Проблем помагаите моля ви се
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Виж тече ли от някъде.Запали колата и легни по дея и гледай.Отвори и гледай двигателя, радятора.Пипни маркучите като загрее хубаво дали са меки(ако са твърди-глава).Дори да е спукана главата водата няма да бяга толкова бързо.По-скоро има теч някъде по системата и ако огледаш хубаво трябва да се види.
- terrorchety
- Потребител
-
Как може да се разбере дали помпата върти водата ? айде който може нека да ме добави в скайп моля ви се ;(
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
viksan_1985 написа:значи че ти емалко водата ,доливаш палиш работи малко после пак сащата процедура докато не стигне нивото което трябва да е... и се огледаи за течове... ако няма и отново губи течност ходи на маистор..
на същото мнение съм !

- Mpower84
- ентусиаст
-
Mileitiii написа:Виш дали са меки , ако са меки най-вероятно изтича от някъде и трябва да гледаш . Знаеш ли сак се обезвъздушава ? ако не търси лесно ще намериш такава тема за смяна на антифриз .
Е колега не е верно трябва да са меки ако са твърди тогава е лошо.
- Mpower84
- ентусиаст
-
Ако главата и гарнитурата са ОК и маркучите са твърди то най-вероятно казанчето на охладителната течност е налюляно до горе.Нормалното е до средата пълно казанче.В случай, че колата е със здрава гарнитура и глава и няма проблем по охладителната с/ма и е обезвъздушена правилно сиреч всичко и е ток маркучите ТРЯБВА ДА СА МЕКИ 

- roset
- Потребител
-
- Кара: E36 320 M50B20 '92
Hellrider написа:как ще са меки маркучите като има налягане в системата над 1бар?
не трябва да са на камък, но са си доста напрегнати
На същото мнение съм и аз от 1година карам 320ска и маркучите СЛЕД като загрее са бих казал доста твърди,докато е студена са меки.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3