Въпросче за местопложението на двигателя...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Въпросче за местопложението на двигателя...
абе снощи си смених тампоните... тоя които е от към изпускателните колектори да се съдера не мога да го накарам да стои прав... демек двигателя го дърпа леко напред и наляво (наляво като гледаме от вътре) то не го теглих двигателя с лебедка то не беха дърпания от 3-ма човека... връща си се
това усукване от къде може да идва
А иначе както вдигнах двигателя нагоре и сложих другия тампон си дойде на местото и си заспа... а тоз отдясно си го криви леко.... щех да откача... не стига че покрай тоя двигател нема как да се бръкне и с отвертка ми аз трябваше лула 17 да завра там ... ма сега поне си имам перка и двигателя ми е що годе на место
Та моля помогнете имате ли идея на какво се дължи... известно време беше седял така... леко наляво и може би така си е свикнал сега... или пък скоростите го бутат... знам ли? Нямам промяна, проблеми и нищо смущаващо в превключването на скоростите... тресене и каквото и да било но е факт че двигателя е леко изместен
ХЕЛП.... 

Та моля помогнете имате ли идея на какво се дължи... известно време беше седял така... леко наляво и може би така си е свикнал сега... или пък скоростите го бутат... знам ли? Нямам промяна, проблеми и нищо смущаващо в превключването на скоростите... тресене и каквото и да било но е факт че двигателя е леко изместен

Виж
на скоростите някой тампон да не се е скъсал или много напукал. друго няма какво да го бута или дърпа двигателя освен собствената му тежест.
ЧЧестито за перката сега поне ще затваряш капака на Бухово хехех
ЧЧестито за перката сега поне ще затваряш капака на Бухово хехех
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Наместих го
И пак събрахне целото малцинство със Сашо.... на малкото полигонче зад Дару Кар... сигурно го знаете... особенно някой
Вече циганите знаят какво е шпер
чух изказвания от рода... това червеното е с шперц... казвам ви просто беше смазващо... а трябва някой път да отидем на някой полигон след екото и сашо да си е с колата за да видите какво прави полуразпаднала се 320-ка

И пак събрахне целото малцинство със Сашо.... на малкото полигонче зад Дару Кар... сигурно го знаете... особенно някой

Вече циганите знаят какво е шпер

чух изказвания от рода... това червеното е с шперц... казвам ви просто беше смазващо... а трябва някой път да отидем на някой полигон след екото и сашо да си е с колата за да видите какво прави полуразпаднала се 320-ка

Последна промяна Penchev на 24 Юли 2004, 20:52, променена общо 2 пъти
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Penchev написа:Наместих го![]()
![]()
![]()
![]()
И пак събрахне целото малцинство със Сашо.... на малкото полигонче зад Дару Кар... сигурно го знаете... особенно някой![]()
Вече циганите знаят какво е шпер![]()
![]()
![]()

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Penchev написа:Наместих го![]()
![]()
![]()
![]()
И пак събрахне целото малцинство със Сашо.... на малкото полигонче зад Дару Кар... сигурно го знаете... особенно някой![]()
Вече циганите знаят какво е шпер![]()
![]()
![]()
Лелел тва червеното кво прави... еййй глей глей кво стааа
Бате Бате аре още малко моля ти се ...
Мизерник не ми казахте на мене ... само с наркомана а ? А аз тряя да сменям задни гуми ... мизерници
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
8 мнения
• Страница 1 от 1