и този празник--помрачен
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mavrenata написа:grnka написа:основният елемент на вина беше употребата на алкохол и превишена скорост...според мене младежът искаше да се покаже как и колко бързо върви вектрата му и толкова по въпроса..според мене газовата бутилкане е била гръмнала а имаше друг пожар който възпламенил изтичащия газ...аз си мислех че имат клапан който действа когато изтече внезапно газ и да блокира ама май нямаше...лека пръст на децата и дълбоки съболезнования на родителите им..не пожелавам на никой родител да си загуби детето така нелепо
1. Ти бил ли си там? Знаеш ли дали шофьорът е употребил алкохол?![]()
![]()
![]()
2. Вектрата не е негова, а на едно от загиналите момчета, което се е возило. Причината той да кара е защото НЕ УПОТРЕБЯВА АЛКОХОЛ![]()
![]()
от новините бях чул че били пияни после като вече пуснах поста казаха че бяха твърде овъглени да им се вземе проба за тест..не се запалвай...може да е било добро момче ,добър приятел и т.н. но какво по дяволите стана и се удариха така зверски чак се запалиха...не беше ли превишена скорост според тебе?

e46blue написа:Май не съм писал на кирилица...................
Добре удряш се с 160 некаде обаче оставаш жив,кажи ми защо по дяволите трябва да имаш бомба в задника и да умреш 5 мин.по късно от взрива и?понеже си решил да спестиш некое левче и да си монтираш АГУ в гаража на съседа(който мноо разбирал)и да нямаш паспорт за нея абе въобще яко аванта.според мен това е компромис със себе си.И не ми се влиза в спор за газовите знам че маса народ ще ми заговори колко е по добре да ядеш туршия а не да си купиш домати от магазина..........
При 160 или 160+ гаранция франция мой човек. По напред бях чел, КАТ не си вършели работата или управниците ли бяха... какво търси той в 5:30 заранта с 150 в насрещно, защо трябва някой друг да е виновен? Прибирали се от дискотека ли какво било, и той до 5 часа заранта в дискотеката е бил на кола и спраит сигурно и по неясни причини, по-късно влиза в насрещното с висока скорост.... макар, че всеки си е невинен до доказване на противното, така че за сега е бил трезвен.
Пък и ако се замислиш колко гръмнали газови уредби има, който са причинили смърт при ПТП за година ? Все едно аз да те гръмна и да кажа, не бях аз ве, той патрона го уби..

Като си изморен еми карай като човек бе, на всеки му се случвало да кара уморен, тогава ли точно ще решиш да я натискаш нея газ... иначе лека им пръст на хората.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
имах да казвам много неща, но ще ги запазя за себе си...
мой приятел загина по същия начин, дал колата си на негов приятел, дъжд, мъгла, завой, над 100км/ч скорост, тир...
мир на праха им

мой приятел загина по същия начин, дал колата си на негов приятел, дъжд, мъгла, завой, над 100км/ч скорост, тир...
мир на праха им
You said: "Time will change!" What if it changes you?
e46blue написа:Май не съм писал на кирилица...................
Добре удряш се с 160 некаде обаче оставаш жив,кажи ми защо по дяволите трябва да имаш бомба в задника и да умреш 5 мин.по късно от взрива и?понеже си решил да спестиш некое левче и да си монтираш АГУ в гаража на съседа(който мноо разбирал)и да нямаш паспорт за нея абе въобще яко аванта.според мен това е компромис със себе си.И не ми се влиза в спор за газовите знам че маса народ ще ми заговори колко е по добре да ядеш туршия а не да си купиш домати от магазина..........
Айде сега големите философи излизат наяве като охлюви след дъжд и почват да упрекват.Ти кво си мислиш бе готин...газаджийте искали да спестят някой си лев и си рискуват живота...Що не ходиш да ги разправяш тия някъде където някой ще те вземе на сериозно.Много ти е лесно да упрекваш хората които нямат възможност да си купят бмв и дори нямат възможност да си карат собствените ( не бмв,a обкиновени ) коли на бензин.Да не мислиш че на нас (да и аз съм с газ) ни е много кеф да ни издухва всичко под капака и колите ни да губят мощност??? Хората, които карат на газ са принудени да карат на газ от скапани обстоятелства парични смущения и т.н не щото си казват "имам възможност да карам на бензин ама айде да направя циганийка и да с карам на газ щото ми е по евтинийка" Много е лесно като отидеш в супера да си купиш зехтин и куп други скъпи и не вредни работи и да почнеш да се ебаваш с онези които си купуват обикновено олио и евтин салам.Да не мислиш че аз не искам да ям салата със зехтин или скъп колбас или всеки ден хайвер...айде почнете малко да мислите преди да упреквате и да хвърляте обвинения защото сте смешни с това как не мислите

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
m3h0 поне за мен ти казвам, че няма да ме е срам да карам Опел или голф или друга кола на дизел. БМВ не е всичко и ако нямам възможност няма да се зачудя пак да си взема икономична кола, това не е срамно 

Аз карам Опел на газ и ми е икономично и си ми е кеф да я карам тая кола.Знам че на някой тесен път като карам бавно отзад пича с мерцедеса или бмв-то ме псува и си вика тоя жалък нещастник с тая барака къде е тръгнал обаче на мен не ми пука.Не това искам да кажа...искам някой да ми обори миналото мнение.Много ми е интересно с какви доводи ще се опитат да ми затворят устата.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Веднага ти го оборвам въпреки, че се повтарям от други теми и не искам да засягам други колеги
И аз карах опел астра 1.7тди който ми даваше 5 5.5л градско имам още двама приятлеи със опел корса 1.5тд който му харчи супер смешно градско по малко от мойта астра, и друг приятел който кара голф 3 тд който му харчи пак много смешно във града. Та като търсите икономичност защо по дяволите увеличавате риска за животът си със гас като хората са направили икономични коли заводско. Ще си кажете, аз не карам бързо няма опасност, но ако някой друг участник не се съобразява какво правиме? Според мен кола над 100 коня която е на гас просто е прищявка която може и без нея. Преди да си купя кола си правя сметка ще я карам ли на бензин и ще ми харчи или ще си купя друг клас кола която ще е икономична която ще е дизел или малолитражен мотор това е моето мнение.

И аз карах опел астра 1.7тди който ми даваше 5 5.5л градско имам още двама приятлеи със опел корса 1.5тд който му харчи супер смешно градско по малко от мойта астра, и друг приятел който кара голф 3 тд който му харчи пак много смешно във града. Та като търсите икономичност защо по дяволите увеличавате риска за животът си със гас като хората са направили икономични коли заводско. Ще си кажете, аз не карам бързо няма опасност, но ако някой друг участник не се съобразява какво правиме? Според мен кола над 100 коня която е на гас просто е прищявка която може и без нея. Преди да си купя кола си правя сметка ще я карам ли на бензин и ще ми харчи или ще си купя друг клас кола която ще е икономична която ще е дизел или малолитражен мотор това е моето мнение.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
то ясно темата стана пак спор
само си мисля но нека някои запознат да каже .. ок ударили са се разчленили са се и се е запалила газта да приемем че е така
каква беше гаранцията че ако е на бенз няма да се подпали ?
текла била газ .. ми нормално колата е вървяла на газ
ако е вървяла на бенз .. торшат се трабички ала бала има искра от удара и става мяу ... или бензина неможе да се подпали лесно
пък и те казаха гръмнала бутилката пък на кадрите се виждаше че е цяла ...
само си мисля но нека някои запознат да каже .. ок ударили са се разчленили са се и се е запалила газта да приемем че е така
каква беше гаранцията че ако е на бенз няма да се подпали ?
текла била газ .. ми нормално колата е вървяла на газ
ако е вървяла на бенз .. торшат се трабички ала бала има искра от удара и става мяу ... или бензина неможе да се подпали лесно

пък и те казаха гръмнала бутилката пък на кадрите се виждаше че е цяла ...

- ditko1
- старши ентусиаст
-
въпросът е че има риск колкото и минимален да е и от гас да стане защо, да го предизвикваме? Всеки си вика на мен едва ли ще се случи, но ето че от нова година насам знам за над 10 коли който са се запалили от гас. Това, че имаш паспорт на газовата не значи, че си 100% застрхован защото и аз имах и след каране на гас 1г. по тея дупки малко или много се разхлабват някой гайки и на двапати ми изтичаше гас в купето и се оплаших. На едно приятелче с голф2 му сложи гас със паспорт и цялата газова изтече ама яката работа във купето и за какво това?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
\ditko1 написа:въпросът е че има риск колкото и минимален да е и от гас да стане защо, да го предизвикваме? Всеки си вика на мен едва ли ще се случи, но ето че от нова година насам знам за над 10 коли който са се запалили от гас. Това, че имаш паспорт на газовата не значи, че си 100% застрхован защото и аз имах и след каране на гас 1г. по тея дупки малко или много се разхлабват някой гайки и на двапати ми изтичаше гас в купето и се оплаших. На едно приятелче с голф2 му сложи гас със паспорт и цялата газова изтече ама яката работа във купето и за какво това?
ами малко се отплесваме от темата но имаме голф 2 на газ .. аз го карах 2 години мисля на газ .. сега е вече 6та и нищо му няма

така че явно въпроса е кои ти я слага ..
така че то ако ти е писано поне си мисля че при такива удари всичко би се възпламенило и отлиташ за съжаление

- ditko1
- старши ентусиаст
-
във четвъртак бях на бояна, заваля дъжд и всички коли станаха по 200 коня и почнаха да въртят гуми яко
бройх колите който от бензиностанцията излизаха направо без да се оглеждат дали има някой на пътя та дори една е36-ца 320 излиза със 30-40км на трилентов път зад нея се беше засилил камйон най-малко със 70-80км и замалко да стане лошо. И така излизаха направо на пътя около 10 коли самоубийци. Имаше от тях няколко на гас и все се разминаваха с ПТП-то. Ако бяха ги одарили отзад мисля, че има голяма вероятност да има лоши последици от гаста. АЗ ги бройх 10 коли, по цяла софия колко са? а по цяла българия колко са? Според мен рискът е минимален но го има защо да го предизвикваме ?

бройх колите който от бензиностанцията излизаха направо без да се оглеждат дали има някой на пътя та дори една е36-ца 320 излиза със 30-40км на трилентов път зад нея се беше засилил камйон най-малко със 70-80км и замалко да стане лошо. И така излизаха направо на пътя около 10 коли самоубийци. Имаше от тях няколко на гас и все се разминаваха с ПТП-то. Ако бяха ги одарили отзад мисля, че има голяма вероятност да има лоши последици от гаста. АЗ ги бройх 10 коли, по цяла софия колко са? а по цяла българия колко са? Според мен рискът е минимален но го има защо да го предизвикваме ?
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Първото нещо което се запалва е МАСЛОТО. Престанете с неграмотните си мнения!
Чул по новините!!! Ами те са най-неграмотни!!!
Чул по новините!!! Ами те са най-неграмотни!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Миналата година като тръгнах към божурище със един приятел той караше опел кадеТ на гас, наби спирачки на един светофар озтад имаше акумолатор яката работа се одари във газовата и от там в тръбичката и я разхлаби и почна да пропуска гас, но я стегнахме. Баща ми кара на гас и винаги когато има багаж си ходи наляво на дясно по багажника и пак се беше случило така да натисне тръбичката и пак изтичане на гас. Така, че си е процент опасност. Ако кара жена колата дали изобщо ще забележи ли? или има хора който не се интересуват от коли и една гума не могат да си сменят дали ще обърнат на такова маловажно нещо внимание, а то може да се превърне и в доста лошо нещо.
неграмотни мнения няма, има кофти случки
Престанете с неграмотните си мнения!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ditko1 написа:Миналата година като тръгнах към божурище със един приятел той караше опел кадеТ на гас, наби спирачки на един светофар озтад имаше акумолатор яката работа се одари във газовата и от там в тръбичката и я разхлаби и почна да пропуска гас, но я стегнахме. Баща ми кара на гас и винаги когато има багаж си ходи наляво на дясно по багажника и пак се беше случило така да натисне тръбичката и пак изтичане на гас. Така, че си е процент опасност. Ако кара жена колата дали изобщо ще забележи ли? или има хора който не се интересуват от коли и една гума не могат да си сменят дали ще обърнат на такова маловажно нещо внимание, а то може да се превърне и в доста лошо нещо.Престанете с неграмотните си мнения!
ти няма ли да млъкнеш най-накрая, баси дървения философ, ВСИчКИ разбраха, че караш на бензин и, че си гъзар. Последните ти 400 мнения са против газта.
Обърнахте трагедията на спор газ вс. бензин. СРАМ НЯМАШ!!! Идиот.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ditko1
- старши ентусиаст
-
ти няма ли да млъкнеш най-накрая, баси дървения философ, ВСИчКИ разбраха, че караш на бензин и, че си гъзар. Последните ти 400 мнения са против газта.
Бате ти нещо даваш фира, опитвам се да кажа, че има минимален процент от гаста да стане лошо, а ти се комплексираш кой на какво карал. Ти ако имаш гледна точка, че човек ако кара на бензин и е гъзар си за лекар.
Идотщини не правя аз..
Последна промяна ditko1 на 22 Апр 2008, 16:25, променена общо 1 път
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5