разтояние между предна броня и маска !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
разтояние между предна броня и маска !!!
преди време целунах едно дърво от много лигиви изпалнения ръчни и тем подобни и оставих колата да мия оправят да пръснат капака новата маска да сложат........ И проблема е следни днес гледам много голямо разтояние има между маската и предната броня (минава ми праста от там
) по запознатите кажете какво мога да направя че много гадно тай.
Колата е компакт !!!!

Колата е компакт !!!!

- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2005/525D
- Мечтае да кара: Carrera GT
- Детайли за колата: Е61
Re: разтояние между предна броня и маска !!!
hip_hop_joe написа:преди време целунах едно дърво от много лигиви изпалнения ръчни и тем подобни и оставих колата да мия оправят да пръснат капака новата маска да сложат........ И проблема е следни днес гледам много голямо разтояние има между маската и предната броня (минава ми праста от там) по запознатите кажете какво мога да направя че много гадно тай.
Колата е компакт !!!!
Абе пич то и капака ти е крив... а иначе бронята може и да не са ти я закачили добре или маската да е крива.
П.с. за капака може и да се лъжа се пак снимка е... о от шофьорската страна ли е бил удъра?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Разстоянието при мен е "супер" минимално!Около 2-3мм мисля.Погледни дали можеш сам да си ги регулираш и напаснеш.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Може да се регулира това разстояние.Това става от страничните пластмасови плъзгачи.Свали бронята и ще видиш как става.
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
да удъра беше от шофиорската страна . бронята се сваля като се махнат лайсните отпред и там има някви болтове или ? а за капака и той крив много ме дразни това какво да направя може ли да се оправи без да се налага да се пребоядисва наново ???4е грозно много тай

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
mariovj написа:като гледам какви луфтове има,това си е грешка на "мойстора"
Аз съм на същото мнение !

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не е пристегната добре. Тя ако не се лъжа се окачва и пристяга на няколко места, включително и подкалниците, плюс два големи болта. Може и да има липсващи копчета.
По принцип според мен е трудна задача "нивелацията" й за сам човек. Тежичка е. Даже обикновената.
По принцип според мен е трудна задача "нивелацията" й за сам човек. Тежичка е. Даже обикновената.
hip_hop_joe написа:да удъра беше от шофиорската страна . бронята се сваля като се махнат лайсните отпред и там има някви болтове или ? а за капака и той крив много ме дразни това какво да направя може ли да се оправи без да се налага да се пребоядисва наново ???4е грозно много тай
Ако е просто криво поставен може, иначе няма да стане без изчукване и боядисване...
Не е чак толко трудна. Закача бронята завива болтовете без да ги стяга и след това намества първо едната страна и стяга съответния голям болт, после другата страна и съответния голям болт, след това оправя и от страни при калниците... абе играчка си е и се псува много и е по-добре двама

П.с. Не знам дали е от снимката но ми се струва че левия калник при фара много ти се събира с капака, почти нямаш луфт... това можеш да си го оправиш като развиеш винчетата от горната страна на калника и от пред го изместиш съвсем леко...
Абе най-добре им я върни да се поправат пък ако не ти се чака поне луфтовете да ти оправят.
П.п.с. Имаш ли снимки като е била ударена?
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
нямам снимка като е ударена но беше засегната само от шофиорската страна калника мигача го нямаше бронята беше синала и маската бе6е намачкана но нямаше засегнато нищо друго нито радиатор нищо отървах се лесно . ами сигорно ще им я вращам пак или ако някой знае каде в СТАРА ЗАГОРА има майстори който найстина могат да пипнат тук там и да стане както трябва .

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Махни лайсните и отхлаби гайките - може просто да не са я надигнали като са я слагали щото гледам, че отстрани при калниците го няма луфта 

- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
15 мнения
• Страница 1 от 1