и този празник--помрачен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Апр 2008, 12:48

Лека им пръст...
И мога да кажа само КАРАЙТЕ ВНИМАНЕТЛНО и ПРЕДПАЗЛИВО живота не е tokyo drift...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 21 Апр 2008, 13:10

pepo_ood написа:....
АКО НИЕ НЕ СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА,НЯМА КОЙ ДРУГ ДА Я СПРЕ!!!
Мир на праха им.

Не си прав. "За война не са нужни двама - и един стига". И в конкретния случай само шофьорът на опела е извършил нарушение, не на буса.

Така че точно ДРУГИЯТ трябва да я спре. Тоз ДРУГ се нарича КАТ - Контрол на Автомобилният Транспорт.
Обаче, че КАТ не е ясно какво контролира и практически го няма, си прав, :roll: :(

И според мен цялата тази дандания: да спрем войната по пътищата, карайте разумно позволяват на КАТ да си зимие ръцете. Щото аз лично хич не се представям, как ще ида до някой 19 годишен рацер, дето в жилишна зона кара със 100+ и му река: Пич, карай разумно,
И той ще се плесне по челото: ИИ верно бре. и ще махне лепенките "ремус" от задното стъкло и надписа NOS от задната броня и ще почне да дава път на кварталните баби.
Последна промяна Benedetto на 21 Апр 2008, 13:20, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 21 Апр 2008, 13:16

Benedetto написа:
pepo_ood написа:....
АКО НИЕ НЕ СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА,НЯМА КОЙ ДРУГ ДА Я СПРЕ!!!
Мир на праха им.

Не си прав. "За война не са нужни двама - и един стига". И в конкретния случай само шофьорът на опела е извършил нарушение, не на буса.

Така че точно ДРУГИЯТ трябва да я спре. Тоз ДРУГ се нарича КАТ - Контрол на Автомобилният Транспорт.
Обаче, че КАТ не е ясно какво контролира и практически го няма, си прав, :roll: :(

Е, как не се знае какво контролира? Частни приходи към джобовете на катаджийте! Аз не съм виждал такъв човек на проблемна зона! А вие?
Ето даже в София на околовръстното преди Овча купел като идваш от Суходол има е*ати яката дупка и ако човек не внимава може да прави ремонт на цяла ходова част! А, тия задници си стоят на кръстовището на Суходол да си дебнат на майките п***ата!
Не че и ние(шофьорите) не сме си за бой понякога, ама и тия(катаджий) не си вършат работата заради която са на улицата!

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 21 Апр 2008, 13:18

почивайте в мир :cry:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 21 Апр 2008, 14:57

основният елемент на вина беше употребата на алкохол и превишена скорост...според мене младежът искаше да се покаже как и колко бързо върви вектрата му и толкова по въпроса..според мене газовата бутилкане е била гръмнала а имаше друг пожар който възпламенил изтичащия газ...аз си мислех че имат клапан който действа когато изтече внезапно газ и да блокира ама май нямаше...лека пръст на децата и дълбоки съболезнования на родителите им..не пожелавам на никой родител да си загуби детето така нелепо :confused:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Апр 2008, 15:00

бог да им прости...!
то няма добър начин родител да си загуби детето! тия ,обаче,освен ,че са се затрили са затрили и невинни хора! а тва вече е гадно...!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 21 Апр 2008, 15:07

Totogada написа:Жалкото е,че никой не е спрял поне да се опита да загаси пожара. :(

в 5:20ч е нямало коли да минават.
Ако някой беше отишъл да помогне жертвите щяха да бъдат повече!
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 21 Апр 2008, 15:12

BMW-E39 написа:"Всички загинали са младежи."
разбрах че са минавали коли и никои не е спрял да помогне, а хората са викали за помощ и ест. са изгоряли после .......

мен когато ме удариха и колата ми застана по таван освен коли на приятели никой друг не спря... минават намаляват оглеждат и продължават
дори този който караше насреща и за да не го ударят него челно удариха мен отзад дори и той не спря да погледне кво е станало
на пътя е станало някакво безобразие направо... също така ми прави впечатление че все по малко хора присветкат за патрулка... може ли да карам Плевен - София да се размина с 30 автомобила и никой да не ми присветне че има патрулка отпред :evil: не че съм карал в нарушение но защо трябва да има изненади :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 21 Апр 2008, 15:33

По малко по много,все тая. Без да разпалвам споровете или да сипвам сол в нечия рана,когато прочетох статията не ехидно, а със чисто съжаление си казах- "Ето затова никога няма да сложа газова". А момчетата и момичетата можеха още да бъдат живи,ако не е имало такава потенциална бомба в колата.
Жалко...

Според мен си прав по добре кола на нафтица или бензин, за едната евтиника не ми се дава животът, ебал съм че няма да карам БМВ ама на гас.
Каквото и да си говорим това пак си е процент опасност във повече.
Лека им пръст на хората.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 21 Апр 2008, 16:52

Много нелепа смърт. А аз окончателно размислих за слагането на газова :nono:
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Апр 2008, 17:12

за умрелите или хубаво или нищо...

но някак си имам чувството че агу-то не им е било проблема на младежите..
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от Mavrenata » 21 Апр 2008, 17:47

grnka написа:основният елемент на вина беше употребата на алкохол и превишена скорост...според мене младежът искаше да се покаже как и колко бързо върви вектрата му и толкова по въпроса..според мене газовата бутилкане е била гръмнала а имаше друг пожар който възпламенил изтичащия газ...аз си мислех че имат клапан който действа когато изтече внезапно газ и да блокира ама май нямаше...лека пръст на децата и дълбоки съболезнования на родителите им..не пожелавам на никой родител да си загуби детето така нелепо :confused:

1. Ти бил ли си там? Знаеш ли дали шофьорът е употребил алкохол? :?: :?: :?:
2. Вектрата не е негова, а на едно от загиналите момчета, което се е возило. Причината той да кара е защото НЕ УПОТРЕБЯВА АЛКОХОЛ :!: :!: :!:

Потребител
Аватар

Мнение от e46blue » 21 Апр 2008, 21:08

Днес почти всички известни международни агенции съобщиха за тази катастрофа защото рядко при такъв инцидент има 7 загинали дори в световен мащаб ,та коментара на хората от Ройтерс беше,че заради занижения стандарт на живот в България все повече хора слагат газови уредби и подобни инциденти зачестяват.По наште новини разбрах че повечето са били живи във вектрата и може би ако не беше тази левче-спестяваща бомба отзад имаше шанс някои от хората да се спаси.Анти-газ казвам аз!!!
И да, има клапан,който трябва да спира изтичане на газ след удар да речем,но кой по дяволите проверява всичките тези домашно поставени АГУ?
Мир на праха им!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 21 Апр 2008, 21:38

накъде се обърна темата-газта била виновна,ми натреси се с 100++в насрещното,пък ако ще и на олио карай..
то още от сутринта се почва,кат чакам на кръстовището до нас направо е адската простотия,ще се прескочат да еба и простаците :twisted:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от e46blue » 21 Апр 2008, 21:52

Май не съм писал на кирилица...................
Добре удряш се с 160 некаде обаче оставаш жив,кажи ми защо по дяволите трябва да имаш бомба в задника и да умреш 5 мин.по късно от взрива и?понеже си решил да спестиш некое левче и да си монтираш АГУ в гаража на съседа(който мноо разбирал)и да нямаш паспорт за нея абе въобще яко аванта.според мен това е компромис със себе си.И не ми се влиза в спор за газовите знам че маса народ ще ми заговори колко е по добре да ядеш туршия а не да си купиш домати от магазина..........

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата