Проект: подсилване на М43
Модератор: bum_bum
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Проект: подсилване на М43
искам 1-во да се извиня че пускам нова тема но онази я бях пуснал повече за да получа информация отколкото за да ви светна...
тая ще е за светкането
та ето какво ще се прави по двигателя:
главата ще се разпили и полира
клапаните ще се олекотят и полират
колекторите ще се разширят и полират доколкото е възможно
след това ще се напаснат както трябва
цялото това удоволствие ще ми струва 300 лв.
знам че е малко скъпо но тъй като е единствения в града който може да го направи като хората нямам друг избор... а наистина искам да го направя...
и ще трябва да си приготвя още един 100-так за сваляне на старата и слагане на новата глава... както и едни 40 лв. за гарнитура на главата
дочух и за някакви гумички които не съм сигурен че ще трябва да се сменят но максимум може да достигне 500 лв. в завършен вид
искренно се надявам тези пари да не са отишли на вятъра...
тая ще е за светкането

та ето какво ще се прави по двигателя:
главата ще се разпили и полира
клапаните ще се олекотят и полират
колекторите ще се разширят и полират доколкото е възможно
след това ще се напаснат както трябва
цялото това удоволствие ще ми струва 300 лв.
знам че е малко скъпо но тъй като е единствения в града който може да го направи като хората нямам друг избор... а наистина искам да го направя...
и ще трябва да си приготвя още един 100-так за сваляне на старата и слагане на новата глава... както и едни 40 лв. за гарнитура на главата
дочух и за някакви гумички които не съм сигурен че ще трябва да се сменят но максимум може да достигне 500 лв. в завършен вид
искренно се надявам тези пари да не са отишли на вятъра...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
кви са тия спортни гумички 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Ogi
-
Плевен тийм
-
mitak_o написа:да се портва главата и да се пипат колекторите има ли смисъл без други интервенции - дроселови клапи? вал ?
как се олекотяват клапани ?
по нататък ше ги оправим и тях... то неможе всичо изведнъж

само още се чудя тоя маховик дали да го олекотявам... има ли смисъл я някой компетентен да се изкаже...
Адаш ако имаш пари олекоти и маховика (ще ти влиза колата по-бързо в обороти) , лично бих добавил и няква генерацийка , чип (на Никола с 320 турбо един приятел Калин се казваше ми сложи на 318кат чип и съм мн доволен) едно филтърче,ако имаш повече пари може да я посгъстиш
Пиши кво си направил в темата , щото вече и аз се сдобих с М43 и нали знаеш ..... всеки ти вика "аве не си троши колата" , ама на тебе като ти е мерак да си я настъпваш поне малко я подготви де
Поздрави Адаш

Пиши кво си направил в темата , щото вече и аз се сдобих с М43 и нали знаеш ..... всеки ти вика "аве не си троши колата" , ама на тебе като ти е мерак да си я настъпваш поне малко я подготви де

Поздрави Адаш

- Ogi
-
Плевен тийм
-
M3CSL написа:Ти хубаво си решил да портваш ама защо първо не измислиш нещо за по-голям дросел например.Щото цялата гимнастика с главата и тн няма да я усетиш ...
еми късните летни месеци ще бъде защото нема пари вече за глезотийки

- Ogi
-
Плевен тийм
-
ognian86 написа:Винагил съм смятал , че тва си е болестно състояниеи аз се включвам де
е да но после кефа ще е незаменим когато 316-ка оправи некоя ис-ка

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Еее чак пък 20- ки
Като си правиш тия гаври с главата що не потърсиш и някой вал и дросели поне да е рошава гаргата. Валовете за 16- ки поне са на читави пари.

Като си правиш тия гаври с главата що не потърсиш и някой вал и дросели поне да е рошава гаргата. Валовете за 16- ки поне са на читави пари.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
bum_bum написа:Еее чак пък 20- ки![]()
защото са ми останали 1ОО лв а не вярвам с тия пари да влеза с вал и дрьосели

джудже каде тръгна срещу ис-ки бе ?
ти неси мисли че ще се качиш на кои знаи по различна кола ти да немислиш че това ще ти вдигне10938487756627 коня казах ти още преди земи си сложи ис ама ти не 1.6 било кралския клас
с тия 100лв си купи една изпускателна генерация от ИС и земи на жената чоропогашника и го сложи вместо филтър
и пак да та питам кои ще я кара тая кола като стане
ти неси мисли че ще се качиш на кои знаи по различна кола ти да немислиш че това ще ти вдигне10938487756627 коня казах ти още преди земи си сложи ис ама ти не 1.6 било кралския клас

с тия 100лв си купи една изпускателна генерация от ИС и земи на жената чоропогашника и го сложи вместо филтър

само най-добрите умират млади
- Ogi
-
Плевен тийм
-
biko написа:джудже каде тръгна срещу ис-ки бе ?
ти неси мисли че ще се качиш на кои знаи по различна кола ти да немислиш че това ще ти вдигне10938487756627 коня казах ти още преди земи си сложи ис ама ти не 1.6 било кралския клас![]()
с тия 100лв си купи една изпускателна генерация от ИС и земи на жената чоропогашника и го сложи вместо филтър![]()
ей фани почети малко после ела да си говорим... ти само лаеш и общо взето нищо смислено не казваш... ама то тва е от мазнините в мозака казах ти... отслабни малко че с тая маз в главата не е на добре