - шкурене, и наново база и лак :(
Изображение

Следваща

Назад към E36