и този празник--помрачен
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ditko1 написа:ти няма ли да млъкнеш най-накрая, баси дървения философ, ВСИчКИ разбраха, че караш на бензин и, че си гъзар. Последните ти 400 мнения са против газта.
Бате ти нещо даваш фира, опитвам се да кажа, че има минимален процент от гаста да стане лошо, а ти се комплексираш кой на какво карал. Ти ако имаш гледна точка, че човек кара на бензин и е гъзар си за лекар.
точно това е, че само се "опитваш", а в крайна сметка нищо не казваш.

аз няма да пиша повече в тая тема и без това ми е кофти
п.с. а втората част горния ми пост ми не я коментираш, а?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
стига бе колеги...толкова хора са си заминали а ние тука спорим...ами ще кажа само лека им пръст....
m3h0 написа:::::::
Айде сега големите философи излизат наяве като охлюви след дъжд и почват да упрекват.Ти кво си мислиш бе готин...газаджийте искали да спестят някой си лев и си рискуват живота...Що не ходиш да ги разправяш тия някъде където някой ще те вземе на сериозно.Много ти е лесно да упрекваш хората които нямат възможност да си купят бмв и дори нямат възможност да си карат собствените ( не бмв,a обкиновени ) коли на бензин.Да не мислиш че на нас (да и аз съм с газ) ни е много кеф да ни издухва всичко под капака и колите ни да губят мощност??? Хората, които карат на газ са принудени да карат на газ от скапани обстоятелства парични смущения и т.н не щото си казват "имам възможност да карам на бензин ама айде да направя циганийка и да с карам на газ щото ми е по евтинийка" Много е лесно като отидеш в супера да си купиш зехтин и куп други скъпи и не вредни работи и да почнеш да се ебаваш с онези които си купуват обикновено олио и евтин салам.Да не мислиш че аз не искам да ям салата със зехтин или скъп колбас или всеки ден хайвер...айде почнете малко да мислите преди да упреквате и да хвърляте обвинения защото сте смешни с това как не мислите
[/quote]
И без това темата се оспами яко,но колега исках да ти кажа,че като нямаш пари за бмв не спори с хора които имат,и като нямаш пари за бензин карай велосипед.Тъпо е да парадираш с бедноста си понеже тук няма състрадателни девойки да ти обърнат внимание.Другото го знаем всички, а именно кой и как се слагат газовите уредби в Бг.Ако можеш ми отговори защо е е задължителна лепенката ГАЗ на задното стъкло?С каква цел?Нали няма страшно?Да си видял някаде да са задължителни лепенки БЕНЗИН или ДИЗЕЛ на стъклото?Впрочем не искам да те оборвам ,запази си мнението за Газ форума и тази тема беше за загинали младежи -МИР НА ПРАХА ИМ!
Айде сега големите философи излизат наяве като охлюви след дъжд и почват да упрекват.Ти кво си мислиш бе готин...газаджийте искали да спестят някой си лев и си рискуват живота...Що не ходиш да ги разправяш тия някъде където някой ще те вземе на сериозно.Много ти е лесно да упрекваш хората които нямат възможност да си купят бмв и дори нямат възможност да си карат собствените ( не бмв,a обкиновени ) коли на бензин.Да не мислиш че на нас (да и аз съм с газ) ни е много кеф да ни издухва всичко под капака и колите ни да губят мощност??? Хората, които карат на газ са принудени да карат на газ от скапани обстоятелства парични смущения и т.н не щото си казват "имам възможност да карам на бензин ама айде да направя циганийка и да с карам на газ щото ми е по евтинийка" Много е лесно като отидеш в супера да си купиш зехтин и куп други скъпи и не вредни работи и да почнеш да се ебаваш с онези които си купуват обикновено олио и евтин салам.Да не мислиш че аз не искам да ям салата със зехтин или скъп колбас или всеки ден хайвер...айде почнете малко да мислите преди да упреквате и да хвърляте обвинения защото сте смешни с това как не мислите

И без това темата се оспами яко,но колега исках да ти кажа,че като нямаш пари за бмв не спори с хора които имат,и като нямаш пари за бензин карай велосипед.Тъпо е да парадираш с бедноста си понеже тук няма състрадателни девойки да ти обърнат внимание.Другото го знаем всички, а именно кой и как се слагат газовите уредби в Бг.Ако можеш ми отговори защо е е задължителна лепенката ГАЗ на задното стъкло?С каква цел?Нали няма страшно?Да си видял някаде да са задължителни лепенки БЕНЗИН или ДИЗЕЛ на стъклото?Впрочем не искам да те оборвам ,запази си мнението за Газ форума и тази тема беше за загинали младежи -МИР НА ПРАХА ИМ!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
twin spark написа:Първото нещо което се запалва е МАСЛОТО. Престанете с неграмотните си мнения!
Чул по новините!!! Ами те са най-неграмотни!!!
Аъъ - !
Газовите бутилки въобще не гърмят! Нито при катастрофа. Нито при пожар. Само в домашни условия, като пържиш яйца но пък тогава избушват цели апартаменти!
ПП. Че помолим колегата бам-бам за една практическа експертиза по въпроса.
1.Какъв колега си ми ти на мене ? Нито караме една марка кола нито работим на едно и също място нито имаме еднакви гледни точки.Ти ми казваш като нямам пари да си трая така че изобщо не ме наричай колега.
Тая кола ако не ми трябваше за важни неща изобщо нямаше да си троша главата да я карам (особено в тия задръствания).Лепенките ГАЗ са задължителни за да може гъзето с бмв-то който бърза много като се лепне зад фордчето или опелчето да види че отзад има газова и ако не спазва дистанция може да стане гаф.Понеже това е приоритет на хората които си купуват коли над 10 000euro да се лепнеме зад някой и да му даваме "жега".На тебе нямам какво повече да ти кажа, стана ми ясно с колко ограничен човек съм се опитвал да споря и няма да го правя повече.За заключение ще кажа, че газовите уредби не убиват хора, хората убиват хора.Жалко за тези които не са имали вина.
e46blue написа:като нямаш пари за бмв не спори с хора които имат,и като нямаш пари за бензин карай велосипед
Тая кола ако не ми трябваше за важни неща изобщо нямаше да си троша главата да я карам (особено в тия задръствания).Лепенките ГАЗ са задължителни за да може гъзето с бмв-то който бърза много като се лепне зад фордчето или опелчето да види че отзад има газова и ако не спазва дистанция може да стане гаф.Понеже това е приоритет на хората които си купуват коли над 10 000euro да се лепнеме зад някой и да му даваме "жега".На тебе нямам какво повече да ти кажа, стана ми ясно с колко ограничен човек съм се опитвал да споря и няма да го правя повече.За заключение ще кажа, че газовите уредби не убиват хора, хората убиват хора.Жалко за тези които не са имали вина.
- Azrail
- UFO Pilot
-
m3h0 написа:1.Какъв колега си ми ти на мене ? Нито караме една марка кола нито работим на едно и също място нито имаме еднакви гледни точки.Ти ми казваш като нямам пари да си трая така че изобщо не ме наричай колега.e46blue написа:като нямаш пари за бмв не спори с хора които имат,и като нямаш пари за бензин карай велосипед
Да си кажа правичката и ти не си много прав, щото ако ни правят място, където да минем, нямаше да е по този начин. Поне аз съм така. Всеки ден срещам ПОНЕ 2-3 такива индивида, които карат с 40-50 в най-лява лента, при 2 други свободни. Да не говорим за облаците от екология, които се разнасят зад тях. Карат така, сякаш са единствените на пътя, и после "простакът с БМВто ме задмина от дясно". И за още нещо не сте прави - съпоставката между "имам" и "нямам"; всеки човек трябва да се простира според чергата си и има моето уважение, стига да си познава границите - до тук ще спра, защото нататък ако продължа, има опасност да обидя половината форум.
Няма да заключвам засега, защото интересна дискусия за и против газовите уредби като опасни/безопасни на пътя се заформи... Да видим какво ще се роди накрая

MORE BEER!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве днеска един рейс караше в най-лява лента по цариградско ... а уж си имат бус лента там ...
та идиоти секви има по пътя
та идиоти секви има по пътя
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
D3BEP написа:twin spark написа:Първото нещо което се запалва е МАСЛОТО. Престанете с неграмотните си мнения!
Аъъ - !
Газовите бутилки въобще не гърмят! Нито при катастрофа. Нито при пожар. Само в домашни условия, като пържиш яйца но пък тогава избушват цели апартаменти!
немоа да ти помогна ... явно ГОФО е по яка кола от БМВ

се още си кара .. иначе скоро ако газифицирам и БМВто ще имам преки наблюдения и ще ти давам пресно инфо кое тече как гърми тапички и колко върви

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
bam-bam написа:D3BEP написа:twin spark написа:Първото нещо което се запалва е МАСЛОТО. Престанете с неграмотните си мнения!
Аъъ - !
немоа да ти помогна ... явно ГОФО е по яка кола от БМВ
се още си кара .. иначе скоро ако газифицирам и БМВто ще имам преки наблюдения и ще ти давам пресно инфо кое тече как гърми тапички и колко върви
Чудя ви се как не сте се събрали на една маса още-ракийка и салаTка да изгладите различията...то Ракия..Кънектинг пипъл

Последна промяна Archangel на 23 Апр 2008, 20:39, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Аз не знам с каква смелост карате зад някакъв дядко който кара в лява лента с 60...
Като натисне спирачката рязко за да спре на жълто (защото за дядовците жълтото си е червено) вие го отнасяте.
Като кара в лява лента бавно или между 2те ленти тоя е опасен, защо трябва и тоя който много бърза и той да става опасен като започне да задминава от дясно?За газовите май няма какво повече да се каже...аз пак ще си кажа моето твърдение - не газовите уредби убиват хора, хората убиват хора.Ако газовата ти уреба е поставена правилно, ако се поддържа и ако преди всяка маневра която предприемаш си казваш "абе имам газове в багажника дай да карам по-внимателно" няма да има такива калабалъци за каквито слушаме постоянно.
Прощавай колега ама се пише салаТка.

Като кара в лява лента бавно или между 2те ленти тоя е опасен, защо трябва и тоя който много бърза и той да става опасен като започне да задминава от дясно?За газовите май няма какво повече да се каже...аз пак ще си кажа моето твърдение - не газовите уредби убиват хора, хората убиват хора.Ако газовата ти уреба е поставена правилно, ако се поддържа и ако преди всяка маневра която предприемаш си казваш "абе имам газове в багажника дай да карам по-внимателно" няма да има такива калабалъци за каквито слушаме постоянно.
Archangel написа:ракийка и саладка
Прощавай колега ама се пише салаТка.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Може ли някой да ми обясни какво е общото между газта и карането като луд , защото не разбрах .В катастрофи между бензинови автомобили се умира със същия успех. Трябваха ми много години за да разбера , че НЕ СМЕ РАВНИ В ИНТЕЛЕКТА и ,че хората са разделени на категории още по рождение . Не можем да прескочим капацитета, който имаме . Но можем да се уважаваме и в двете посоки.Трябва ни КУЛТУРА. [/list]
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Тия дето се чудят защо е никой не е помогнал ще попитам знаят ли какво е да стоиш на 10-ина метра от горяща кола за какао говорим? Това да приближиш е просто невъзможно камо ли да помогнеш с каквото и да било. Да не говорим за експлозия от газова бутилка... И стига с тия глупости ЗА и ПРОТИВ газта, не му е тук мястото.
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5