Постояннa промяна на оборотите - 500-1000
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
180 лв. всичко - с диагностиката. При един тип - Иво в Слатина дето ми препоръчаха. До една бензиностанция B Plus или нещо такова беше. А ламбда сондата се беше прецакала от удар отдолу... Е*ем ги българските пътища!
- Mupaka
- Потребител
-
- Кара: BMW 330cd
- Мечтае да кара: BMW 330cd
- Детайли за колата: Facelift Coupe, червена кожа, автоматична скоростна кутия, сив металик 2004 година
80 лева на бош сонда универсална върши идеална работа. Смяната е елементарна може и сами да си я направите 

- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Колега,можеш ли да поясниш малко и за нас,несведущите-каква е сондата-нещо номер,от къде да се вземе,как става смяната и т.н.Ако качиш и някоя снимка-и на сондата и на смяната-ако е необходимо,цена нямаш!Ако е проблем-да не се сметне за реклама-може и на лично,но мисля,че тук ще е по-полезно-ще го видят всички.Благодаря!
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
колега и аз го имам този проблем само4е колата на мокро няма дертове!а сега като я запаля и по4ва да мени оборотите и прекасва дали и на мене щте е сондата?!
vld:Обръщай внимание от кога е темата
Тази специално е от миналата година и автора и най вероятно е забравил за какво става въпрос
Освен това виждам,че във втора тема пишеш едно и също за твоя проблем,съвета ми е да попрегледаш темите за обороти на празен ход.
Там е твоя проблем според мен,а за него има писано много просто попрочети.

vld:Обръщай внимание от кога е темата

Тази специално е от миналата година и автора и най вероятно е забравил за какво става въпрос

Освен това виждам,че във втора тема пишеш едно и също за твоя проблем,съвета ми е да попрегледаш темите за обороти на празен ход.
Там е твоя проблем според мен,а за него има писано много просто попрочети.
- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2