Упътване за идиоти ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Упътване за идиоти ?
Здравейте, търся упътване на български език за олигофрени. Всяко копче, лостче, дръжка, дзвъчка и сие вътре в купето за какво служи и в комбинация с друга какво става?!!! Най-много ме вълнуват копчетата по таблото (радио, климатроник...)
Става въпрос за BMW 320 D 2000г. !
Става въпрос за BMW 320 D 2000г. !
- Гост
-
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Общо взето е така.На български не мисля, че въобще са издавани.
Аз снощи си дръпнах от форумната директория това на английски и си го принтнах(177 листа,ахаъха),сега ще го дам за луксозно подвързване и готово
Аз снощи си дръпнах от форумната директория това на английски и си го принтнах(177 листа,ахаъха),сега ще го дам за луксозно подвързване и готово

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Аз имам оунърс хандбук за е46 след фейслифта в пдф формат на английски език. С картинки, обяснения
Мога да ти го пратя на мейла. Пиши ЛС, ако искаш. Иначе в джабката на колата си имам оригиналнен хандбук, който обаче е на немски. Има и един дебел списък със всички оторизирани сервизи в Германия, ако някой се интересува

Мога да ти го пратя на мейла. Пиши ЛС, ако искаш. Иначе в джабката на колата си имам оригиналнен хандбук, който обаче е на немски. Има и един дебел списък със всички оторизирани сервизи в Германия, ако някой се интересува

6 мнения
• Страница 1 от 1