UNDERGROUND 2 LAN

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

UNDERGROUND 2 LAN

Мнение от rado84 » 23 Апр 2008, 11:44

Понеже не ми се пише всичко наново, копи-пействам всичко нужно по темата от другия форум: разяснения, сейвове, отговори на въпроси и т.н.
След като сте изчели всичко (ако ви се занимава, разбира се :) ) - от другия форум винаги някой прави сървър и паролата винаги е 1234. Правим го с парола за да избегнем влизането на задръстени чуждестранни хакери, които се изстрелват от място до 600 км/ч за 0 секунди. Всеки българин (без хак) е добре дошъл на тези сървъри. Търсете имена на сървъри (и играчи) RADO, bacata, Run7av3lK0. Обикновено някой от нас прави сървър.

rado84 написа:Тука някой играе ли Underground 2? Ако има и иска да джиткаме в локална мрежа без да се налага да ходим по нет клубове, да си свали това:
http://www.lazetime.info/myfiles/pLan.exe - много лесен начин да видите всички създадени сървъри на Underground 2. Пускате тая програма и забравяте за умрелото Хамачи.
Винаги влизам с ник RADO или RADOBG. Ако видите такъв ник, значи съм аз. Играе ми се с българи. Едно, че връзката към българите е по-добра и по-малко лагва, второ, за българите е по-лесно да им докажа, че не ползвам хакове. ;) Играх един час до преди малко и все по средата на обиколките развалят сървъра и после в чата ми викат "ти си с хак", щот ги подминавам като пътни знаци. А че са некадърни и не знаят как да си направят настройките е друг въпрос... Довечера след 21:00 ч. ще съм в играта, ако някой иска да се пробва срещу мен да пише в темата или на лично съобщение. Така ми се играе на тая игра, че ме сърбят ръцете, но с тъпите чужденци не ми се занимава. :roll:

rado84 написа:Да разясня две неща, понеже за едното ме питаха с ЛС. Значи, ако имате сейвове с превъртяна игра и всички части да са ви отворени можете да си тунинговате кола цялостно. Ако нямате сейв, мога да ви дам моя, но при условие, че НЕ играете с моята кола. Макар че надали ще я познаете веднага коя е. :)

Второ, програмката, която съм дал НЕ СЕ ИНСТАЛИРА, а се стартира директно. Като се появи долу до часовника, цъкате с десния бутон върху нея и избирате "Интернет". След което НЕ ЗАТВАРЯТЕ програмката, а просто пускате играта. Ако си имате вече готови коли влизате в ЛАН, избирате си сървър, пишете си име и влизате. Програмата изкарва всички видове състезания, които има, без значение филтъра на какво сте го настроили. Дали сте го настроили да ви показва само дрифт или само обиколки - програмката преодолява това и показва всичките типове състезания.
Ако имате нек'ви други въпроси или за "записвания за участие" в състезание, търсете ме в скайп gabriel_van_helsing9968 , НО в представянето напишете, че сте от тоя форум - потребители, които не са написали нищо в "представете себе си" не ги приемам и причината е, че напоследък ми се навъдиха няк'ви от ичка си майчина, дето ми намерили скайпа и искали да сме приятели или пък ми пишат ботове. За това - пишете в "представете себе си". Дори само името на форума да напишете пак стига.

rado84 написа:Бай дъ уей, това е личния ми рекорд в играта. Тоя рекорд е постигнат в интернет клуб "Матрицата" и тези от вас, които ходят там знаят, че точно там е невъзможно използването на каквито и да е хакове, да не говорим, че мразя хакерите от дъното на душата си. Лично за мен използването на хак в тая игра си е чиста гавра с играта. :roll:

Изображение

rado84 написа:
tigra_force написа:не ме разбра каде мога да намеря саива от играта в коя директория това не мога да разбера

Отваряш си контролния панел на Джамовете, пардон, на Уиндоуса, отиваш във Folder Options --> View --> Show hidden files and folders --> APPLY --> OK.
След което отваряш уиндоус експлорера, демек My Computer и пействаш този адрес:
C:\Documents and Settings\RADO\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Като на мястото на RADO пишеш името на твойта машина, примерно
C:\Documents and Settings\TIGRA\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

rado84 написа:Ето го и клипчето. Като го конвертирах стана малко с кофти качество, но що-годе голямата резолюция компенсира до някъде, а и важното е, че каквото трябва си се вижда (и чува) съвсем ясно:
Ето ги като флаш видео:
http://mqsto.com/video/5859
http://mqsto.com/video/5860

rado84 написа:Понеже явно всички предпочитат да играят на най-лесната писта, за това направих едно показно как трябва да се кара на нея без да бършете стените по завоите или да карате по мантинелата. Ако същите хора, за които направих клипчето, караха така и истинските си коли, то нямаше да са коли, ами софийски банички... :lol:
http://www.lazetime.info/games/nfsu2/nf ... r_ring.mpg

Тук искам да отбележа, че единият от "учениците ми" откакто видя как трябва да кара сега вече не мога да го хвана... :lol:

rado84 написа:По request на Bacata напрайх клипче как дрифтирам. Както можете и сами да видите НЕ СЪМ най-добрия на дрифт, а и никога не съм го твърдял. Има далеч по-добри от мен, но ако Учителя на Бацата се навие и мен да научи може и да стана най-добрия... :P :P Ето го и клипчето:
http://www.lazetime.info/games/nfsu2/nf ... -240sx.mpg

rado84 написа:Интересно ми е до ся някой от вас пробвал ли е дрифт с трамвай? Пардон, с джип. :D :lol: Аз ей ся пробвах дрифт с трамвай и ето рекордите до момента. Първата картинка е дрифт на Stadium Drift Track 2, а втората - на Parkade Drift Track 4.
http://www.lazetime.info/games/nfsu2/nf ... mvai-1.jpg
http://www.lazetime.info/games/nfsu2/nf ... mvai-2.jpg

rado84 написа:
Run7av3lk0^ написа:Брато незнам дали имаш кола ама си супер мега гига тера хипер зарибен по това нфс :D

Тая игра съм я превъртал много пъти, но след 170-ия спрях да ги броя. Знам тайните на всяка писта, кой завой с колко най-много може да се вземе без да го обършеш, на кой завой може да поднесеш, ако не внимаваш, на кои писти има бъгове, които можеш да използваш за предимство и мн. др. неща... :wink:
Иначе - не, нямам нито кола, нито шофьорска книжка. :oops:

rado84 написа:
SpOiLeRa написа:свиркайте преди да почнете :!:
    аз само 4 пъти съм я въртял,но само без допълнителни настойки на колите :oops:
    ве то е супер трудно да се дрифтира с тез кораби бре :? аз едвам правя 40к :|

Не е трудно, просто трябва да му свикнеш, а и настройки. Както ти ги нарече на тея кораби ако не им направиш настройки забрави да дрифтираш. Един джип за да дрифтира като хората и да прави точки не трябва да вдига повече от 90 на пистата. И второ, пробвай с Хамъра. Верно, че Хамъра завива само с вятъра, но е единствения джип, който е по-податлив на овладяване по време на дрифт. ;)
Изображение

Потребител
Аватар

хммммм....

Мнение от ceco_z3 » 23 Апр 2008, 21:55

Z3

Назад към Извън Темата