При 160 загрява до средата - нормално ли е? 318is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
ивчо написа:Споко пич! И мерца като го карам с такава скорост и той загрява малко!
И мен ме шашна,но .....
А ти кво прайш в БМВ форума бе ??

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Garribaldi написа:ивчо написа:Споко пич! И мерца като го карам с такава скорост и той загрява малко!
И мен ме шашна,но .....
А ти кво прайш в БМВ форума бе ??![]()
![]()
Ами въпроса е неподходящ,но все пак!
Помагам с каквото мога,работя в магазин за авточасти+сервиз и гледам да помагам с каквото мога!
Доволен ??????

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Re: При 160 загрява до средата - нормално ли е? 318is
Ти знаеш какво и е развалено на колата и питаш кое е нормално, оправи я първо пък тогава питаи.Колко според теб си карат колата с тези повради ,че да знаят.arabian написа:Значи карах малко в посока вакарел по Тракия и на изкачване със 160-180 температурата ми стигна до средата. Да поясня, че съм с постоянно отворен термостат и прецакано виско. После като я пуснах надолу със 130-140 почти по инерция влезе в синьото.
обичам BMW
- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
Re: При 160 загрява до средата - нормално ли е? 318is
zlobicar написа:Ти знаеш какво и е развалено на колата и питаш кое е нормално, оправи я първо пък тогава питаи.Колко според теб си карат колата с тези повради ,че да знаят.arabian написа:Значи карах малко в посока вакарел по Тракия и на изкачване със 160-180 температурата ми стигна до средата. Да поясня, че съм с постоянно отворен термостат и прецакано виско. После като я пуснах надолу със 130-140 почти по инерция влезе в синьото.
Ами специално такива с повреден силиконов съединител поне аз познавам 5, по ирония на съдбата нямам връзка с нито един от тях и все си мислех, че безграничния опит във форума ще може да си каже тежката дума... Както навсякъде и тук има хора, които си казват мнението по темата и такива, които гледат да направят някакъв коментар за удачността на конкретната тема..
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Ми след като знаеш какво и е оправи ги, правилно си се насочил към махане на виското. А тия драстични промени 100% са от термостата.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2