Искам ел. стъкла на Е36-цата... Как!!??

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Искам ел. стъкла на Е36-цата... Как!!??

Мнение от Hotch-Potch » 23 Апр 2008, 14:28

Интересувам се дали е много играчката от ръчки за стъклата да минем на електрически! На жена ми компакта е с ръчки и само ме тормози, за което, понеже аз и го избирах :mhihi:
Дали чарколяците зад корите на вратите трябва да са 100% от компакт!? Ако някой продава или направо може да монтира всичко да пише! Искам да знам цена, пък ако някои има само частите, аз ще намеря кой да се заеме с монтажа! Може би темата е за КУПУВА, но по скоро има вероятност сам да се заема с монтажа и за това ми трябват няколко съвета от вас все пак :mhihi:
Мерси in advance ;)
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 23 Апр 2008, 14:33

може да стане...
търси си целия механизъм на стъклата барабар с копчетата и модулчето... предполагам няма да ти излезе повече от 200 кинта...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 23 Апр 2008, 14:36

аз това го правя във момента, купих плот за копчетата, копчета със капачета и ел. машинки само комфорт модул ми остана да взема. Машинките и копчетата супер евтино ги взех за 90лв. общо от крив кюнец, полта за 15лв. и комфорта за 50лв ще си го взема и така :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hotch-Potch » 23 Апр 2008, 15:17

това което казвате е чудесно, но от къде да си взема конкретните неща! копчетата и модула за комфорта не са проблема :)
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 23 Апр 2008, 15:19

Hotch-Potch написа:това което казвате е чудесно, но от къде да си взема конкретните неща! копчетата и модула за комфорта не са проблема :)

в раздел "Продава" търси някоя Е36-ца която се продава на части ;) а там има много :mhihi:

ditko1 написа:аз това го правя във момента, купих плот за копчетата, копчета със капачета и ел. машинки само комфорт модул ми остана да взема. Машинките и копчетата супер евтино ги взех за 90лв. общо от крив кюнец, полта за 15лв. и комфорта за 50лв ще си го взема и така :)

комфорт модула или модула на стъклата... ? мисля че са 2 различни неща... ако са различни и ти трябва комфорт мудула мисля че имам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 sedan 2.0D
Мечтае да кара: e46 M3

Мнение от hip_hop_joe » 24 Апр 2008, 7:11

комфорт модула и модула е едно и също само че комфорт модула може за разлика от модула да се варжат стъклата към алармата тай че да се дигат автоматично а ако някой си тарси комфорт модул свиркайте имам един от компакт за 40 пари го давам :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Назад към E36