Лак на боята проблем !?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Лак на боята проблем !?!?
Здравейте пичове!
Днес карам Компотчето да го измият, че щяхме да ходим с гаджето на разходка в един съседен град и спирам пред едно кафе и какво да видя ....
задния десен калник едно петно с диаметър 10 см. го няма лака след автомивката е станало!!!
Някой знае ли как се оправя това и дали трябва да пребоядисвам целия калник, направо побеснях
Дайте някакъв съвет само със слой лак ще стане ли или ???
Днес карам Компотчето да го измият, че щяхме да ходим с гаджето на разходка в един съседен град и спирам пред едно кафе и какво да видя ....

Някой знае ли как се оправя това и дали трябва да пребоядисвам целия калник, направо побеснях

Дайте някакъв съвет само със слой лак ще стане ли или ???
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
репаратура на целия калник.не са хванали базата и лака.днес тук утре по напред и така.най-добре е да се прелакира целия.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
e дано само панела да са окалпазанилиGVT написа:Satanans4o написа:Ся отиваш в мивката и на тоя педал дето ги е наел тея боклуци му надани един челно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е кво са виновни на мивката?Надени на този който я е боядисвал.Иначе баце требе целия панел да се лакира,само да не почне да се люпи цялата.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Satanans4o написа:Ся отиваш в мивката и на тоя педал дето ги е наел тея боклуци му надани един челно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми по вулканизаторите ко стаа-тряс,прас,блъска крика кат дива свиня,вдигат на най-мекото място,въобще още незнаят къде са местата за крик по автомобилите,бе направо такава простащина,иначе със самочувствие,все едно са измислили Мишелин-а
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
значи говорил съм със бояджия специално за напукан лак.Не става само с лак требва си шкурене, и наново база и лак.Пък за автомивките на мен са ми сваляли това черното по праговете дето е като асвалт.Има на някой мивки водата им е много силна направо реже 

.кйлкг,
Братле,да знае6 аз съ6то съм работил на мивка и има такива безконтактни дето направо е....т маиката не само на лака,като се сетя един колега как бе6е преебал една X5 направо.......вси4ко 6то бе6е пластмаса бе6е станало бяло на петна,лаисните на вратите и те,а боята бе6е като зебра мани мани после кво бе6е!!!Виж как са ти мили колата и с какъв препарат.
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
kosicata каза:
"....и има такива безконтактни дето направо е....т маиката..."
Съгласен, на скоро пре..ха лайсните на 745-цата на баровеца точно с безконтакна...станаха като напръскани с кисело мляко
!
"....и има такива безконтактни дето направо е....т маиката..."
Съгласен, на скоро пре..ха лайсните на 745-цата на баровеца точно с безконтакна...станаха като напръскани с кисело мляко

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Лак на боята проблем !?!?
Ем те вече го казаха... целия кални и при това тряа хуу да се изшлаифа, което ше рече че само с лак няа да минеш
споко бе колеги и аз имам такъв проблем само че на предния капак,незнам що така се получава,но познавам и други хора с бмв дето им пада лака от предния капак
на другите ми коли не съм имал такива проблеми незнам защо е така при бмв-то,пък и не ми се вярва да има толкова калпави бояджий макар че няма да се учудя
също така немисля че причината е в автомивката защото мойта кола си я мия редовно на автомивка и лака не е мръднал в смисъл тия петна дето няма лак не са се доулющили,а познавам двама дето необичат да си мият баварките на автомивки и техния лак става все по зле.на едното момче за 5м.падна целия лак от предния капак,а беше тръгнал съвсем леко а на автомивка почти не ходи

на другите ми коли не съм имал такива проблеми незнам защо е така при бмв-то,пък и не ми се вярва да има толкова калпави бояджий макар че няма да се учудя

също така немисля че причината е в автомивката защото мойта кола си я мия редовно на автомивка и лака не е мръднал в смисъл тия петна дето няма лак не са се доулющили,а познавам двама дето необичат да си мият баварките на автомивки и техния лак става все по зле.на едното момче за 5м.падна целия лак от предния капак,а беше тръгнал съвсем леко а на автомивка почти не ходи

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Петно или лакът се е олюпил
ако е първото пробвай с пастиране а за второто - шкурене, и наново база и лак 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2