не сваля прозореца купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
не сваля прозореца купе
колеги днес изведъш прозореца спря да се сваля когато отворя вратата зимата беше направила този номер от студа но сега
бравата подлежи ли на ремонт

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
Бравата подлежи на ремонт, така че не се притеснявай.Моята я оправях.Само че при мен проблема беше друг.Като дръпна ръчката се сваляше, а като я пусна се качваше пак нагоре.Поизпотих се ама стана шестица.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
Re: не сваля прозореца купе
qnko написа:колеги днес изведъш прозореца спря да се сваля когато отворя вратата зимата беше направила този номер от студа но сега![]()
![]()
бравата подлежи ли на ремонт
а при мене решението беше нова машинка нещо по електрониката на старата беше заминало и си работеше кога си иска а майстора ми каза че не било от машинката а от някакъв разбит лагер на механизма и се прицепвали зъбците но като смених машинката чак тогава разбрах че не е в механизма проблема ...

- Garribaldi
- ентусиаст
-
ами на мен си ми бачка джама
вдига се, сваля се... само че шофьорската врата като тръгвам да я отварям, прозореца пада с 1-2 см и като затворя се вдига, а другата не 

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Сори ама да не отварям нова тема
На жена ми на компакта не се свалят и двата, спряха от ведъж. Ако някой има идея от какво може да се е слу4ило това моля да сподели.

На жена ми на компакта не се свалят и двата, спряха от ведъж. Ако някой има идея от какво може да се е слу4ило това моля да сподели.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
jullydjs написа:Сори ама да не отварям нова тема![]()
По добре и виж бушоните , на мен беше ми се случило същото не ми се сваляха и двата джама смених бушоните и пак си проработиха.Обаче имам друг проблем от когато сам купил колата и все не ми остава време да го оправя, значи свалянето на прозореца няма проблем обаче като взема да ги вдигам трябва да ги вдигам на степени постоянно спират и се вращат с по 5-6 санта дайте некви идеи ако сте имали такъв проблем как сте го разрешили благодаря ви предварително.И много се извинявам че така се нахълтах в темата на колегата
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
bmw4099 написа:jullydjs написа:Сори ама да не отварям нова тема![]()
По добре и виж бушоните , на мен беше ми се случило същото не ми се сваляха и двата джама смених бушоните и пак си проработиха.Обаче имам друг проблем от когато сам купил колата и все не ми остава време да го оправя, значи свалянето на прозореца няма проблем обаче като взема да ги вдигам трябва да ги вдигам на степени постоянно спират и се вращат с по 5-6 санта дайте некви идеи ако сте имали такъв проблем как сте го разрешили благодаря ви предварително.И много се извинявам че така се нахълтах в темата на колегата
Страното е 4е веднъж проработиха ама за малко. И ако си спомняш кои номер е бушонат
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
батенца,аз имах проблем,като вдигам джама(левия) и как си се дига,спре и се вьрне 5-6см,смених кобчето и ся нема ядове(бачка с предварение хахахахахах)
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2